keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

Dermatude on vastaisku vanhenemiselle

Dermatude-kasvohoito (170€/kerta ja neljän kerran sarja 600€) on tehokkain hoito, mitä olen koskaan tehnyt poistamaan vanhenemisen merkkejä. Nyt nämä uudet Dermatuden omat kotihoitotuotteet vielä vahvistavat kasvohoidon vaikutusta ja saat niistä 15.3. asti -20% alennuksen!

Dermatuden Enzyme Peel NYT -20% on hellävarainen voidekuorinta myös herkälle iholle.

Sileä ja tasainen iho

Dermatuden kotihoitotuotteissa on myös myytävänä tyynyliina ANTI-AGEING PILLOW COVER 19€-20%. Tyynyliina on silkin sileää satiinia, joka ei mene nukkuessa ryppyyn. Vielä nelikymppisenä olisin nauranut tälle idealle, mutta en naura enää. Kaikki minun ikäiseni ovat taatusti kokeneet, miten tyynyliinan rypystä on jäänyt kasvoille syvä jälki, joka näkyy melkeinpä koko loppupäivän. Nuorempana ei tällaisia huomannut, koska ihon toiminta oli sen verran vilkasta, että jälki häipyi näkyvistä puolessa tunnissa. Suosittelen tätä tyynyliinaa kokeilemaan, koska miellyttävän viileä ja sileä satiinipinta parantaa nukkumismukavuutta huomattavasti. 
Dermatude -hoitosarjassa on vain yksi puhdistusmaito ja hoitovesi ja ne sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. OXYGEN BOOST CLEANSER 59€-20% on vesiliukoinen puhdistusmaito, jolla voi poistaa myös kevyen silmämeikin. Kaksoispuhdistukseen Oxygen Boost Cleanser sopii joko PRECLEANSEN (46€) tai WARMING HONEY CLEANSERIN (52€) kanssa. Silloin, kun käyttää voimakkaampaa meikkiä, kannattaa puhdistus aina aloittaa Precleansella, joka sulattaa paksuimmankin meikin. Epäpuhtaalle rasvoittuvalle iholle kannattaa käyttää Oxygen Boost Cleanserin jälkeen iS Clinicalin Honey Warming Cleanserin, joka on lievästi kuoriva vaikutukseltaan.
OXYGEN BOOST TONER 59€-20% on hoitovesi, joka taputellaan iholle tai laitetaan vanuun ja sillä pyyhitään kasvot. Tietenkin tämä hoitovesi on alkoholiton, eikä missään tapauksessa kuivata ihoa. Kerron tämän siksi, koska moni väistelee hoito/kasvovesiä peläten niiden kuivattavaa vaikutusta ja varmaan sellaisiakin tuotteita jossain löytyy, mutta ei meiltä. Tämä Oxygen Boost Toner sisältää happea, joka kirkastaa ja heleyttää ihon väriä. Se poistaa myös hanaveden kuivattavan vaikutuksen sekä kloorin ja muut ylimääräiset aineet. 


Tehohoitoa matkapakkauksella

Dermatudella on jokaiselle ihotyypille oma tehohoitopakkaus eli TRAVEL SET 149€-179€-20%, jotka riittävät noin kuukauden käyttöön. Nythän ei mitään matkapakkauksia juurikaan tarvita, mutta minä näenkin nämä setit tehokkaana kotihoitona Dermatude-kasvohoitosarjan aikana. Pakkauksella pääsee myös kokeilemaan, mitä tuloksia saavutetaan säännöllisellä ihonhoidolla. Ellei ole koskaan käyttänyt korkealaatuista kosmetiikkaa suunnitellusti jo tämä kuukauden kuuri tekee suuren muutoksen iholle. Ideana tämä paketti on hyvä, koska harvoin kukaan raaskii ostaa koko hoitolinjaa isoja pulloja kerralla. 
Tuotteet on pakattu tyylikkääseen ja kätevän kokoiseen meikkipussiin, josta on pitkälti iloa matkustaessakin. Pakkauksessa on päivittäin käytettävien tuotteiden lisäksi pikkukoot kuorinnasta ja naamiosta. Toivon, että mahdollisimman moni innostuisi ottamaan käyttöön helpon ja edullisen ENZYME PEEL 39€-20% kuorinta-aineen sekä naamion, joka tukee ihon toimintaa. 
ANTI-AGEING MASK 75€-20% on ihon pintaa silottava, kiinteyttävä ja kosteuttava naamio. Vaikutusaika on 10-20 minuuttia ja ennen naamiota kannattaa käyttää Enzyme Peel -kuorinta, joka parantaa huomattavasti naamion vaikutuksia. Toinen Dermatuden naamio on SKIN IMPROVEMENT MASK 59€-20%, joka myöskin vaikuttaa paremmin Enzyme Peel -kuorinnan jälkeen. Muuten käyttö on aivan sama kuin Anti-Ageing -naamiolla. Tämä Skin Improvement -naamio vahvistaa ohentunutta kuivaa ihoa ja silottaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Kaikki ihon toiminnot hidastuvat ikääntyessä, kuten esimerkiksi aineenvaihdunta ja verenkierto sekä uusien ihosolujen syntyminen. Improvement Mask poistaa turvotusta, silottaa ihoa ja heleyttää sekä tasoittaa ihon väriä. Vain vartin vaikutusaika ja ihosi näyttää kymmenen vuotta nuoremmalta! 








Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti