sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Dermatuden tehohoito silmänympäryksille

Hyvin moni kokee silmäpussit ja silmänympäryksen tummuuden suureksi ongelmaksi. Se on asia, mikä liittyy vääjäämättömästi vanhenemiseen, eikä juuri kukaan jää siitä paitsi. Tärkein hoito on ennalta ehkäistä ja hidastaa ihon vanhenemista. 

Dermatuden ANTI-AGEING EYE PADS (NYT 49€-20% 5 paria) poistavat nopesti turvotusta ja tummuutta silmien ympäriltä.

Silmäpussit eivät ole aina pelkkää turvotusta

Hyvin usein ajatellaan, että silmäpussit ovat pelkkää nesteturvotusta, mutta tämä ei aina pidä paikkaansa. Vanheneminen aiheuttaa silmämunan alla olevan rasvapatjan ohenemista ja silmä tavallaan putoaa enemmän sisäänpäin. Tästä aiheutuu se, että tuo silmän alla oleva vähäinenkin rasvakerros alkaa vielä enemmän tursuta kuopastaan pois ja nousee pussiksi silmänympärille. Joillakin tämä näkyykin hyvin selvästi, koska ohuen ihon läpi kuultaa kellertävä rasvakerros. 
Tässä vaiheessa kosmetologi ei voi enää auttaa, vaan tarvitaan plastiikkakirurgiaa, jos pusseista haluaa päästä eroon. Toinen vaihtoehto on oppia sopeutumaan siihen, että vanhenemismuutoksia tulee ja kasvohoidoilla ja kotihoitotuotteilla voi vähentää ihon rypistymistä ja ennalta ehkäistä turvotuksen pahenemista. 
Tummuus silmänympärillä on joillakin vaivana nuoresta pitäen ja silloin se on yleensä perinnöllistä. Ohuen silmänympärysihon läpi näkyvät tummat sinertävät verisuonet ja samalla kudokseen voi kerääntyä turvotusta, joka näyttää tumman ruskealta. Yksi vaihtoehto on peittää silmänympäryksen tummuutta ja Youngbloodilta löytyy siihen erinomaisia myös hoitavia peiteaineita: esim. ULTIMATE CORRECTOR (52€) on tehokkaasti peittävä ja ULTIMATE CONCEALER (46€) on hiukan kevyempi. 


Dermatuden tuotteet silmienympärille

Hoitolan uutuussarja Dermatudella on kolme tuotetta silmänympärysalueelle. Aivan erityinen on ANTI-AGEING EYE PADS (49€-20% 5 paria) hoitolaput, jotka poistavat nopesti turvotusta ja tummuutta silmän ympäriltä. Näitä lappusia suosittelen ihan jokaiselle, koska kaikille tulee eteen joskus aamu, kun oma ulkonäkö ei ole parhaimmillaan. Niitä voi käyttää tarpeen mukaan, kun kokee tarvetta turvotuksen poistamiseen ja silmänympäryksen kirkastamiseen. Itse käytän näitä lappusia vähintään 2 kertaa viikossa säännöllisesti ja yleensä silloin, kun kasvoilla on joku naamio. 
Dermatudella on kaksi voidemaista tuotetta silmänympäryksille: LIFTING EYE DROPS (75€-20%) ja FIRMING EYE BOOST (75€-20%). Lifting Eye Drops on hyvin ohutta kiinteyttävää ja lähes nestemäistä tehohoitotuotetta. Sitä voi käyttää myös yhdessä Firming Eye Boostin kanssa ja sillä tavoin lisätä hoidon tehoa. Ensin levitetään Lifting Eye Drops silmän ympärykselle ja sen päälle tämä täyteläinen Firming Eye Boost voide. Monet miehistä haluavat myös nuorennusta kasvojen ilmeeseen ja heille mieleisin tuote on Anti-Ageing Eye Pads, joka on niin helppo käyttää. Kokeile sinäkin!







Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi08:50

    Dermatude-tuotteet ovat varmasti kaikki kokeilemisen arvoisia.

    Näistä tähtitarjoustuotteista maninitsen tuon Phyto Replenish Body Oilin, joka on aivan ihastuttava. Kuivaöljyt ovat aina helppoja käyttää, ja ne imeytyvät nopeasti. Ihon pinta tulee kauniiksi. Tuoksu on hyvin luonnollinen ja miellyttävä. Itse tunnistan bergamotin ja nerolin. Ihana hetki suihkun jälkeen, kun sivelee tätä. Jos joku pelkää tuoksua, se kuitenkin haihtuu nopeasti.

    Leena

    VastaaPoista
  2. Tuo Phyto Replenish Body Oil on aivan ihana tuote varsinkin nyt, kun vartalolle tulee jo kuivuudesta kutisevia läiskiä. Siinä on tehoa enemmän kuin voiteessa, mutta helppo käyttää.

    Inkeri

    VastaaPoista