maanantai 8. maaliskuuta 2021

Uusi kotihoitosarja Dermatude on nyt meillä!

Tänään esittelen teille Naistenpäivän kunniaksi uuden kosmetiikkasarja Dermatuden ja saat näistä tuotteista AVAJAISTARJOUKSENA -20% Tarjous on voimassa 15.3. saakka.


Ihanaa Naistenpäivää kaikille lukijoille ja asiakkaille!

Dermatude-kasvohoidolle seuraksi Dermatuden kotihoitosarja

Dermatude -tuotemerkki on kaikille lukijoille ja asiakkaille tuttu, koska olen jo yli kolme vuotta tehnyt Dermatude-kasvohoitoja. Se on nykyisin jo yhtä suosittu kuin Nanolift (124€) ja metaterapiaan perustuva Dermatude-menetelmä leviää vauhdilla ympäri Suomea. 
Nyt otan kasvohoidon tueksi Dermatuden kotihoitotuotteet. Ne ovat olleet myynnissä jo muutaman vuoden, mutta tavalliseen tapaani olen ensin halunnut tutustua niihin perusteellisesti, joten tästä päivästä lähtien tuotteet ovat myös meidän verkkokaupassa. 
Näin aluksi en pidä tuotteita juurikaan hoitolan varastossa, koska saan ne noin vuorokauden kuluessa maahantuojalta meille. Joten kannattaa laittaa viesti etukäteen, jos haluatte hakea Dermatuden tuotteita hoitolasta. Myöhemmin otan ne hyllyynkin, kun ensin näen, mitä tuotteita asiakkaat haluavat. Verkkokaupan kautta tilaukset toimivat samaan tahtiin kuin kaikki muutkin ja nyt onneksi nuo logistiikkaongelmat tuonnin suhteen on saatu korjattua ja saamme tavaraa lähes yhtä hyvin kuin ennen koronaakin. Verkkokaupassa saat Dermatuden tuotteista tämän -20% alennuksen koodilla DERMATUDE20


Dermatude on iS Clinicalin ”pikkusisko”

Dermatude tulee meille samalta maahantuojalta kuin iS Clinical ja tutun A Class Beauty Oy:n kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Arvostan kovasti A Class Beautyn mukavaa henkilökuntaa ja avuliasta sekä ripeää toimintaa. 
Dermatuden ammattituotteisiin asiakkaat ovatkin jo tutustuneet Dermatude-kasvohoidossa. Näissä hoitotuotteissa on sama voidepohja kuin Dermalogicassa ja iS Clinicalissakin, joten niitä voi hyvin käyttää keskenään sekaisin. Eikä Dermatudessa tietenkään ole hajusteita, väriaineita eikä mineraalirasvoja. Esittelen tämän viikon aikana nämä Dermatuden tuotteet teille ja aloitan näistä heidän erikoistuotteistaan:

  • Supertehokkaat laput silmien alle poistamaan turvotusta, tummuutta ja kuivuudesta johtuvia ryppyjä. 
  • Käytetään säännöllisesti 2-4 kertaa viikossa tai pikahoitona ennen tärkeää tapahtumaa. Vaikutusaika 10-30 minuuttia 
  • Pakkauksessa on viisi paria lappusia

  • Tehohoito huulille ja suunympärysrypyille 
  • Käytetään 2-4 kertaa viikossa tai pikahoitona ennen tärkeää tapahtumaa. Vaikutusaika 10-30 minuuttia. 
  • Nämä lappuset tuovat kosteuttamisen avulla muhkeutta iän kaventamille huulille, parantavat verenkiertoa ja sitä kautta huulten väriä sekä selkeyttävät huulten rajaa. 
  • Suunympärysjuonteet pehmenevät ja mataloituvat. Ennalta ehkäisee suunympärysryppyjen syntymistä ja voimistumista
  • Nämä ovat osoittautuneet tehokkaaksi hoidoksi suusuojan tuomalle huulten rohtumiselle ja ärsyyntymiselle. Punoitus, hilseily ja kihelmöinti vähenevät suun ympäriltä lappujen käytön myötä. 

Juuri nämä Anti-Ageing Eye Pads olivat minun ensirakkauteni Dermatuden kotihoitotuotteisiin. Niillä saa nopeasti ränsistyneen olotilan korjaantumaan ja säännöllisellä käytöllä silmäpussit pienenevät ja tummuus sekä rypyt tasoittuvat. Huulet ovat minun erityisongelmani, koska olen luonnostani hyvin kapea huulinen ja siksi ehkä tiukan ja kireän näköinen. Tosin se ei taida ihan virhearvio ollakaan. :)

Anti-Ageing Lip Pads tuovat täyteläisyyttä huulille ja ennen kaikkea poistavat niiden värittömyyden. Vanhemmiten huulista tulee kalpeat, kun verenkierto heikkenee ja limakalvojen rakenne ohenee. Nämä suunympäryslappuset vilkastuttavat verenkierron, mikä vaikuttaa myös suunympärysryppyjä vähentävästi. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. 
Uusi ongelma koronan myötä on suusuojan aiheuttama huulten ärsyyntyminen ja rohtuminen. Monilla suunympärys hilseilee näkyvästi ja huulet halkeilevat rikki asti. 

  • Todella hellävarainen voidekuorinta, mikä sopii herkälle couperosaihollekin. Ei sisällä mitään rakeita, vaan perustuu entsyymien sulattavaan vaikutukseen 
  • Voide levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia
  • Ihosta tulee ihanan sileä sekä pehmeä ja huokoset pienenevät. Entsyymit myös kirkastavat ihon väriä ja harmaan kalpeasta ihosta tulee heleän ja terveen näköinen 
  • Huomioikaa myös edullinen hinta ja tuubista saa noin parikymmentä käyttökertaa! 

  • Silottava ja kiinteyttävä naamio, joka vähentää ihon velttoutta ja kuivuutta
  • Talven kuivattamalle iholle tehokas kotihoito on käyttää Enzyme Peel ja sen jälkeen Anti-Ageing Mask 2-4 kertaa viikossa. Vaikutusaika on 10-20 minuuttia.
  • Ihon väri heleytyy sekä kirkastuu ja verenkierron elpyminen tuo iholle terveen sekä tasaisen värisävyn. 


Tämä voide ja seerumi yhdistelmä on Dermatuden tehokkain vanhenevan ihon kotihoito. Seerumi lisää ihon napakkuutta ja silottaa ryppyjä sekä juonteita. Nämä liftaavat tuotteet poistavat turvotuksen tuomaa velttoutta ja silottavat sekä tasoittavat ihon pintaa. 
Seerumin päälle laitetaan hoitovoiteeksi Firming and Lifting Cream, joka käy yö- ja päivävoiteena. Myös Dermalogican tai iS Clinicalin voiteet sopivat Dermatuden seerumien kanssa yhteen. 
Firming and Lifting Cream on kevytrakenteinen sekä hyvin imeytyvä ja siksikin sopiva myös meikinalusvoiteeksi. Suosittelen tätä  Firming and Lifting -tuoteparia yli 35-vuotiaille ennalta ehkäisemään ihon vanhenemista. 




Tämän hetken Tähtitarjoukset:


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti