perjantai 26. maaliskuuta 2021

Kuorintaa tarvitsevat kaikki ihotyypit

Kuorintaa kohtaan tunnetaan hyvin paljon ennakkoluuloja ja pelätään, että se jotenkin vahingoittaa ihoa. Mielikuvat menneistä raastavan rakeisista kuorintavoiteista ovat edelleen ihmisten mielissä, vaikka nykyiset kuorinta-aineet ovat täysin erilaisia.

Hydro Masque Exfoliant on helppo ja nopea naamio, joka kuorii ja kosteuttaa samalla kertaa!

Kaikissa ihoissa on kuollutta solukkoa

Syy, miksi kuorintaa tarvitaan, on ihon pintaan kerääntyvä kuollut solukko. Normaalisti ihosta poistuu päivittäin miljoonia kuolleita soluja ja jos nämä olisivat näkyviä, meidän ympärillä olisi varmaankin pölypilvi. Uudet ihosolut työntävät pois tieltään nämä kuolleet hilseilevät solut ja nuorella ihmisellä tämä prosessi kestää 3-5 viikkoa. Ikääntyessä uusien solujen syntyminen hidastuu, joten nuo kuolleetkaan solut eivät poistu kovinkaan nopeasti ja ihosta tulee helposti harmaa ja paksun näköinen, mikä on tyypillistä vanhenevan ihon ulkonäölle. Tämä kuollut solukerros hidastaa myös uusien solujen syntymistä, joten vanhemmiten elävä solukerros ohentuu ja kuollut kerros paksunee. Kuorimalla ihoa saadaan poistettua tuo kuollut hilseilevä solukko ja sen myötä uudetkin ihosolut pääsevät syntymään. Kuorinnalla on siis moninainen merkitys ihonhoidossa ja jokainen ihotyyppi hyötyy kuorinnasta. 
Paksulla ja rasvaisella iholla hilseilevä solukerros jää tukkimaan huokosia ja finnien sekä mustapäiden syntyminen lisääntyy. Silloin, kun iholla on paksu kerros kuollutta solukkoa meikkikään ei levity kunnolla, vaan kasaantuu hilseilykohtiin. 


Jokaiselle löytyy sopiva kuorinta-aine

Laskin, että meillä on myynnissä lähes kymmenen erilaista kuorivaa tuotetta, joten niistä takuulla löytyy jokaiselle sopiva. Eniten myydyin kuorinta on Dermalogican ”taikajauhe” eli DAILY MICROFOLIANT (51€) ja nyt tästä onkin saatavilla TÄYTTÖPAKKAUS (47€), jonka voi kaataa aikaisempaan muovipulloon. Näin voidaan edes hitusen säästää muovijätteen määrää. Daily Microfoliant sopii aivan kaikille ja sitä voi käyttää ihotyypistä riippuen 2-7 kertaa viikossa. Sen rinnalle tuli pari vuotta sitten DAILY SUPERFOLIANT (63€), joka on ikääntyvän ihon taikajauhe. Siinä on japaninhiiltä, joka imee itseensä esimerkiksi iholle kerääntyneitä ilmansaasteita ja tuon hiilen takia tuote on harmaata väriltään.
Suuren suosion on saanut myös iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE (119€), joka sopii myös herkälle punoittavalle iholle. Nyt meille uudesta Dermatuden ENZYME PEEL (39€) kuorinnasta tulee takuulla uusi suosikki, koska se sopii myös herkälle iholle ja on todella helppo käyttää. 
Dermalogican uutuuskuorinnat ovatkin jo nousseet asiakkaiden suosioon eli HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) kuorintanaamio ja FLASH FOLIANT (25€) nuorten kuorintaneste. Tämä FlashFoliant onkin ollut ihanteellinen kuorintatuote, koska se vain levitetään iholle, eikä sitä tarvitse pestä pois. Kuitenkin se sulattaa tukkeutumia tehokkaasti sekä vähentää finnejä ja mustapäitä.
Ellei sinulla ole vielä kuorintatuotetta kotona, voisit ensimmäisenä kokeilla tätä Dermalogican Hydro Masque Exfoliantia, joka on sekä kuorinta että kosteusnaamio ja hyvin helppo käyttää. 


Huomaa nämä tarjoukset 29.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti