tiistai 9. maaliskuuta 2021

Kiinteyttä ja kosteutta Dermatuden kotihoitotuotteilla

Dermatude hoitosarja on hyvin selkeä ymmärtää, koska siinä on neljä voide & seerumi -yhdistelmää, joista voi valita sopivan ihon tarpeen mukaan. Seerumeissa on erittäin korkea vaikutusainepitoisuus, niin kuin ammattituotteissa yleensäkin ja ne ovat isohkoja 30ml pakkauksia. NYT kaikki Dermatuden kotihoitotuotteet ovat 15.3. asti -20% verkkokaupassa koodilla DERMATUDE20

Kiinteytä, kosteuta ja elvytä ihosi Dermatuden ammattilaistason hoitotuotteilla.

Dermatuden tuotteet hidastavat ihon vanhenemista

Mikään nuorisosarja Dermatude ei ole, vaan se on tehty tukemaan Dermatude-kasvohoidon elvyttävää vaikutusta. Suosittelen Dermatuden tuotteita yli 25-vuotiaille ja esim. HYDRATING CREAM 75€-20% ja HYDRATING SERUM 85€-20% ovat erinomaisia vähentämään ihon kuivuutta ihan kaikenikäisillä. 
Itse kokeilin ensimmäisenä FIRMING AND LIFTING CREAMia 110€-20% ja FIRMING AND LIFTING SERUMia 125€-20%.  Niillä on todella liftaava vaikutus ja ihon pinta alkoi parissa päivässä tuntumaan napakammalta. 
Suomen talvessa yleensä tarvitaan enemmän kosteutta kuin näissä kiinteyttävissä tuotteissa on ja siksi käytin samaan aikaan ANTI-AGEING MASKia 75€-20% kuurina joka toinen päivä. Tällä tavoin kosteuttakin imeytyi tarpeeksi eikä rutikuiva ihoni tuntunut yhtään kiristävältä. Meillä Suomessa käytetään hyvin vähän näitä ei-päivittäisiä tehotuotteita, vaikka juuri meidän rankoissa ilmasto-olosuhteissa niitä tarvitaan. Aika monelle kuluttajalle on epäselvää kuorinnan ja naamion merkitys sekä niiden erot. Otankin nyt kevään projektiksi kirjoittaa tässä blogissa enemmän naamioista ja kuorinnoista, kun valikoimakin täydentyi näillä upeilla Dermatuden täsmätuotteilla. Toivoisin, että suomalaisetkin innostuisivat hyödyntämään näiden naamioiden ja kotikuorintojen tehoja.
Tosin siihen ei sentään ole tarvetta, miten Melania Trump naamioita käyttää. Luin jostain juorulehdestä, että hänen ihonhoitorutiineihin kuuluu naamion käyttö aamulla ja toinen illalla ennen nukkumaanmenoa. Vielä päivälläkin naamiota tarvitaan, jos hän uusii meikkinsä kesken päivän. Amerikkalaisilla onkin usein ongelmana ihon ylihoitaminen, joka tuo omat ongelmansa. Jutun mukaan Melania Trump käyttää juuri tätä Dermatude-kasvohoitoa ja Dermatuden CELL RECOVERY CREAMia ja SERUMia pysyäkseen hehkeänä vauhdikkaan miehensä rinnalla. Luin myös, että Melania Trump ja Kamala Harris käyttävät samaa kauneushoitolaketjua. Ehkä henkilökunta estää yhteentörmäykset, jotka saattaisivat olla jäätäviä. Tosin yhtä hyvin nämä tiedot voivat olla vain juoruja vailla mitään totuuspohjaa. Itse voin varmasti sanoa, että Suomessa naiskansanedustajat ja ministerit käyttävät Dermatude-kasvohoitoa, mutta ei siitä sen enempää. 

Boostia silmänympäryksille

Olen erityisen viehättynyt näistä kolmesta Dermatuden silmänympärystuotteesta. Eilen jo esittelinkin ANTI-AGEING EYE PADS 49€-20%, jotka ovat ainutlaatuiset täsmätuotteet silmänympäryksen tummuuteen ja turvotukseen. Niiden rinnalle on päivittäiseen käyttöön tarkoitetut FIRMING EYE BOOST 75€-20% ja LIFTING EYE DROPS 75€-20%, joita käytetään yhdessä tai erikseen tarpeen mukaan. Yli viisikymppisellä on sen verran kuivuutta ja syviä ryppyjä, että kannattaa käyttää Lifting Eye Drops -tipat seerumin tapaan eli taputtele kevyesti tämä ohut hyvin imeytyvä geelivoide ensimmäisenä puhtaalle silmänympärykselle. Sen jälkeen voit laittaa kasvojen hoitotuotteet ja siinä välissä nuo lifting-tipat ovat imeytyneet silmänympärysiholle ja sen päälle laitetaan kevyesti Firming Eye Boost silmänympärysvoide. 
Varsinkin näin talvella suomalaisten silmänympärykset huutavat kosteutta, koska monella silmät valuvat vielä kaiken lisäksi kyynelnestettä, joka kuivattaa ohutta ihoa totaalisesti. Kesällä ja ei niin kuivaihoinen voi käyttää Firming Eye Boost -voidetta iltaisin ja Lifting Eye Drops -tippoja aamuisin. 
Dermatudella on yksi uv-säteilyltä suojaava tuote MULTI DEFENSE sk30 59€-20% päivävoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Multi Defense -voide on todella ohut ja miellyttävä tuote, josta pitävät sellaisetkin, jotka yleensä inhoavat paksuja aurinkovoiteita. Jos haluaa lisätehoa tähän aurinkosuojalliseen päivävoiteeseen, sen alle voi laittaa ihotyypin mukaisen Dermatuden seerumin. 







Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti