sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Katseet kohdistuvat silmiin

Minut on lapsesta asti kasvatettu siihen, että ihmisiä pitää katsoa silmiin, kun heille puhuu. Luulen, että saman opin on saanut moni muukin suomalainen. Nyt tilanne on muuttunut niin, ettei kasvoista näykään maskin takaa kuin nuo silmät, joten niitä katsotaan entistä enemmän.

Alennus voimassa 23.3. asti hoitolassa ja verkkokaupassa koodilla VALO

Hoida silmänympärykset kuntoon

VALON JUHLAA tarjoustapahtuma -20% kaikista tuotteista on vielä voimassa tiistaihin 23.3. asti. Ostokset kannattaa tehdä nyt, koska muita kauppatapahtumia en voi varmasti luvata, kun vasta loppukesästä tai alkusyksystä. Tosin yrittäjän työstä on tullut niin epävarmaa, ettei tänään tiedä, mitä huominen tuo tullessaan. 
Joka tapauksessa nyt kannattaa hyödyntää nämä tarjoukset ja kiinnittäkää huomiota erityisesti silmiin ja silmänympäryksiin. Itse koen, että maski jotenkin lisää silmäpussien syntyä alaluomelle. Pidän maskia noin 10-12 tuntia jokaisena arkipäivänä ja työn tuiskeessa maskin yläreuna nousee ehkä liiankin ylös ja pullistuttaa silmäpusseja entisestään. Voihan olla, että vaan kuvittelen ja se on nämä ikävuodet, jotka silmäpusseja kasvattavat. :)
Parhaimmaksi silmänympärysvoiteeksi turvotukseen olen todennut olevan Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUM 75€-20%, joka on geelimäinen ja myös tummuutta poistava seerumimainen voide. Sen seerumirakenne  tekee siitä hyvin syvälle imeytyvän eli todella tehokkaan ja oikein kuivaluomiset voivat laittaa sen päälle vielä esimerkiksi Dermalogican MULTIVITAMIN POWER FIRM 58€-20% silmänympärysvoiteen. 
Silmäpusseihin ja turvotukseen kannattaa kokeilla myös Dermatuden täsmätuotetta ANTI-AGEING EYE PADS 49€-20% silmänympäryslappuja, jotka vähentävät turvotusta heti. Dermalogicalla on myös nopeasti vaikuttava tehotuote STRESS POSITIVE EYE LIFT 57€-20% silmänympärysnaamio, joka poistaa turvotusta ja kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Tämän naamion voi jättää yöksi vaikuttamaan, niin aamulla ilme näyttää jo paremmalta.

Silmänympärysvoiteet ennalta ehkäisevät rypistymistä

Silmänympärysalue on kaikista ohuin ihon alue ja siksi se rypistyy sekä kuivuu kaikista herkimmin. Rypistymisen ennalta ehkäisyyn kannattaa jo parikymppisestä lähtien käyttää silmänympärysvoidetta. Ensimmäiseksi silmänympärysvoiteeksi sopii esimerkiksi iS Clinicalin EYE COMPLEX 95€-20% tai Dermalogican TOTAL EYE CARE SK15 47€-20%. Tämä Dermalogican aurinkosuojallinen Total Eye Care SK15 on tarpeellinen aivan kaikille, koska siinä on tuo aurinkosuoja 15. Voiteessa on valoa taittava pigmentti, joka vähentää tummuuden näkymistä ja auttaa myös pigmenttiläiskiin. 
Meidän kaikista tehokkain ja monipuolisin silmänympärysvoide on iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX 119€-20%, joka on myös meidän eniten myydyin silmänympärystuote. Youth Eye Complex silottaa parhaiten silmänympärysryppyjä ja tasoittaa luomien aluetta. Superkuiville silmänympäryksille kannattaa käyttää iS Clinicalin C EYE SERUM  72€-20% nestemäistä seerumia, joka laitetaan silmänympäryksille ennen voidetta. 



 
Huomaa myös nämä tarjoukset 29.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti