tiistai 23. maaliskuuta 2021

Huomioi myös nämä tuotteet alessa

Valon Juhlaa Tarjouskampanja -20% päättyy tänään, joten nyt on käsillä viime hetket hankkia kesän hoitotuotteet edullisesti! Tarjoukset ovat voimassa hoitolassa ja verkkokaupassa koodilla VALO ja jos haluat hakea tuotteet hoitolasta voit laittaa siitä viestiä. Tiedän, että palkkapäivä on yleensä kuun vaihteessa joten, jos haluat hakea tuotteet vasta silloin, voit laittaa viestiä siitäkin. :)

Vielä tänään tiistaina kaikki tuotteet -20% hoitolassa ja verkkokaupassa koodilla VALO

Hyödynnä hyvät tarjoukset ja hanki kesän tuotteet nyt!

Yleensä nämä Hämeenlinnassa järjestettävät tarjoustapahtumat on ajoitettu perinteisten palkkapäivien kohdalle, mutta nyt tein tämän Valon Juhlaa-kampanjan ilman muiden yritysten osallistumista. Viikonloppu oli sopiva Valon Juhlaan, koska oli kevätpäiväntasaus ja Minna Canthin liputuspäivä, enkä voinut huomioida ajoituksessa enää muita päiviä. Joten, jos haluat hakea tarvitsemasi tuotteet vasta kuun vaihteen jälkeen, sekin onnistuu. Laita sähköpostilla listaa, mitä tarvitset ja milloin tulet hakemaan ja jos haluat oston tehdä verkkokaupasta, laita siitäkin viestiä.
Niin sanotut perushoitotuotteet kannattaa hankkia nyt, jotta pääset niillä syksyyn asti. En todellakaan pysty ennustamaan, miten tarjoustapahtumia järjestän tai järjestetään ja nyt on vain tiedossa, että seuraava Pimeän kaupan ilta on vasta syyskuun lopussa. 
Hoitovoiteita, puhdistusaineita ja silmänympärysvoiteita tarvitaan aina. Huomioi myös, mitä meikkejä tarvitset, koska toivon ainakin, että kesällä saisi elää jo ilman maskia ja muutakin voi käyttää kuin silmämeikkejä. 
Youngbloodin jauhemeikki NATURAL MINERAL FOUNDATION 65€-20% on edelleen suosituin meikkituote ja kaikki, jotka sitä kokeilevat ensimmäistä kertaa, ovat aivan myytyjä eli jos tarvitset meikkivoidetta, kokeile tätä suosikkia. Kaikki YB:n tuotteet perustuvat pelkästään mineraalipigmentteihin ja siksi ne ovat hyvin luonnollisia ja antavat ihon hengittää. 
YB:n meikinpohjustusvoide CC PERFECTING PRIMER 53€-20% on myös saanut vakiokäyttäjänsä ja he sanovat voiteen levittyvän kuin unelma. Voiteessa on kaksi sävyä neutraali vaalea bare, joka sopii lähes kaikille näin talven jälkeen, sekä tummempi tan, joka käy hyvin tummaihoiselle tai loppukesästä vaaleammillekin. 
Älkää unohtako ripsivärejäkään, koska suositus on vaihtaa ne kuukauden välein. Itse olisin ilahtunut, jos asiakkaat heittäisivät vanhan ripsivärin pois kolmen kuukauden käytön jälkeen. Ripsiväri elättää niin paljon bakteereja, että ei ole terveellistä silmille käyttää samaa tuotetta pitkiä aikoja. Meillä on myynnissä YB:n ripsiväri 40€-20%, joka sopii erittäin herkkäsilmäisillekin ja Xtremen kaksi ripsiväriä 42€-20%, jotka pidentävät tai tuuheuttavat ripsiä ja ne ovat tämän hetken suosikkeja. Revitalash ripsiväri 49€-20% on myös todella suosittu, koska siinä on toisessa päässä ripsivärin pohjustaja ja toisessa päässä normaali musta ripsiväri. Revitalash on minun suosikkini tällä hetkellä, koska iän myötä ripset ohentuvat ja tuo pohjustaja tuo helposti lisää volyymia. 


Tarvitset ehkä näitäkin tuotteita

Listaan nyt vielä erilaisia täsmätuotteita, joita saatat tarvita. Suusuojan aiheuttamiin yksittäisiin finneihin paras apu on AGE BRIGHT SPOT FADER 45€-20%. 
Älkää unohtako Dermalogican uutuutta HYDRO MASQUE EXFOLIANTia 59€-20%, joka kuorii ja kosteuttaa yhtä aikaa. Tämä tuote tuli myyntiin alkusyksystä ja nyt se on monen suursuosikki kuorintaan. 
Huulet jäävät helposti vaille huomiota, mutta ne ja koko suunympärys tarvitsee erityishuomiota, koska suusuoja rasittaa tätä aluetta nyt erityisesti. iS Clinicalin YOUTH LIP ELIXIR 75€-20% on tehokas tuote sekä huulille että suunympärysryppyihin. Tämä Youth Lip Elixir on oma suosikkini ja minulla on aina käsillä sitä. Käytän sitä myös aamuisin, kun laitan suusuojan eli levitän sen huulille ja myös rypistyneelle suunympäryställe. Yleensähän sitä suositellaan yöksi, mutta tämä suusuojan käyttö sotkee suositukset. 
Vartalotuotteista YOUTH BODY SERUMIN 200ml 148€-20% runsas käyttö Suomessa aiheuttaa kuulemma ihmetystä iS Clinicalin pääkonttorilla. Youth Body Serum vaikuttaa tehokkaasti hyvin syvälle rasvakudokseen ja hajottaa selluliittia sekä rasvakertymää. Se ei todellakaan ole pelkkä kosteuttava vartalovoide, vaan monipuolisesti vaikuttava vartaloa muokkaava tehoaine. Olen koko talven käyttänyt sitä ja olen siihen hyvin tyytyväinen. Mikään laihduttaja se ei tietenkään ole, eikä sellaista ole edes olemassa, mutta muhkuraista selluliittia se hajottaa ja tekee reisistä ja lantiosta tasaisemman. 
Nyt olisi hyvä hetki aloittaa vartalon hoito ja muokkaus, koska kesän rantalomia varten ehtii vartalon ihoa ja syvempää kudosta kiinteyttämään ja poistamaan rasvakeräytymän muhkuraisuutta. 



 
Huomaa myös nämä tarjoukset 29.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti