perjantai 12. maaliskuuta 2021

Vartalonkin iho huutaa hoitoa

Moni valittaa, miten kutisevan kihelmöivä vartalon iho on ja miten paljon hilseilyä irtoaa sääristä. Harva suomalainen kuitenkaan hoitaa vartalonsa ihoa, paitsi vasta sitten, jos lääkäri määrää kortisonivoidetta tai perusvoiteita.

Tähtitarjouksena oleva PHYTO REPLENISH BODY OIL NYT 45€ (56€) on aivan ihana kuivaöljy, joka virkistää, rauhoittaa ja kosteuttaa.

Kuiva iho kutisee

Olen tänä talvena kertonut asiakkaille vartalon hoidon tärkeydestä enemmän kuin pitkään aikaan. Hämmästyksekseni monelle on ihan vieras ajatus koko vartalon hoito ja vartalovoiteen käyttö. Yleensä ensimmäinen kysymys on, kun kerron vartalovoiteesta, että voiko sitä laittaa kasvojen iholle. Kaihan sitä voi laittaa, mutta se ei vastaa silloin tarkoitustaan. 
Nyt Tähtitarjouksena oleva PHYTO REPLENISH BODY OIL NYT 45€ (56€) on aivan ihana kuivaöljy, mutta kasvoille se on ihan liian täyteläinen. Kasvojen iho on aivan erilainen kuin vartalon iho ja suurimolekyyliset vartalotuotteet eivät edes imeydy ohuelle kasvojen iholle. Minusta kannattaa pitää vartalovoiteet ja kasvovoiteet erillään toisistaan, koska kummallakin on omat tarkoituksensa. 
Todella pieni prosentti suomalaisista käyttää vartalonhoitotuotteita tai laittaa voidetta suihkussa käynnin jälkeen. Itselläni jo pelkkä ajatus, ettei vartalovoidetta laittaisi, nostaa kutinan iholle. :) Hämmästyttävän moni pitää kortisonivoidetta ihan jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuna vartalovoiteena. Näin se ei saa olla, koska kortisoni on lääkevoide ja sitä käytettään vain, jos vartalovoiteet eivät enää yksin riitä. 


Vartalokuorinta parantaa voiteiden imeytyvyyttä

Aivan samoin kuin kasvoillakin, kuorinta parantaa vartalovoiteen imeytymistä ja ihosta tulee sileämpi sekä tasainen. Tänä talvena ei vartalo ole ollut näytillä etelän uimarannoilla eikä uimahallissakaan, niin ehkei siihen kiinnitetä nyt huomiota sitäkään vähää kuin ennen. Tosin nyt kun ei pääse kylpyläänkään, niin omasta kotisaunasta voi tehdä vartalon hoitopaikan. Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUB  (47€) vartalokuorinta auttaa olennaisesti seuraavaksi käytettävien voiteiden imeytyvyyteen. Tämän Tähtitarjouksena olevan Body Oilin lisäksi Dermalogicalla on ihan ohut maitomainen vartalovoide BODY HYDRATING CREAM (34€) ja suihkuvaahto CONDITIONING BODY WASH (32€). 
Saunan yhteydessä kannattaa kuoria koko vartalo, koska kostean lämpimällä iholla kuorinta vaikuttaa tehokkaammin. Myös vartalovoiteet imeytyvät nopeammin saunan elvyttämälle iholle. 







Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti