keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Pilkettä silmiin

Ihanat aurinkoiset päivät saavat jo mielen keveämmäksi ja keväiset värit alkavat kiinnostamaan. Nyt olisi korkea aika tarkistaa, millainen naama sieltä peilistä katsoo ja pitäisikö oloaan virkistää uusilla meikeillä ja siistityllä iholla.

Youngbloodin CC PERFECTING PRIMER antaa iholle hyvin kevyen sävyn ja tasoittaa sen silkkisen sileäksi tukkimatta huokosia.

Silmät esille

Nythän kasvoista ei maskin takaa muuta näy kuin silmät, mutta sitä aluetta katsotaankin entistä tarkemmin. Katse kiinnittyy vahvemmin silmiin ja muuhun näkyvään osaan. Siksi kannattaakin miettiä kulmien siistimistä ja silmämeikkiä tarkemmin. Nopea ehostus tulee RIPSIEN KESTOTAIVUTUKSESTA JA KULMIEN LAMINOINNISTA 129€ ja nehän säilyvät hyvänä 6-8 viikkoa. Kulmien siistiminen kuuluu aina kasvohoitojen hintaan ja kulmien kestovärjäys hoidon yhteydessä on 19€. 
Siistityt kulmakarvat tuovat yllättävän paljon muutosta ulkonäköön ja kehystä kasvoille. Luomivärillä ja ripsivärillä saakin jo virkeyttä ilmeeseen enemmän ja suosittelen kokeilemaan XTREMEN kynämäistä luomiväriä. Xtremen sarjassa on myös luomivärin pohjustuskynä eli Primer niille, jotka kokevat, ettei luomiväri pysy kunnolla. Tosin nämä Xtremen luomivärikynät pysyvät erinomaisesti ilman pohjustustakin. 
Kivoja värejä luomivärikynissä ovat mm. pehmeä luumu Plum ja hiekan sävy Sienna sekä ihan vaalea ruusukulta Rose. Omasta mielestäni pelkkä ripsiväri yksinään on aika kova kontrasti ihoa vasten ja itse en käytä ripsiväriä yksinään koskaan. Laittamalla sipaisun vaikka Rose tai Nude luomiväriä ja sitten ripsivärin, niin kovuus häipyy ja silmät tulevat kauniisti esiin. 

Meikki hoitaa ihoa

Uusimmassa Trendi-lehdessä on lyhyt haastattelu minun ihonhoito-ohjeistani ja nostan siinä esiin meikin hoitavan vaikutuksen. Totuus onkin, että tätä maskinkin tuomaa rasitusta vastaan paras suoja on kevyt meikki. Esimerkiksi Dermalogican HYDRABLUR PRIMER (51€) ja SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€) ja näin aurinkoisina päivinä tuo SkinPerfect Primerin suojakerroin on hyvinkin tarpeellinen. Youngbloodin CC PERFECTING PRIMER (53€) on näistä pohjustustuotteista kevyin ja hyvin kosteuttava. Siinä on kaksi sävyä: vaaleampi Bare ja tummempi Tan
Tietysti hyvin hoidetulla iholla ohutkin värillinen voide näyttää paremmalta ja levittyy hyvin. Moni on ihastunut Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM (78€) c-vitamiiniseerumiin, joka heleyttää ihon värin ja tekee ihon pinnasta sileän ja tasaisen, jolloin meikki levittyy paljon paremmin. Nyt Dermalogicalla on maaliskuun alussa kampanjapakkaus tästä BioLumin-C Serumista ja sen mukana saat pikkukoon c-vitamiini silmänympärysgeeliä. Tuo pikkukokokin riittää kaksi viikkoa, joten tarjouspakkaus kannattaa hyödyntää. 


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


4 kommenttia:

  1. Tuota Youngbloodin cc primeria haluan kyllä testata. Dermalocigan on kautta aikain parhaita primereita mitä oon käyttänyt. Monet muut rullautuu tai murustuy meikkivoiteen alla. Dermalocigan omat ei ikinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Mari, olen Inkerin ”nettipäällikkö” ja testaan onnistuuko tämä vastaustoiminto minulta. Inkeri ei ole jostain syystä pystynyt vastaamaan kommentteihin pitkään aikaan.

      Poista
  2. Anonyymi09:55

    Oh yes! Youngbloodin primer päihittää Dermalogican primerit! Vahva suositus. No, varmaan yksilöllinen kokemus :D mutta minusta se primer tekee niin tasaisen ja ihanan pinnan, että olen aivan myyty.

    VastaaPoista
  3. Kiitos arvioista. Oon pitäny Dermalocigan primereita parhaimpiana... Mutta ens kerralla hankin Youngbloodin oman.

    VastaaPoista