torstai 18. maaliskuuta 2021

Valon Juhlaa Tarjouskampanja

VALON JUHLAA Tarjouskampanja perjantaista tiistaihin 19.–23.3. kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% ja yli 100€ ostoksesta saat kaupan päälle pakkauksen, jossa on matkakokoiset iS Clinicalin Hydra Cool Serum sekä Dermalogican BioLumin-C Eye Serum ja Skin Smoothing Cream. Nämä pikkukoot riittävät 1-2 viikon käyttöön (arvo 28€).


Valon Juhlaa korvaa Pimeän kaupan illan

Koronan seurauksena Hämeenlinnassa ei ole kevään aikana yrittäjien yhteistapahtumia, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää. Sen takia päätin ilahduttaa omia asiakkaitani -20% tarjouskampanjalla, koska nyt alkaa olla se hetki, kun kotihoitotuotteet pitää vaihtaa kevyempiin ja ottaa uv-suojalliset päivävoiteet käyttöön. Viikonloppuna on lisäksi kevätpäiväntasaus ja perjantaina on myös Minna Canthin päivä, joten tässä on monta hyvää syytä juhlia! 
Tarjouskampanja toimii ihan samoin kuin Pimeän kaupan iltakin eli samat tarjoukset ovat verkkokaupassa ja hoitolassa. Jos haluat hakea tuotteet hoitolasta, niin laita viestiä, mitkä tuotteet haluat ja koska ehdit hakemaan tai voit varata tuotteet seuraavaa hoitokäyntiäsi odottamaan. Voit myös poiketa ostoksilla, jos haluat jotain neuvoa tai ohjeistusta tuotteista. Meillä on hyvin pieni mahdollisuus törmätä muihin asiakkaisiin ja tilaa on sen verran, että turvavälit voidaan pitää. Kesätuotteiden ostokset kannattaa tehdä nyt tästä tapahtumasta, koska mitään muuta tarjouskampanjaa ei ennen loppukesää ole tulossa. 


Nyt tarvitaan uv-suojallisia voiteita

Tässä vaiheessa kevättä alkaa uv-säteily olemaan sen verran voimakasta, että uv-suojallinen päivävoide tarvitaan. Juuri näiden suojavoiteidenkin vuoksi järjestin tämän Valon Juhlaa -kampanjan, jotta kaikki heräisivät huomaamaan aurinkosuojan tarpeen. Tämä on minun panokseni ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Ihosyöpä, basaliooma ja pigmenttiläiskät ovat koko ajan lisääntymässä ja ei ole suuri vaiva  siirtyä aurinkosuojallisiin päivävoiteisiin.
Kohta alkaa myös katu- ja siitepölyn aika, joten niitäkin varten tarvitaan suojaa. Tietysti kannattaa huomioida, että kirkkaat aurinkoiset päivät paljastavat kasvojen ihon suusuojasta huolimatta, joten meikkituotteisiinkin kannattaa panostaa ja hankkia uusi meikkivoide sekä pirteämmät silmämeikit.
Talven kuivattamalle iholle varma päivävoidevalinta on Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50 69€-20%, joka on kosteuttava ja kiinteyttävä päivävoide viidenkympin suojalla. 
iS Clinicalin ECLIPSE SK50+ 54€-20% on ohuempi voide viidenkympin suojalla ja tämä sopii rasvoittuvalle sekaihollekin. Eclipseä on saatavilla myös kevyesti sävytettynä ja se olikin viime kesän suosituin meikkipohja. 
Kaikilla kolmella myymälläni hoitosarjalla on päivävoide kolmenkympin suojalla. Uusimpana on Dermatuden MULTI DEFENCE SK30 59€-20%, joka on ohut ja hyvin kevyt päivävoide. Dermalogican PRISMA PROTECT SK30 65€-20% on sopiva kaikille ihotyypeille ja jättää mattapinnan myös rasvaiselle iholle. iS Clinicalin EXTREME PROTECT SK30 89€-20% on hoitava ohuen ja kuivan ihon päivävoide, joka suojaa hyvin myös katupölyltä, kun sen aika tulee. Huomioikaa, että nämä iS Clinicalin voiteet Eclipse ja Extreme ovat 100g pumppupulloja eli tuplakokoisia muihin verrattuna. 




Tähtitarjoukset 29.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti