lauantai 27. maaliskuuta 2021

Kulmakarvat ovat kasvojen kehys

Kulmakarvat ovat tärkeä osa kasvojen ulkonäköä. Varsinkin ikääntyessä kulmakarvojen merkitys lisääntyy ja hyvin muotoillut kulmat tuovat ryhtiä koko kasvoille. Ellet ole vielä kokeillut KULMAKARVOJEN LAMINOINTIA NYT 45€ (55€), niin nyt sitä kannattaa kokeilla edulliseen hintaan!

KAIKKI ripsi- ja kulmahoidot tarjouksessa 29.3. saakka! Varaa aika tai osta lahjakortti.

Silmät näkyviin

Tuntuu, että talven aikana ei ole kunnolla edes nähnyt ihmisten kasvoja, mutta nyt valon lisääntyessä näkee silmätkin selvemmin. Katseet kohdistuvatkin juuri silmiin ja kulmakarvoihin, koska suusuoja peittää kaiken muun. RIPSIEN KESTOTAIVUTUS & KULMAKARVOJEN LAMINOINTI NYT 105€ (129€) on helppo tapa näyttää huolitellulta. Kyllähän itsellekin on mukavampaa katsoa peiliin, kun näkee pirteät silmät. 
Ripsien kestotaivutukseen ja kulmakarvojen laminointiin menee yhteensä aikaa puolitoista tuntia ja pelkästään kulmien laminointiin menee tunnin verran. Huomioikaa nämä aikaa varatessanne, koska käytettävien aineiden vaikutusta ei pysty nopeuttamaan. 
Ripset pysyvät kauniin kaarevina 6-8 viikkoa ja kaarevuus vaan hiljalleen kasvaa pois ilman mitään suurta romahdusta. Ripsiä ei tarvitse millään tavoin varoa, vaan kaikki on sallittua ja kaarevuus pysyy tuon pari kuukautta tekee sitten mitä hyvänsä. Ainoastaan ensimmäisen vuorokauden aikana ei ripsiä ja kulmakarvoja saa kastella. Ripsien kestotaivutuksen ja kulmien laminoinnin yhteydessä laitetaan myös kestoväri ja se pysyy noin 3-4 viikkoa, mutta sitä voi uusia niin usein, kun haluaa. 
Ihan huikeat ripset saa käyttämällä MAXEY LASH RIPSISEERUMIA (108€), joka kasvattaa ja vahvistaa ripsiä sekä kulmakarvoja. Ripsiseerumia käytetään aluksi 3-5 viikkoa joka päivä ja kun toivottu tulos on saavutettu, ylläpitoon riittää 2-3 kertaa viikossa. 


Kulmakarvat tuovat ryhtiä ilmeeseen

Iän myötä monella kulmakarvat vähenevät ja ohenevat eivätkä ne pysy ryhdikkäänä. Maxey Lash ripsiseerumi on todella hyvä tuote lisäämään karvan kasvua. Kulmakarvojen laminointi tuo myös vahvuutta ja jämäkkyyttä kulmiin. Hyvä systeemi on käyttää ensin Maxey Lash ripsiseerumia ripsiin sekä kulmiin tai pelkästään kulmiin ja muutaman viikon käytön jälkeen laminoida vahvistuneet kulmat. 
On vähän vaikea selittää tai kuvailla, mitä kulmakarvojen laminoinnilla saadaan aikaan, koska tulos on jokaisella yksilöllinen. Kulmakarvoihin ei lisätä mitään, joten ne ovat luonnolliset ja muutos ei ole dramaattinen. Mitään täydellistä muodonmuutosta ei siis pidä odottaa, vaan tulos on hillitty ja luonnollinen. Tulos on myös parhaimmillaan vasta seuraavana päivänä, koska heti samana päivänä kestoväri saattaa jäädä iholle varjoksi. Varsinkin näin talvella, kun monen iho on superkuiva, kulmakarvojenkin iho imaisee kaiken, mitä lähelle tulee eli myös kestovärin. 
Nämä tarjoukset ovat voimassa maanantaihin 29.3. asti ja voit ostaa itsellesi myös lahjakortin ja käyttää sen vasta myöhemmin keväällä, jos niin haluat. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa, koska tulosta esimerkiksi kulmakarvojen laminoinnista ei voi selittää, vaan sen näkee sitten, kun työ on tehty. 


Huomaa nämä tarjoukset 29.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti