tiistai 2. maaliskuuta 2021

Tähtitarjoukset 15.3. asti


Uudet Tähtitarjoukset hoitavat sekä vartalon että herkät silmänympärykset.


Vartalon kutina on kärsimystä

Lähes kaikilla alkaa vartalon iho kutisemaan ja hilseilemään näin lopputalvesta, ellei sitä yhtään ole hoitanut. Atooppinen iho ei selviä tästä talvesta ilman kortisonivoiteita, kun ei ole ollut mahdollisuutta edes etelän aurinkoon. Kutina on viheliäinen vaiva ja raapimalla ihon rikki, tuloksena voi olla tulehdus. Ainoa helpotus tähän kuivuudesta johtuvaan kutinaan on ihon kosteuttaminen ja tehokkain hoitoaine siihen on Phyto Replenish Body Oil kuivaöljy. Tämä kuivaöljy tarkoittaa sitä, että siinä on kaikki öljyn hyvät puolet, mutta se imeytyy niin nopeasti, ettei ihon pinta tunnu öljyiseltä. 
Phyto Replenish Body Oil sisältää runsaasti hoitavia ja ihon suojamekanismeja parantavia kasviöljyjä. Varsinkin sääret kuivuvat helposti ihan suomuille talven aikana ja niihin tätä kuivaöljyä kannattaa laittaa aamulla ja illalla. Phyto Replenish Body Oil miellyttää miehiäkin, koska se saa nopesti ihon kuntoon. Mitään ihmeitä ei kuitenkaan pidä odottaa, koska ilman säännöllistä rasvausta iho ei pysy ehjänä. 
Mielestäni tässä on aika selvä logiikka. Jos sietää kutinaa, hilseilyä ja kirvelyä, ei tarvitse vartalovoidetta, mutta ellei näitä tuntemuksia halua, silloin rasvaa vartalonsa säännöllisesti. 
Dermalogican THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) vartalokuorinta on hyvä käyttää pesun yhteydessä ja sen jälkeen Phyto Replenish Body Oil imeytyy paljon paremmin. Tässä vaiheessa talvea iholle on kertynyt jo niin paksu kuollut solukkokerros, ettei voiteet tai kuivaöljykään sitä kovin helposti läpäise. Siksi olisikin parempi kuoria vartalon iho 1-2 kertaa viikossa.


Eye Complex on herkän ihon ystävä 

iS Clinicalilla on kaksi silmänympärysvoidetta Youth Eye Complex (119€), joka on supervoide rypyille ja tämä Tähtitarjouksena oleva EYE COMPLEX NYT 79€ (norm.95€), joka sopii aivan kaikille, myös nuorille atoopikoille. Itse otin käyttöön tämän Eye Complexin noin kuukausi sitten, kun kuivasilmäisyyden takia valuva kyynelneste rohdutti silmäluomiani. Vain muutaman päivän käytöllä sain luomet kuntoon, mikä oli helpotus, koska tiedän, miten helposti tähän aikaan vuodesta silmänympärysten rohtuminen jää krooniseksi. 
Eye Complex on täyteläisen hoitava, mutta ei mikään rasvainen silmänympärysvoide. Kuitenkin se on meidän täyteläisin silmänympärysvoide, joka toimii myös atooppisen kuiville luomille. Eye Complex on tarkoitettu kaikenikäisille ja helposti herkistyvälle iholle se on erittäin hyvä. Silloin, kun silmäluomi on jo rikki, siinä kirvelee aivan kaikki voiteet. Ellei kirvely mene ohitse noin puolessa tunnissa, voide kannattaa pyyhkiä pois ja yrittää parin päivän päästä uudelleen. 
Ohuelle, kuivalle ja ryppyiselle silmänympärysiholle Eye Complex on oikein hyvä tuote, koska se silottaa kuivuudesta johtuvia ryppyjä. Silloin, kun tuntuu ettei oikein mikään silmänympärysvoide sovi, kannattaa vielä kokeilla tämä Eye Complex. 



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti