keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Valon Juhlaa kampanja onnistui erinomaisesti

Olen todella kiitollinen kaikille, jotka tekivät tai tekevät ostoksia verkkokaupassani ja hoitolassa. Yrittäjälle on aina suuri työ järjestää jotain muutakin, kuin tavallista jokapäiväistä työtä. Siksi on tosi hieno asia, että asiakkaat ovat tykänneet tapahtumasta ja osallistuneet siihen. 

Aurinkosuojalliset päivävoiteet olivat Valon Juhlaa kampanjan suosikkeja. 

Eniten ostettiin aurinkosuojallisia voiteita

Valon Juhlaa kampanjasta ostettiin selvästi enemmän aurinkosuojallisia voiteita, kuin koskaan aiemmin. Mietin, että mistä tämä johtui ja ymmärsin vuodenajan olevan aivan toinen kuin Pimeän kaupan illassa. Pimeän kaupan ilta on yleensä ollut helmikuun puolessavälissä ja silloin pakkaset paukkuvat ja kevät on vielä kaukana. Mutta tässä vaiheessa kevättä, ihmiset suunnittelevat jo kesän tapahtumia ja odottavat ensimmäisiä niin lämpimiä päiviä, että voisi ulkonakin istua. 
Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50 (69€) oli viikonlopun suosituin voideostos ja sehän on ollut jo vuosia meidän aurinkosuojallisista voiteista suosituin. Seuraavaksi suosituin oli Dermalogican SKIN PERFECT PRIMER SK30 (49€), jota suurin osa asiakkaistani käyttää meikkivoiteena. iS Clinicalin suosituin aurinkosuojavoide oli ECLIPSE SK50 sävytetty versio (54€), joka tasoittaa hiukan ihon väriä, mutta on myös hyvin tehokas aurinkosuoja. Moni osti myös Dermalogican uudempaa PRISMA PROTECT SK30 (65€) päivävoidettajoka on hyvin ohut voide ja käy myös rasvoittuvallekin iholle. 
Yleensä suosikkivoide on tarjoustapahtumissa ollut Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE (75€), mutta nyt se joutui luovuttamaan paikkansa näille aurinkosuojallisille voiteille ja Dermalogican SOUND SLEEP COCOON (78€) yövoiteelle. Nyt myös iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSION (109€) oli hyvin suosittu, enkä sitä yhtään ihmettele, koska olen siihen itsekin ihastunut. Se on ohut kiinteyttävä ja kosteuttava voide, joka käy yö- ja päivävoiteeksi. Mielestäni se on loistava meikinalusvoide, koska sen kiinteyttävä vaikutus jättää selvästi sileän ja napakan pinnan, mille on näin vanhemmitenkin hyvä levittää meikkiä. 


Katseen kohteena silmät

Silmämeikit ja silmänympäryksen hoitotuotteet olivat poikkeuksellisen suosittuja, mikä varmaan johtuu siitä, ettei kasvoista näy maskin takaa kuin silmät. Silmämeikkien ykköstuotteet ovat ilman muuta XTREMEN silmänrajauskynät (35€), luomivärikynät (35€) ja ripsivärit (42€). Itse en ole yli vuoteen käyttänyt muita silmämeikkejä kuin näitä Xtremen meikkejä ja niissähän on laaja värivalikoima. 
Suosituimpia niistä ovat silmänrajauskynät ja sävy Golden Olive, joka on aivan upea kultapigmentillä taitettu metsän vihreä. Se on paras vihreän sävy, mitä olen ikinä myynyt ja moni hakee heti uuden, kun vanha loppuu. Xtremen rajauskynät ja luomivärit ovat helppoja levittää ja ne pysyvät hyvin, mutta lähtevät helposti pois puhdistusmaidollakin. 
Perusvärit löytyvät myös näistä silmänrajauskynistä eli harmaan ja ruskean sävyt sekä tietysti musta. Graphite on tumman harmaa ja Xpresso on ruskea, mutta Cognac on kultapigmentillä taitettu keskiruskea ja se on toinen asiakkaiden suosikkiväri. 
Luomivärikynissä suosikki on edelleen sävy Mauve, mutta myös sävyt Nude sekä Sienna on löydetty ja niillä saa tyylikkään luonnollisen silmämeikin. Itse viimeistelen aina silmämeikin mustalla tussirajauksella (42€), jonka laitan hyvin ohuelti ripsirajaan. Sitä on saatavilla myös tummanruskeana. 
Silmänympäryksen hoitotuotteissa oli hämmästykseni aihe se, miten suosittu oli Dermatuden ANTI-AGEING EYE PADS (49€) turvotusta ja tummuutta poistavat silmälaput. Ne ovatkin huipputehokkaat ja erittäin hyvä keksintö, mutta lähinnä hämmästelin sitä, miten nopeasti asiakkaat ovat ne löytäneet. 
Silmänympärysvoiteista suosituin oli iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX (119€), mutta myös Dermalogican BIOLUMIN-C EYE SERUM (75€) oli hyvänä kakkosena. BioLuminin c-vitamiinikaksikko eli BioLumin C Eye Serum ja BIOLUMIN-C SERUM (78€) ovat olleet pitkin talvea hyvin tykättyjä ja suosittuja tuotteita. BioLumin-C Eye Serum on kevyt geelimäinen silmänympärysvoide ja se käy hyvin nuoremmillekin. Se vaikuttaa monipuolisesti poistamalla tummuutta ja turvotusta sekä kosteuttamalla ohutta silmänympärysihoa. Meillä on vielä hyllyssä muutama extrapakkaus, jossa on BioLumin-C Serumin mukana lahjaksi pieni matkakoko eye serumista. Niitä ei ole enää montaa, joten ole nopea, koska lisää niitä en enää saa. 


Huomaa nämä tarjoukset 29.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti