lauantai 20. maaliskuuta 2021

Varaudu aurinkoiseen kevääseen

Valon Juhlaa tarjouskampanjassa saat -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista. Tarjous on voimassa verkkokaupassa koodilla VALO ja hoitolassa tiistaihin 23.3. asti. Yli 100€ tilauksesta saat kaupan päälle pussukan matkakokoja, jonka arvo on 28€.

Poikkea hoitolassa tai käy ostoksilla verkkokaupassa koodilla VALO.

Suojaudu uv-säteilyltä 

Keväinen aurinko on nyt voimakkaimmillaan, kun se säteilee taivaalta ja heijastuu lumesta. Helpointa on suojautua päivävoiteella, jossa on jo valmiina uv-suoja. Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50 69€-20% on suosituin meidän uv-suojallisista tuotteista. Se on voidepohjaltaan täyteläinen ja kevyesti elvyttävä sekä kiinteyttävä, mutta kuitenkin hyvin imeytyvä. 
Uv-suojallisia päivävoiteita on myös hiukan sävytettyinä meikkivoidetyyppisinä voiteina.Varmaan lähes kaikille on tuttu SKIN PERFECT PRIMER SK30 49€-20%, joka on meikinpohjustusaine, mutta sitä voi käyttää myös korvaamaan meikkivoiteen. Tässä primerissa on suojakerroin 30 ja sen väripigmentti on hyvin luonnollinen, joka saa ihon näyttämään sileämmältä ja tasaisemmalta. 
SHEER TINT SK20 49€-20% on värillinen päivävoide, joka korvaa meikkivoiteen, kosteusvoiteen ja aurinkosuojavoiteen eli kolme tuotetta yhdessä tuubissa. Tarjolla on kolme värisävyä, mutta käytännössä sävy medium on niistä ehdottomasti paras ja muita värejä ei juurikaan käytetä.
iS Clinicalin ECLIPSE SK50 54€-20% on hyvin edullinen, kaikille ihotyypeille sopiva ja kevyesti sävytetty voide. Sen väri tasoittaa hiukan ihon omaa sävyä ja poistaa talven jättämää kalpeutta. Huomioikaa myös, että Eclipse on 100g pakkaus eli tuplakokoinen muihin voiteisiin verrattuna. Dermatuden MULTI DEFENSE SK30 59€-20% on kevyt ja väritön päivävoide, joka sopii nuorillekin. Se imeytyy hyvin ja käy rasvoittuvallekin iholle päivävoiteeksi. 

Tehohoitoa kotikäyttöön

Luulisi, että etätyössä olevilla olisi nyt enemmän aikaa ihonhoitoon kuin aikaisemmin. Naamionhan voi antaa vaikuttaa samalla, kun tekee töitään tietokoneella. Samoin nuo uudet upeat Dermatuden ANTI-AGEING EYE PADS 49€-20% silmänympäryksen tehohoitoon ja ANTI-AGEING LIP PADS 49€-20% huulille ja suunympärysryppyihin voivat hyvin vaikuttaa, vaikka tekisi samalla jotain muuta. 
Kuorintaa toivoisin jokaisen asiakkaan käyttävän, koska sen avulla saa kaikki muut ihonhoidot vaikuttamaan paremmin. Uusin kuorinta-aine on Dermatuden ENZYME PEEL 39€-20%, joka sopii äärimmäisen herkällekin couperosa-iholle. 
Suosituin kuorintatuote on jauhemainen DAILY MICROFOLIANT 51€-20%, joka on helppo ja nopea käyttää. Kuorinta vähentää myös ihon rasvoittumista, koska huokoset eivät tukkiinnu hyvin kuoritulla iholla. Nyt kevättä kohti mennessä Daily Microfoliantia voi käyttää jopa päivittäin, mutta talven pahimpaan pakkasaikaan riittää 2-3 kertaa viikossa kuorinta. Saatavilla on myös hieman edullisempi täyttöpakkaus, joka säästää luontoa.
Kuorinnan jälkeen on viisasta käyttää naamiota, koska se vaikuttaa paremmin hyvin kuoritulla iholla. Erittäin kosteuttava ja virkistävä iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE 95€-20%, joka takuulla herättää ja virkistää. Sen viilentävä vaikutus on ihanteellinen helteellä, mutta toki kosteuttava virkistys tuntuu hyvältä milloin vaan. 
Dermatudella on kaksi naamiota ANTI-AGEING MASK 75€-20% ja SKIN IMPROVEMENT  MASK 59€-20%Anti-Ageing Mask on tehokiinteyttäjä, joka vähentää vanhenemisen merkkejä iholta ja Skin Improvement Mask taas kirkastaa sekä tasoittaa ihon väriä. 


 
Huomaa myös nämä tarjoukset 29.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti