perjantai 5. maaliskuuta 2021

Kevätaurinko aiheuttaa pigmenttiläiskiä

Ihanat aurinkoiset päivät virkistävät mieltä ja houkuttelevat ulkoilemaan, mikä on hieno juttu, mutta älä hanki kirjavaa ihoa. Juuri tämä lumesta heijastuva uv-säteily ja talven kalpea iho on otollinen yhdistelmä pigmenttiläiskien synnylle.

Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY SK 50 on aurinkosuojan sisältävä kosteusvoide, joka hillitsee tehokkaasti myös ihon ikääntymisen laukaisijoita.

Pigmenttiläiskät syntyvät nyt

Tähän aikaan vuodesta iholla ei ole yhtään viimekesäistä rusketusta jäljellä ja se on täysin altis auringon säteilylle. Puhdas, kirkas lumi moninkertaistaa uv-säteilyn määrän ja pigmenttiläiskät alkavat muodostumaan ihan lyhyessäkin ajassa. Joillakin on taipumus pigmenttiläiskiin ja jos olet läiskiä viime kesänä saanut, syntyy niitä oletettavasti tänäkin vuonna. Siksi suojautuminen kannattaa aloittaa heti ja viidenkympin suojakerroin on paras estämään säteilyn haittoja. 
Meillä on kaksi viidenkympin suojalla olevaa päivävoidetta. Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY SK 50 (69€) on hoitava sekä kosteuttava päivävoide ja se vahvistaa myös ihon kimmoisuutta sekä vähentää ryppyjen syntymistä. Toinen vaihtoehto on iS Clinicalin ECLIPSE SK 50+ (54€) ja tämä voide on tuplakokoinen eli 100g. Eclipse SK 50+ on ohut ja hyvin imeytyvä kosteusvoide, joka sopii myös rasvoittuvalle iholle. Siitä on saatavilla myös kevyesti sävytetty vaihtoehto Eclipse SK 50+ PerfecTint Beige. Toki meikki ja matalammatkin suojakertoimet vähentävät uv-säteilyn haittoja, mutta ne eivät pysty kunnolla suojaamaan pigmenttiläiskiltä.


Hormonit vaikuttavat pigmenttiläiskiin

Pigmenttiläiskät ja maksaläiskät ovat sama asia ja kumpaakin nimitystä käytetään yhtä paljon. Tyypillinen vaihe saada pigmenttiläiskiä on raskaus- sekä imetysaika ja jotkut hormonaaliset ehkäisytkin altistavat pigmenttiläiskille. Myös vaihdevuosien aikaan, kun hormonitasapaino muuttuu, syntyy läiskiä hyvin helposti. Niiden ennaltaehkäisy uv-suojallisella päivävoiteella on paras keino päästä niistä, koska jo syntyneitä läiskiä on hankala poistaa. 
Kuorinta-aineilla saa hiukan vaalennettua ja tasoitettua pigmenttiläiskien väriä, mutta se on aika vähäistä. Dermalogican uutuus HYDRO MASQUE EXFOLIANT (59€) on tehokkain valmiste nimenomaan tähän ihon värin tasoittamiseen. Sen kuoriva ja kosteuttava vaikutus kirkastaa ihon värin ja ihosta tulee heleämpi sekä tasaisempi. Hydro Masque Exfoliantin vaikutusaika on vain viisi minuuttia, joten kiireinenkin ihminen ehtii varmasti sitä käyttää. Myös miehet tykkäävät tästä tuotteesta, koska se on niin nopea ja tulos on näkyvä. Saunan yhteydessä Hydro Masque Exfoliant on helppo käyttää ja sen vaikutus tehostuu. Lämmin hyvin puhdistunut iho vastaanottaa hoitoaineet huomattavasti paremmin ja myös kuollut solukko irtoaa helpommin. 



Tämän hetken Tähtitarjoukset:

Dermalogica PHYTO REPLENISH BODY OIL NYT 45€ (norm.56€) kuivaöljy vartalolle ja iS Clinical EYE COMPLEX NYT 79€ (norm.95€) silmänympärysvoide herkälle iholle.

ITSERUSKETTAVA MINIKASVOHOITO NYT VAIN 49€!



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



1 kommentti:

  1. Kiitos tämän jakamisesta. Itselläni on pigmenttiläiskiä, mutta myös muutenkin hieman kirjava iho. Olen miettinyt ihon mikroneulausta. Se voisi mahdollisesti olla sellainen, joka auttaisi. Ainakin sen perusteella, mitä olen mainoksia nähnyt. Täytyy myös tarkastella näitä tuotteita.

    VastaaPoista