perjantai 19. maaliskuuta 2021

Näitä kannattaa ostaa tarjouskampanjasta

Valon Juhlaa Tarjouskampanja alkaa tänään ja loppuu tiistaina 23.3. eli sinulla on viisi päivää aikaa tehdä hoitotuoteostokset kesää varten. Kaikista tuotteista on -20% ja yli 100€ tilauksesta kaupan päälle tulee matkakokopaketti. Saat alennuksen verkkokaupassa koodilla VALO.

Kaikki tuotteet -20% hoitolassa ja verkkokaupassa koodilla VALO 19.-23.3.

Perustuotteita tarvitaan aina

Perustuotteita eli puhdistustuotteita ja voiteita tarvitaan päivittäin ja ne kannattaa aina hankkia näistä tarjoustapahtumista. Suosituin puhdistustuote on iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX 52€-20% ja yksi pullo riittää noin 2-3 kuukautta eli parilla pullolla pääsee jo kesän ylitse. Tämä Cleansing Complex sopii kaikille ihotyypeille ja ellet ole sitä vielä käyttänyt, kokeile sitä nyt.Cleansing Complexin rinnalle sopii hyvin hellästi kuoriva WARMING HONEY CLEANSER 52€-20%, jota voi käyttää 2-4 kertaa viikossa. 
Dermalogican PRECLEANSE 46€-20% tai PRECLEANSE BALM 46€-20% alkupuhdistusaineet ovat monella tapaa tärkeitä puhdistustuotteita. Niissä on hoitavia kasviöljyjä, jotka vahvistavat ja kosteuttavat kuivaa ihoa, mutta ne ovat erittäin tehokkaita puhdistustuotteita paksunkin meikin poistamiseen tai ihon voimakkaaseen rasvaisuuteen. Se on makuasia kumpaa Precleansea käyttää, mutta itse pidän enemmän balsamimaisesta Precleanse Balmista. Tuo öljymäisempi Precleanse on taas enemmän asiakkaiden suosiossa ja sitä ostetaan huomattavasti enemmän kuin tuota balsamia. 
Nuorten iholle puhdistaminen on erityisen tärkeää ja Clear Start hoitolinjaan onkin tullut isompi koko FOAMING WASH 29€-20% puhdistusgeeliä, jonka koko on 295 ml. Huomioikaa myös, että Dermalogican uutuuspuhdistus ACTIVE CLAY CLEANSER NYT 35€ (41€) epäpuhtaalle iholle on Tähtitarjouksena ja saat lahjaksi matkakoon Age Bright Clearing Serumista. Jos maski aiheuttaa finnejä ja rasvoittumista, tämä Active Clay Cleanser rauhoittaa talineritystä kuivattamatta ihoa. Pintakuivallekin iholle Active Clay Cleanser sopii vähentämään suusuojan hautomia finnejä ja näppyjä. 
Dermalogicalta suosittuja putsareita ovat myös kaikille ihotyypeille tarkoitetut SPECIAL CLEANSING GEL 500ml 51€-20% ja herkän ja kuivan ihon ULTRA CALMING CLEANSER 500ml 58€-20%.
Hoitosuihkeet täydentävät puhdistusta ja näin kuivattavan talven jälkeen hoitosuihke antaa tehokasta lisähoitoa ihan kaikille ihotyypeille. Punoittavalle ja muuten herkälle couperosa-iholle kannattaa käyttää Dermalogican REDNESS RELIEF ESSENCE 45€-20% hoitonestettä, joka taputellaan iholle pesun jälkeen. iS Clinicalin COPPER FIRMING MIST 39€-20% on vanhenevan ihon suosikki, koska se sekä kosteuttaa että kiinteyttää.

Voiteita käytetään joka päivä

Kaikki lukijat jo tietävät, että meidän suosituin tuote on edelleen Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE 75€-20% ja tämähän on tuplakokoinen tuubi eli 100ml. 
Tehokkain ja monipuolisin voide on iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CREME 50g 229€-20% ja 100g 399€-20%. Onneksi tämäkin voide saatiin vihdoin Suomeen ja minunkin hyllyyn, koska se on erittäin kysytty voide ja se oli Suomesta loppu useamman viikon. Tämän Youth Intensive Cremen sisarustuote YOUTH COMPLEX 30g 183€-20% on hiukan ohuempi maitomainen voide ja näin kevään tullen se on riittävä kuivallekin iholle kosteuttamaan ja elvyttämään ihon toimintoja. 
Erityisen hyvä kiinteytysvoide on iS Clinicalin REPARATIVE  MOISTURE EMULSION 109€-20%, joka jättää tuntuvan napakan ja kiinteän ihon pinnan ja meikin allekin se on loistava, koska pienet rypyt silottuvat. 
Uutuutena tulleessa DERMATUDE -hoitotuotesarjassa on useampi ihana voide, jotka imeytyvät nopeasti ja käyvät yö- sekä päivävoiteena. Omat suosikkini ovat FIRMING and LIFTING CREAM 110€-20% ja CELL RECOVERY CREAM 99€-20%. Tämä Firming and Lifting -voide jättää selvästi tiiviin sekä kiinteän tuntuisen ja näköisen ihon pinnan ja Cell Recovery Cream on selvästi täyteläisempi ja tehokkaasti elvyttävä sekin.
Suusuojan rasvoittavan vaikutuksen takia moni tarvitsee paljon kevyemmän voiteen kuin aikaisemmin ja heille suosittelen Dermalogican ACTIVE MOISTia 54€-20% tai tosi pidettyä CALM WATER GELiä 46€-20%. 




Huomaa myös nämä Tähtitarjoukset 29.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti