tiistai 16. maaliskuuta 2021

Tähtitarjoukset 29.3. asti


Tähtitarjoukset ovat voimassa 29.3. asti.

Kosteutta ja puhdistusta

Myös epäpuhdas ja rasvoittuva iho on kosteusköyhä sisälämmityksen vuoksi ja ellei kosteutta lisätä, ihon pinta alkaa tukkiintumaan hilseilystä. MOISTURIZING COMPLEX NYT 89€ (105€) on juuri sopiva kosteusvoide silloin, kun tarvitaan syvällistä kosteutta, mutta ei rasvaa. Se sopii kaikenikäisille ja yleensä öljyjä välttelevät asiakkaat ihastuvat tähän voiteeseen. Meikin alle Moisturizing Complex on takuuvarma, koska iho pysyy mattana koko päivän, muttei myöskään näytä kuivalta. 
Suojaavan päivävoiteen Moisturizing Complexista saa laittamalla sen alle PHYTO REPLENISH OIL (73€) seerumin. Tämä ohut kosteusvoide on myös ihanteellinen vaihdevuosi-iän hikoiluissa, koska se imeytyy niin hyvin, eikä tee tahmaista tunnetta hien valuessa. Erinomainen kiinteyttävä yhdistelmä vaihdevuosien aikaan on iS Clinicalin YOUTH SERUM (30ml 183€) ja sen päälle Moisturizing Complex ja tämä yhdistelmä toimii sekä yöksi että päiväksi. 
Parikymppiselle atoopikolle Moisturizing Complex on suosikkivoide, koska se kosteuttaa riittävästi ja rauhoittaa punoituksen sekä kutinan. Yleensä pelkät perusvoiteet ovat sen verran paksuja, ettei ne oikein sovi meikin alle ja jättävät ihon muutenkin epämiellyttävän kiilteleväksi. Nuorille tämä Moisturizing Complex sopii yksinään yö- ja päivävoiteeksi.

Mielenkiintoinen puhdistusuutuus

Dermalogican ACTIVE CLAY CLEANSER NYT 35€ (41€) on aika uusi tuote, mutta siitä on tullut nopeasti asiakkaiden suosikki. Active Clay Cleanser on tarkoitettu rasvoittuvalle sekä epäpuhtaalle iholle ja kaikenikäisille. Se on ihan erilainen vaikutukseltaan, kuin mikään tähänastinen rasvaisen ihon putsari. Active Clay Cleanser ei todellakaan kuivata yhtään, mutta sulattaa ihotalia ja rasvaa iholta tehokkaasti. Siinä oleva japaninhiili imee huokosista ja pintaiholta kaiken ylimääräisen rasvan ja ulkoisen lian. Myös meikkivoide liukenee siihen hyvin, mutta oikein paksuun meikkiin suosittelen kaksoispuhdistusta eli kaksi puhdistuskertaa tällä putsarilla tai sitten ensin PreCleanse:lla. 
Active Clay Cleanser toimii myös satunnaisessa käytössä hyvin. Aika monella iho alkaa rasvoittumaan ennen kuukautisia ja siinä vaiheessa olisikin hyvä siirtyä puhdistamaan tällä Active Clay Cleanserilla. Myös vaihdevuosien aikaan yöhikoilu saattaa puskea rasvaa ihon pintaan ja silloin tarvitaan tehokkaampaa puhdistustuotetta ja juuri sellainen on tämä Active Clay Cleanser.
Saat nyt Active Clay Cleanserin mukana matkakoon Age Bright Clearing Serumia, joka on myös talin eritystä rauhoittava, mutta kuivattamaton seerumi. Tuo pikkupullo riittää noin 1-2 viikkoa, joten siinä ajassa tulokset ehtivät jo näkyä. 



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti