tiistai 30. maaliskuuta 2021

Tähtitarjoukset ajalle 30.3.-12.4.


Uudet Tähtitarjoukset ovat voimassa 12.4. asti.


Tähtitarjouksessa on iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 NYT 45€ (norm.54€) värillinen aurinkosuojavoide kasvoille ja Dermalogican RETINOL CLEARING OIL NYT 62€ (norm.73€) seerumi tasapainottamaan rasvaista ja epäpuhdasta ihoa.

Retinol Clearing Oil rauhoittaa rasvoittumista

Vieläkään ei ole näköpiirissä aikaa, että voisimme luopua suusuojan käytöstä, joten meidän on vain sopeuduttava elämään maskin kanssa. Monelle maski aiheuttaa iho-ongelmia ja ainakin yksittäisiä finnejä. Retinol Clearing Oil pitää ihon bakteerikannan kurissa, estää tulehdusten syntymistä ja tasapainottaa ihon toimintoja.
Retinol Clearing Oil on melko uusi tuote, koska se tuli myyntiin vasta viime syksynä. Ajoitus sen esittelemiseksi oli mitä parhain ja tätä seerumia voi käyttää lähes jokainen. Retinoli on ihoa uudistava vaikutusaine, joka silottaa pintarypyt, nopeuttaa näppyjen paranemista ja estää huokosten tukkiintumista. 
Levitä puhtaalle iholle 2-3 tippaa Retinol Clearing Oilia ja sen päälle ihotyypin mukainen hoitovoide. Nyt olisi hyvä muistaa, että uv-säteily käy hyvin voimakkaasti näihin parantumisvaiheessa oleviin näppyihin. Tulehdus rikkoo ihosta juuri sen kerroksen, jossa syntyy nämä pigmenttisolut, jotka tuovat tumman värin iholle. Retinol Clearing Oil hajottaa tuota pigmenttikeräytymää ja tasoittaa ihon kirjavuutta. Sen lisäksi, että Retinol Clearing Oil tasoittaa näpyt ja finnit, samalla myös pikkurypyt silottuvat ja ihosta tulee kirkas sekä pehmeä.

Värillinen aurinkosuojavoide Eclipse sk 50 

Tämä iS Clinicalin värillinen aurinkosuojallinen päivävoide on koko ajan lisäämässä suosiotaan. Eclipsen väri on mineraalipigmenttiä ja se on hyvin kevyttä sekä läpikuultavaa. Mikään meikin tyyppinen värillinen voide Eclipse sk 50 ei ole ja sen peittävä vaikutus on hyvin vähäinen. Eclipsen väri ei jätä mitään rajoja ja ihon pinnasta tulee hyvin luonnollinen, mutta tasaisempi. 
Tämän värillisen Eclipse-voiteen päälle voi aivan hyvin laittaa vielä meikkivoidetta, jos haluaa tiiviimpää peittävyyttä. Voiteena Eclipse sk 50 on hyvin kevyt ja helposti imeytyvä, eikä se kiiltele päivän mittaan. Se  sopii päivävoiteeksi hyvinkin rasvaiselle iholle, mutta myös kuivalle ja ohuelle iholle. 
Voin sanoa, että kaikki, jotka ovat tätä voidetta kokeilleet tulevat ostamaan sitä aina lisää. Huomioi myös, että Eclipse on tuplakokoinen eli 100g. Tämän takia yksi purkki Eclipse-voidetta riittää noin kolme kuukautta eli ainakin kesän puoleen väliin. 


Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti