maanantai 22. maaliskuuta 2021

Lisäkosteutta iholle!

Tästä talvesta ei juurikaan kukaan ole selvinnyt ilman ihon kiristymistä ja kuivuutta. Pitkästä aikaa oikea Suomen talvi vei iholta kaiken kosteuden ja suusuojan käyttö vielä viimeisteli ongelmat. Kuitenkin kuivuus on helppo hoitaa lisäkosteudella.

Tarjouskampanja ti 23.3. asti hoitolassa ja verkkokaupassa koodilla VALO

Kuivuuskin voi aiheuttaa ihottumaa

Tänä talvena asiakkailla on ollut hyvin paljon iho-ongelmia, joiden alkuperää on vaikea selvittää. Ihan pelkkä kuivuminenkin voi aiheuttaa kutisevia läiskiä, punoitusta ja ihon kirvelyä. Helpointa on hoitaa ensin kuivuus pois ja sitten miettiä, onko iho-ongelmiin muita syitä.
Tämän talven pakkanen ja pitkä sisälämmityskausi aiheuttaa taatusti kuivuutta, mutta nyt pitää myös huomioida stressin vaikutukset ihoon. Me kaikki olemme niin erikoisessa tilanteessa, että iho voi tähän reagoida ja yleensä stressireaktio on juuri tuo kuivuus, punoitus ja hilseily.
Tehokkain apu on iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM 30ml 109€-20% ja 15ml 69€-20% ja se käy aivan kaikille. Siihen voi sekoittaa toisen seerumin, jos sellainen on käytössä tai levittää ensimmäiseksi puhtaalle iholle Hydra Cool Serum ja sen päälle toinen seerumi sekä voide. Myös voiteen joukkoon voi Hydra Cool Serumia sekoittaa. Muista, että tämä kosteusseerumi käy myös silmänympäryksille. Lähes vastaava seerumi on Dermalogican SKIN HYDRATING BOOSTER 65€-20%, mutta sen hyaluronihappopitoisuus on hiukan pienempi. 
Hoitovoiteena kuivuusongelmia rauhoittamaan sopii Dermalogican CALM WATER GEL 46€-20% eli vesivoiteeksi nimetty tuote. Tämä lähes geelimäinen voide on erittäin suosittu ja se myös rauhoittaa kuivuuden tuomaa kutinaa ja kirvelyä. 


Hoitosuihkeilla lisäkosteutta

Hoitosuihkeet ovat helppo ja nopea tapa lisätä kosteutta iholle ja niitä voi sumutella kasvoille pitkin päivää, vaikka meikin päällekin. Muutama etätyöntekijä on kertonut, että ihon aamuhoito jää aika usein väliin, koska ei ole lähdössä mihinkään. Sitten päivän mittaan iho alkaakin kiristellä ja tuntua kuivalta. Tässä tilanteessa hoitosuihke on nopea apu, ellei kesken työn ehdi laittamaan muita hoitoaineita.
iS Clinicalin COPPER FIRMING MIST 39€-20% on meidän hoitosuihkeista kaikista täyteläisin ja kiinteyttävin. Sitä voi silti sumuttaa meikinkin päälle ilman, että meikki lähtisi valumaan. 
Dermalogican ANTIOXIDANT HYDRAMIST 46€-20% on meidän hoitosuihkeista suosituin ja siinä olevat antioksidantit korjaavat uv-säteilyn haittoja, mutta vaikutusaineina on myös superkosteuttavaa hyaluronihappoa. 
Oikein ärtyneelle ja punoittavalle iholle on todella tehokas apu Dermalogican REDNESS RELIEF ESSENCE 45€-20%. Tämä hoitovesi ei ole suihkutettava eikä suihkepullossa, vaan se taputellaan iholle. Redness Relief Essence on tosi suosittu, koska se rauhoittaa ihon ärsyyntymisiä niin tehokkaasti. Myös ruusufinnin kuivuuteen ja punoitukseen Redness Relief Essence on hyvä apu.
Sen rinnalle on valikoimaan palautettu ULTRA CALMING MIST 34€-20%, joka on ohuempi suihkepullossa oleva rauhoittava tuote. Tämä Ultra Calming Mist jätettiin jo kerran pois Dermalogican tuotteista, mutta se palautettiin takaisin suuren suosionsa vuoksi. Ultra Calming Mist on runsaasti kosteutta sisältävä, mutta myös punakkuutta rauhoittava. Suurin helpotus ärsyyntymiseen ja punoittamiseen on kuitenkin Redness Relief Essence -hoitovedellä



 
Huomaa myös nämä tarjoukset 29.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti