torstai 11. maaliskuuta 2021

Dermatuden tuotteet saivat innostuneen vastaanoton

Tuntuu tosi kivalta, että asiakkaat ovat ottaneet uudet Dermatuden hoitotuotteet innostuneina vastaan. Onkohan näin, että ihmisillä on nykyisin enemmän vapaata ja he ehtivät heti keskittymään asiaan, kun jotain uutta tapahtuu.

Dermatude -kasvohoito & kotihoitotuotteet on tehokkain menetelmä ihon vanhenemista vastaan, mitä tiedän.

Silmänympärystuotteet kiinnostavat

Osasin kyllä arvatakin, että Dermatuden silmänympärystuotteet herättävät kiinnostusta, koska varsinkin nuo silmänaluslaput ANTI-AGEING EYE PADS 49€-20% ovat ihan uutta. Tutut kosmetologit, jotka Dermatudea ovat käyttäneet jo pidempään, kertoivat heti, että nämä turvotusta ja tummuutta vähentävät laput ovat erittäin suosittuja. 
Kiinnostusta herättää myös tämä ENZYME PEEL 39€-20%, joka käy hyvin herkällekin ja punoittavalle iholle. Mitään tämän tyyppistä tuotetta, jossa kuorivuus perustuu pelkästään entsyymeihin, ei ole ollut meillä ennen myynnissä. Selvästi sitä on kaivattu, koska jo parissa päivässä siitä on tullut tilauksia eniten. 
Itse toivoisin, että nuo naamiot otettaisiin innokkaasti käyttöön. Niitä käytetään ihan liian vähän verrattuna niiden hyötyyn ja tehoon. Näin talvella, kun iho kuivuu entistä enemmän, naamiot olisivat tosi hyvä, nopea ja tehokas lisäys kotihoitoon. Itselläni on ollut parina iltana tämä ANTI-AGEING MASK 75€-20%, koska iho on tuntunut niin kuivalta ja elottomalta. Olen hyvin tyytyväinen tulokseen, koska iho oli hyvän värinen aamullakin tehdessäni meikkiä ja ennen kaikkea meikkivoide levittyi kunnolla, kun iho oli hyvin kosteutettu. 

Muistakaa Tähtitarjoukset

Muistutan vielä, että nämä tämän hetken Tähtitarjoukset ovat voimassa vielä viikonlopun ylitse 15.3. asti ihan niin kuin tämä Dermatudenkin -20% naistenpäivätarjous. 
Dermalogican PHYTO REPLENISH BODY OIL NYT 45€ (56€) vartalon hoitoöljy ja iS Clinicalin EYE COMPLEX NYT 79€ (95€) silmänympärysvoide ovat erittäin tarpeelliset tuotteet tässä hetkessä. Tämä Body Oil on aivan ihanan ylellisen hienojakoinen öljy, mikä imeytyy ihoon hetkessä. Selvennän vielä, että tämä Body Oil korvaa vartalovoiteen ja on paljon täyteläisempi ja hoitavampi kuin voidemainen tuote. Kuitenkaan tätä Body Oilia ei suositella kasvoille, koska siihen se taas on liian täyteläistä, eikä imeydy kasvojen ohuelle iholle kunnolla. 
Dermalogican PRECLEANSE JUMBOa 473ml NYT 109€ on vielä muutama jäljellä, mutta tämän jälkeen niitä ei enää tehdä. Kannattaa nyt siis hyödyntää tämä edullinen hinta. Precleanse on ihan erinomainen lisäys ihonhoitoon näin kuivattavana talvena. Siinä olevat hoitavat kasviöljyt ovat loistava lisäkosteutus jo ihon puhdistusvaiheessa. Hoitavuuden lisäksi se on takuulla tehokas putsari, joka sulattaa paksuimmankin meikkivoiteen ja ripsivärin hetkessä. 







Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti