keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Sädehtivät silmät pikkurahalla!


Käytän ripsien kestotaivutuksissa ja kulmien laminoinnissa turvallista YUMI-menetelmää.

Nyt annan kevään kunniaksi huippuhyvät tarjoukset silmien kaunistukseksi!


Pääroolissa silmät

Kun tuon maskin käytön takia ihmisestä ei näy kuin silmät, niin niitä kannattaa nyt korostaa. Ripsien kestotaivutus ja kulmakarvojen laminointi olivat viime kesän suosikkihoito, koska se helpottaa niin paljon silmämeikin tekoa tai jopa korvaa koko silmämeikin! 
Nyt sesonki on jatkunut läpi talven juuri tuon maskin käytön takia, koska tosiaan muuta ei näy kuin silmät. Kestotaivutuksia ripsiin olen tehnyt jo kolmisen vuotta, mutta kulmakarvojen laminointi on tullut mukaan työhöni vasta noin vuosi sitten. Kumpikin hoito on tuonut suuren vakioasiakaspiirin ja suurin osa ottaa kerralla kummatkin.
Ripsien kestotaivutus pysyy hyvänä 6-8 viikkoa, jona aikana ripset pikkuhiljaa oikenevat entiseen malliin, eikä siis tule mitään selkeää "ränsistymisvaihetta". Muutenkin ripsien kestotaivutus on luonnollisen näköinen ja huoleton ilmeen virkistäjä. Ripsiinhän ei siinä lisätä mitään ylimääräistä, vaan omat ripset saadaan vaikutusaineilla kauniille kaarelle ja kestovärjäys tuo niihin tummuuden ja ripset näyttävät pidemmiltä. Kestotaivutusta ei voi tehdä kuin kahdeksan viikon välein, mikä on ripsen elinkaari. Taivutusta ei siis koskaan tehdä kahta kertaa samaan ripseen, vaan tuon kahdeksan viikon aikana ripsi ehtii kasvaa uudestaan. Kestovärjäystä voi kyllä tehdä ihan miten usein haluaa, mutta siinäkin väri pysyy huomattavasti paremmin taivutuksen kanssa. Tuo kestovärjäys pysyy hyvänä noin 3-4 viikkoa. 
Ripsien kestotaivutukseen on hyvä varata aikaa noin puolitoista tuntia, joka välillä herättää hämmästystä, mutta aineiden vaikutusaikaa ei pysty nopeuttamaan. Tämä kestotaivutus on hyvin siedettty asia, koska aineita ei pääse silmiin, vaan käsittely kohdistuu vain ripsikarvaan. Jälkikäteen ripsiä ei tarvitse mitenkään hoitaa tai varoa, vaan aivan kaikkea voi tehdä. Ainoastaan ensimmäisenä vuorokautena käsittelyn jälkeen ei ripsiä saa kastella eli ei samana päivänä suihkua, hikijumppaa tai saunomista.

Kulmakarvat kehystävät silmät

Kulmakarvoilla on todella suuri vaikutus ulkonäköön ja nythän ne ovat erittäin muodikkaat. Tuo kulmakarvojen laminointi kuulostaa vähän oudolta, mutta parempaakaan termiä ei ole löytynyt. Hoidossa kulmakarvat käsitellään samoilla aineilla kuin ripsetkin ja niistä tulee siistit, hyvän malliset ja hiukan vahvemmat. Myös kestoväri pysyy niissä huomattavasti paremmin. 
Pelkästään kulmakarvojen laminointiin menee aikaa noin tunnin verran ja ripsien kestotaivutuksen yhteydessä ne tehdään lomittain niin, ettei tuo 1,5 tunnin hoitoaika juurikaan pitene. 
Mitään radikaalia muutosta ei saada aikaan kulmakarvojen laminoinnilla, vaan kevyt luonnollinen korostus kulmien malliin. Monella kulmakarvat alkavat iän myötä kihartua ja joukkoon  tulee valkoisia jouhimaisia karvoja tai sitten ne voivat olla hiukan sikin sokin. Laminoinnin avulla karvat pysyvät siististi asennossaan ja se vaikuttaa yllättävän paljon ulkonäköön. 

Tarjoukset ovat voimassa 29.3. asti. 


Tähtitarjoukset 29.3. asti:



Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti