maanantai 15. maaliskuuta 2021

Vielä tänään Dermatude -20%

Nyt on viime hetket hyödyntää Dermatuden tarjoushinnat eli kaikki kotihoitotuotteet -20% verkkokaupassa koodilla DERMATUDE20. Seuraavasta tarjoustapahtumasta ei ole tietoa, koska Hämeenlinnan oma kauppatapahtuma Yhen illan juttu peruuntui tämän kolmeviikkoisen sulun vuoksi.

Kaikki Dermatude-tuotteet -20% vielä tänään ma 15.3.

Seerumia ja voidetta tarvitaan aina

Tänä talvena seerumeja ja voiteita on kulunut tavallista enemmän ja niille on todella ollut tarvettakin. Ellei vielä käytä seerumia voiteen alla aamulla ja illalla, on se tapa hyvä ottaa käyttöön nyt heti. Jos sinulla tällä hetkellä oleva seerumi on alle puolessa, niin sen rinnalle kannattaa ottaa toinen seerumi tästä alesta. Vanhaa ei kuitenkaan kannata hylätä ja ajatella, että käytän sen myöhemmin, kun on kiva kokeilla heti uutta. Ei sitä vanhaa tule sitten kuitenkaan käytettyä enää myöhemmin ja se vaan unohtuu pilaantumaan. 
Parempi on käyttää vanhaa seerumia aamulla ja uutta illalla tai päinvastoin ja kun vanhempi loppuu, niin sitten uudempaa käytetään kaksi kertaa päivässä. 
Dermatuden seerumien vaikutustehosta voin sanoa, että ne ovat samaa tasoa kuin Dermalogicankin. iS Clinicalin tasolle ne eivät yllä, mutta ovat kuitenkin ammattituotesarjojen ykköskastia eli tehoa on moninkerroin enemmän kuin kempparisarjoissa.
Itse olen mieltynyt tällä hetkellä Dermatude CELL RECOVERY SERUMiin (110€-20%) ja CREAMeen (99€-20%), jotka ovat tarpeeksi täyteläisiä ohuelle kuivalle iholle. Vähän aikaa sitten käytin FIRMING AND LIFTING seerumin (125€-20%) ja voiteen (110€-20%) ja pidin siitäkin parista, mutta rutikuivalle iholleni voiteena tällä hetkellä on parempi Cell Recovery Cream. Kaikille sopivaksi ”perusvoiteeksi” suosittelen Dermatuden HYDRATING CREAMia (75€-20%), joka sopii myös meikin alle. 

Tarjoushinnat kannattaa hyödyntää

Yksi syy tähän Dermatude-tarjoukseen on se, että asiakkaat pääsevät näin edullisemmin kokeilemaan uusia tuotteita. Nykyisin on niin vähän asioita, millä itseään virkistää, että uusi hoitovoidekin on jo iso juttu. :) Toisaalta olen vähän epätietoinen, mihin päädyn tämän kevään tarjoustapahtuman kanssa muuten, koska nämä yhteiset Pimeän kaupan ilta ja Yhen illan juttu ovat peruuntuneet. 
Perinteisesti olen jo kymmenisen vuotta järjestänyt tarjoustapahtuman keväällä ja syksyllä, enkä nytkään haluaisi tuottaa pettymystä asiakkaille. Nyt pitää vaan tarkasti kuulostella, onko muilla yrittäjillä tai kaupungilla jotain suunnitelmia, etten ala yksikseni huitomaan, jos toiset tekevät muuta. 
Toinen asia mikä pitää varmistaa on se, että minulla on varmasti tuotteita saatavilla. Tämän alkuvuoden piina on ollut se, etten saa tavaraa tarpeeksi. Jo viime keväästä asti korona on hidastanut kuljetukset, kun tuonti on lähes pelkästään laivarahdin varassa. Siihenkin on jo ehditty sopeutua ja osaan jo varautua siihen, että tavaraa ei tule niin pian, kuin ennen ja tilaan kerralla enemmän. 
Nyt tähän brexitin aiheuttamaan riesaan ei kai kukaan maahantuoja osannut kunnolla varautua. Nyt minun käsitykseni mukaan Suomeenkin tulevaa tavaraa tullataan milloin missäkin, eikä tämä tullaus ole ongelma, koska käsittääkseni se on läpihuutojuttu, mutta kun tavaraerä otetaan tullin tarkastuksiin ei kukaan tiedä, kuinka kauan siinä kestää. En tästä tullauksesta ymmärrä sen enempää, mutta jos joku maahantuoja kertoo tavaroiden jääneen tulliin, kaikki huokailevat myötätuntoisesti. Tosin toivon, että huokailut on nyt huokailtu ja uudet kanavat brexitin jälkeen löydetty. 
Minä ainakin tarkistin, että Dermatuden tuotteita on nyt jo Suomessa riittävästi. Vielä iS Clinicalin INTENSIVE CREME, FIRMING COMPLEX ja pari muuta tuotetta puuttuu, mutta tulossa ne ovat. Dermalogican PRISMA PROTECT SK 30, AGE BRIGHT CLEARING SERUM ja PHYTO REPLENISH OIL seilaavat jossain Ranskan tulleissa, mutta eiköhän nekin kohta tänne löydä. 







Joko olet liittynyt postituslistallemme? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti