torstai 8. heinäkuuta 2021

Asiaa ripsien kestotaivutuksista

Ripsien kestotaivutus (88€) on ehdottomasti tämän hetken suosikkihoito. Teen ripsiä ainakin kerran päivässä, mutta yleensä useampia. Muistutankin nyt, että varatkaa oma aikanne mahdollisimman pian, koska ajanvaraukseni on aika täynnä.

Yumi Lashes -menetelmällä saa upeat ripset kesän menoihin turvallisesti.


Yumi Lashes on laadun tae

Syy miksi aloin tätä juttua tekemään, oli harmistuminen erään asiakkaani puolesta. Nuori nainen oli kasvohoidossa ja juttelimme myös ripsien kestotaivutuksesta. Hän kertoi niitä kokeilleensa noin vuosi sitten, mutta ripset olivat kuulemma menneet ihan sekaisin ja todella huonoon kuntoon. Olin aivan ihmeissäni, koska ei sellaista pitäisi tapahtua.
Keskustelun edetessä ymmärsin, että hän oli ollut raskaana, kun kestotaivutukset oli tehty. Olin ihan närkästynyt, miksi kukaan oli lähtenytkään tekemään ripsien kestotaivutuksia raskaana olevalle, koska tulos voi olla juuri tuo asiakkaan kokemus. Raskaus- ja imetysaika vaikuttavat karvan laatuun ja myös ripsiin sekä kulmakarvoihin, eikä silloin kannata tehdä kestotaivutuksia. Hormoneilla on todella suuri vaikutus ja raskausaikana voi hiustenkin värjäykset epäonnistua. 
En ymmärrä, eikö tuo kestotaivutusten tekijä tiennyt tästä, koska oli sellaista mennyt tekemään. Ripsien kestotaivutuksia tehdään usein täysin ilman koulutusta ja katsotaan vain youtubesta video, miten työn pitäisi sujua ja tilataan Kiinasta jotkut halvat ja huonot aineet. 
Valitettavasti kuluttaja on vaikeassa asemassa, koska miten osaa valita kunnollisen tekijän. Yksi neuvo on etsiä Yumi Lashes -menetelmää käyttäviä, koska näitä aineita ei saa ellei ole kosmetologikoulutusta ja näyttötyötä osaamisesta. Tosin ei sekään ole varma peruste, koska tekijähän voi sanoa käyttävänsä Yumi Lashesia ja aineet ovatkin ihan jotain muuta. 
Tässä kertomassani tapauksessa tuo asiakas olisi ollut oikeutettu saamaan rahansa takaisin, koska oli tehty ilmiselvä virhe. Harva asiakas kuitenkaan lähtee valituksia tekemään, koska onhan siinä oma vaivansa. Kuitenkin joillain keinoin nämä ammattitaidottomat pitäisi saada kuriin, jottei useampi kuluttaja joudu huonosta työstä kärsimään.


Ripsien kestotaivutus kestää saunomisen


Yleisin kysymys tällä hetkellä ripsien kestotaivutuksien kohdalla on, miten ne kestävät saunomista ja uimista. Vastaus on, että oikein hyvin. Ripsien kestotaivutuksien kanssa voi tehdä aivan kaikkea, koska ripsiin ei lisätä mitään. Eikä ripsiä tarvitse mitenkään säästellä tai suojella, vaan ne kestävät ripsien elinkaaren eli noin 6-8 viikkoa. 
Ainoastaan kestotaivutusten tekopäivänä ripsiä ei saa kastella vuorokauteen ja tämä on ainoa sääntö, mikä niitä koskee. Taivutus loivenee ripsien kasvamisen myötä, joten mitään ränsistymisvaiheita ei tule, vaan taivutus vain hiljalleen häipyy. 
Ripsien kestotaivuksien kanssa voi käyttää ripsiväriä, jos niin haluaa, koska ripsiväri tuo vielä lisätuuheutta. Ripsien kestotaivutuksen yhteydessä laitetaan aina kestoväri ja se kestää noin 3-4 viikkoa ja sitä voi uusia niin usein, kun haluaa. Kestotaivutusta ei voi tehdä kuin kahdeksan viikon eli kahden kuukauden välein, koska sitä ei koskaan tehdä kahta kertaa samaan ripseen. Tuon kahden kuukauden aikana vanha ripsi ehtii jo pudota pois ja uusi kasvaa tilalle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti