torstai 15. heinäkuuta 2021

Huomioi Tähtitarjoukset!

Olethan jo katsonut mitä tämän hetken TÄHTITARJOUKSISSA löytyy? Nyt lähes kaikkien iho ja mielikin alkaa reagoimaan liialliseen helteeseen ja tarve ihoärsytyksiä rauhoittavaan ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE NYT 49€ (58€) seerumiin on melkein jokaisella. 

ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE NYT 49€ (58€) MUKANA SAAT REDNESS RELIEF ESSENCE hoitosuihkeen matkakoon!


Nyt on ihottumien vuosi

Kasvohoitoasiakkailla alkaa ilmetä ihottumia kasvoissa kiihtyvällä tahdilla ja juttelen joka päivä jonkun vakioasiakkaan kanssa ärsyyntyneen ihon hoidosta. Elämme kummallista aikaa ja siitä kärsii eniten iho. Myös stressikäyrä on jokaisella tiukemmalla kuin ennen ja stressihän näkyy aina ihossa. 
Jo vuodenvaihteen tienoilla ihot alkoivat reagoimaan jatkuvaan suusuojien käyttöön ja siitä lähti ensimmäiset ongelmat. Sitten oli pitkä pakkaskausi ja loppukeväästä paheneva koronaepidemia toi stressi-ihottumia. Siitepölykausi oli pahempi kuin pitkiin aikoihin ja osa asiakkaista kärsii siitä vieläkin. Nyt vielä tuli tämä piinaava helle ja muutenkin ärsytysten rajoilla oleva iho joutuu sietämään jatkuvan hikoilun. 
Yritän todella paneutua jokaisen asiakkaan ongelmaan perusteellisesti, jotta oikea täsmähoito kotiin löytyisi. Ihottumista on hankala selvittää, mistä ne oikein johtuvat ja usein syy jääkin tuntemattomaksi. Yleensä se on vain monen asian yhteissumma, mihin iho sattumalta alkaa reagoimaan. Kuitenkin on suljettava pois allergiat ja bakteeritulehdukset. 
Bakteeritulehdukset eivät hoidu kotikonstein, vaan siinä tarvitaan aina antibiootteja. Ihottumaa voi näyttää pätevälle kosmetologille, joka osaa katsoa, kannattaako hoitaa kotikonstein vai tarvitaanko lääkäriä ja riittääkö yleislääkäri. Korostan kuitenkin tuota sanaa pätevä. Itselleni ihottumat ovat intohimo ja seuraan lääketiedettä tarkkaan. Voin suoraan sanoa, että harvalla kollegallani on näin laaja tietämys ja kokemus ihotaudeista. Tiedän myös hyvin omat rajani ja neuvon aina lääkärin luo, jos vähänkin epäilen, etteivät omat neuvoni riitä. 

Tähtitarjoukset sopivat kesän rasittamalle iholle

Tähtitarjouksen ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE NYT 49€ (58€) mukana saat lisäksi lahjaksi ihoa rauhoittavan REDNESS RELIEF ESSENCE hoitoveden matkakokoisena (arvo 18€). Ultra Calming Serum Concentrate on herkistyneen ihon seerumi, jota voi käyttää aamulla ja illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle. Sen päälle laitetaan hoitovoide esimerkiksi CALM WATER GEL (46€), joka on valitettavasti Suomesta loppu juuri nyt, mutta toivottavasti sitä saadaan jo ensi viikolla lisää. 
Pigmenttiläiskät ovat jokakesäinen ongelma ja nyt tarjouksena onkin varsinainen tehopakkaus iS Clinicalin PURE RADIANCE COLLECTION NYT 270€ (norm.365€). Pakkauksessa on neljä tuotetta, jotka ovat yhdessä tehokkaasti pigmenttiä vaalentavia ja myös hidastavat läiskien syntymistä. 
Pakkauksessa on CLEANSING COMPLEX puhdistusgeeli, WHITE LIGHTENING SERUM ja COMPLEX eli seerumi ja hoitovoide sekä ECLIPSE sk 50 aurinkosuojavoide. Näiden neljän tuotteen kanssa pystyt täsmähoitamaan ihoasi 2-3 kuukautta ja pigmenttiläiskät häipyvät. Tuotteet sopivat kaikille, joiden iho on kirjava uv-säteilyn voimasta.
Vartalon luxus-hoito on iS Clinicalin YOUTH BODY SERUM NYT 125€ (norm.148€), joka hajottaa selluliittia ja pitää ihon pehmeänä sekä sileänä. Muhkurainen ns. appelsiininkuori-iho silottuu ja väri heleytyy. Youth Body Serum sopii näihin helteisiin hyvin, koska se on niin ohut ja hyvin imeytyvä eli se ei ole hikoilunkaan kanssa tahmainen. Se on myös tosi helppo levittää suoraan spraypullosta. Kerrankin Suomessa on voinut viikkokaupalla pukeutua avonaisiin hellevaatteisiin ja vartalon ihon hoitotarve korostuu. Nyt jos koska vartalokin tarvitsee tehohoitoa näyttääkseen paremmalta.




2 kommenttia:

  1. Hei onko dermalogican pover rich voide (5 voide tuupia) valmistus lopetettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi08:16

      https://www.kauneushoitolainkeri.fi/tuotteet.html?id=23/80

      Sitä näkyy kyllä olevan verkkokaupassa.

      Poista