perjantai 30. heinäkuuta 2021

Suojaavat päivävoiteet syksyksi

Vielä on muutama päivä aikaa ostaa aurinkosuojallisia voiteita -20% tarjoushinnalla! Suosittelen aurinkosuojallista päivävoidetta läpi vuoden, myös marras-joulukuussa Suomen pimeinä talvikuukausina, jolloin riittää suojakerroin 30 tai 20. 


KAIKKI AURINKOSUOJALLISET TUOTTEET -20% MA 2.8. ASTI 


Joka ihotyypille oma aurinkosuojallinen päivävoide

Nykyisin on saatavilla jokaiselle ihotyypille oma aurinkosuojallinen päivävoide. Esimerkiksi rasvaisen ihon OIL FREE MATTE SK30 NYT 44€ (55€) on täsmähoito finneille ja epäpuhtauksille. Olen ihan liian vähän huomannut kertoa tästä Dermalogican Oil Free Matte -päivävoiteesta, joka vähentää ihon rasvaista kiiltoa ja estää tulehdusten syntymistä. Oil Free Matte SK30 on kaikille epäpuhtauksista kärsiville erinomainen päivävoide läpi vuoden. Nuoret ja miehet pitävät erityisesti tämän voiteen hyvin imeytyvästä koostumuksesta. 
Dermalogican INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE SK30 NYT 45€ (57€) päivävoide fysikaalisella aurinkosuojalla on myös jäänyt liian vähäiselle huomiolle. Se on monen herkkäihoisen suosikki, koska se ei sisällä mitään kemiallisia aurinkosuoja-aineita, jotka saattavat ärsyttää herkkyysongelmaista ihoa. Invisible Physical Defense SK30 on täysin erilainen kuin menneisyyden fysikaaliset suojavoiteet, jotka jättivät valkoisen kerroksen iholle. Nyt sinkkioksidi on niin hienojakoista, ettei sitä ihon pinnalta näe ja iho on siistin luonnollinen.
PRISMA PROTECT SK30 NYT 52€ (65€) on hyvin suosittu päivävoide, koska se jättää iholle kauniin valoa taittavan pinnan. Voiteena se on täysin väritön, mutta antaa kevyttä hehkua iholle niin, että vanheneva ihokin näyttää heleämmältä. Prisma Protect SK30 on myös hoitava ominaisuuksiltaan, joten se sopii kuivallekin iholle talviaikaan. 
Tuli vielä mieleen hauska muisto viime joululta. Koko talvena ei aurinkosuojatuotteita juuri ostettu, kun kukaan ei lähtenyt etelän reissuille. Sitten jouluviikolla tuli ryntäys ostamaan tätä Prisma Protectia ja Invisible Physical Defensea ja ihmettelin itsekseni, mihin ihmiset oikein matkustavat. Sitten ymmärsin asiakkaiden puheista, että heillä oli Pimeän kaupan illasta syyskuun lopussa ostettu päivävoide loppunut ja uusi piti saada ennen kuin jäin joululomalle. Nämä voiteet olivat siis riittäneet jokapäiväisessä käytössä lähes kolme kuukautta. Tästä voi laskea montako senttiä maksaa päivittäinen terveysvakuutus iholle.


Väriä ja suojaa

Nyt onkin hieno valikoima värillisiä aurinkosuojatuotteita sekä iS Clinicalilla että Dermalogicalla. Dermalogican SKINPERFECT PRIMER SK30 NYT 39€ (49€) on yksi kaikkien aikojen suosituimmista tuotteista, mitä meillä on. Se on monella jokapäiväisessä käytössä ja haastajaa sille ei ole löytynyt. Itsekin olen varmaan kymmenen vuotta käyttänyt tätä silottavaa ja tasoittavaa SkinPerfect Primeria joka aamu. Joten tämä tuote ei sen enempää esittelyjä kaipaa ja sitä suosittelenkin aivan kaikille.
Toinen värillinen voide Dermalogicalta on SHEER TINT SK20 NYT 39€ (49€) värillinen päivävoide. Sheer Tintia voi käyttää kosteusvoiteena suoraan puhtaalle iholle ja sen väri on hiukan peittävämpi kuin SkinPerfect Primerissa. Se on kuitenkin ohuempi kuin meikkivoiteet, eikä jätä mitään rajoja kaulaan tai hiusrajaan. 
iS Clinicalin uutuus EXTREME PROTECT SK40 NYT 76€ (95€) on hoitovoide, jota saa värittömänä ja kahtena eri sävynä. Sävy Beige on sopiva vaalealle tai hiukan päivettyneelle iholle ja Bronze on syvän rusketuksen omaaville sopiva. Extreme Protect SK40 on hyvin hoitava, mutta imeytyy nopeasti. 
Toinen iS Clinicalin uutuus PERFECTINT POWDER SK40 NYT 76€ (95€) on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote! Se on koostumukseltaan ohut puuteri, joka myös hoitaa ja suojaa ihoa sekä tasoittaa ihon väriä. Värisävyjä on viisi, mutta vaaleille ja hiukan päivettyneille suosittelen sävyjä Cream ja Beige. Tämä tuote pitää jokaisen itse kokea ja se on ihanteellinen lisättäväksi pitkin päivää. 
Dermatuden MULTI DEFENSE SK30 NYT 47€ (59€) on runsaasti kosteuttava, mutta ohut päivävoide ja se sopiikin kaikille ihotyypeille läpi talven. Myös nuoret ja miehet pitävät sen ohuesta ja nopeasti imeytyvästä koostumuksesta. Multi Defense SK30 on konstailematon kosteusvoide jokaiseen aamuun ja jokaiselle iholle.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti