lauantai 3. heinäkuuta 2021

Kolmannen sukupolven kasvohoito

Aika usein tiedotetaan, kun on kehitetty jotain oikein edistyksellistä, että se on kolmannen sukupolven tuote. Niinpä minäkin ajattelin termiä käyttää, koska näyttää siltä, että moni nuori asiakkaani on saman suvun kolmatta sukupolvea.


Työniloa!

Kesäkuussa tuli 41 vuotta, kun avasin kauneushoitolan. Voin sanoa, että elän nyt parasta työelämän aikaa ja nautin todella kosmetologin työstä ja yrittäjyydestä. En olisi uskonut, miten suuren helpotuksen ja vapauden tuo se, ettei tarvitse enää olla vastuussa muiden kuin itsensä tekemisestä ja palkasta. 
Aikaisemmin minulla meni useita tunteja viikossa suunnitellessani tapoja, millä saan toisenkin innostumaan työstään. Enkä varmaan ollut siinä edes kovin hyvä, koska en ole itse koskaan kokenut työmotivaation puutetta. Joten en osannut intoa siirtää toisellekaan ja vastarinta kulutti minua itseänikin. 
Nyt saan ideoida ja tehdä mitä tahansa, enkä enää joudu innostamaan ketään toista uusiin asioihin. Siksi minulla onkin kaikkea kivaa uutta suunnitteilla, mikä tuottaa asiakkaille iloa ja palvelun taso paranee. Niistä kerron myöhemmin lisää, kun suunnitelmat ovat toteutusvaiheessa. 
Mitään paikalle juuttumista en halua, vaan niin kauan, kun teen työtä, olen kunnianhimoinen ja haluan olla paras. Haluan tarjota asiakkailleni parasta mahdollista hoitoa uusimmilla tekniikoilla. Näin asiakkuudet pysyvät kunnossa ja nuoretkin haluavat minun tekemiäni hoitoja.


Pitkiä asiakassuhteita

Olen työelämäni alusta lähtien panostanut siihen, että samat asiakkaat tulevat hoitoon uudestaan ja uudestaan. Se oli minulle itsestään selvyys jo kahdeksankymmentäluvulla, että asiakas varaa uuden ajan aina hoidosta lähtiessään. Tällä hetkellä varmaankin 95% asiakkaista varaa seuraavan hoitoajan edellisellä hoitokerralla.
Se tuntuu erityisen mukavalta, että samasta perheestä käy jo kolmas tai jopa neljäskin sukupolvi minulla hoidossa. Toisaalta se vähän kauhistuttaakin, kun koen itseni ikälopuksi ja vielä tämä historiaharrastukseni saa minut ”pölyyntymään”. Tietysti on tosi kiva, kun muistan nykyiset kolmekymppiset ihan pikkutyttöinä, jotka poikkesivat äitinsä kanssa ostoksilla. Nyt nämä samat tytöt perustavat omaa perhettä ja tutustun heidän lapsiinsa. 
Tuntuu myös todella surulliselta, että ainakin pari sukupolvea on siirtynyt jo pilven reunalle ja muistelen heitä usein. Työssäni ehtii tutustumaan aika perusteellisesti moniin ihmisiin, koska kasvohoidon aikana keskustelu voi olla hyvinkin vilkasta. Pidän myös vaitiolovelvollisuudesta kiinni erittäin tarkasti ja kaikki hoitohuoneessa kerrotut asiat myös jäävät sinne. 



Tähtitarjoukset 5.7.2021 asti


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti