lauantai 31. heinäkuuta 2021

Viime hetken tilaisuus hyödyntää Tähtitarjoukset!

Vielä on pari päivää aikaa ostaa loppukesän kotihoitotuotteet -20% alennuksella. Tähtitarjous loppuu maanaantaina 2.8. ja seuraava näin laaja tarjous on korkeintaan syyskuun lopussa, jos Hämeenlinnassa järjestetään perinteinen Pimeän kaupan ilta.



OHJEET HOITOLAN ASIAKKAILLE: 
Kauneushoitola on suljettu kesäloman vuoksi ja avataan 4.8. klo 10.00. Jos haluat noutaa tarjoustuotteet hoitolasta 3.8. jälkeen, laita tuotelista sähköpostilla tai tekstiviestillä ja kerro milloin haluat tuotteet noutaa. Voit käyttää myös verkkokauppaa ja tilata tuotteet sieltä ja laittaa lisätietoihin, että noudat tuotteet hoitolasta. Verkkokauppa toimii normaalisti ja tuotteet lähtevät tilausjärjestyksessä.

Aurinkosuojaa tarvitaan läpi vuoden

Nyt kannattaa ostaa päivävoiteet koko syksyä ajatellen. Suosittelen paljon ulkoilevalle yli kolmekymppiselle Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50 NYT 55€ (69€) päivävoidetta, joka on täyteläisen kosteuttava ja hoitava. Ohuempi ja rasvoittuvallekin iholle sopiva on iS Clinicalin ECLIPSE SK50 NYT 43€ (54€), jota on värillisenä ja värittömänä. 
Kevyempi kolmenkympin suojakerroin on Dermalogican valoa taittavassa PRISMA PROTECT SK30 NYT 52€ (65€) päivävoiteessa, joka sopii kaikille ihotyypeille. Täysin fysikaalinen aurinkosuoja on INVISIBLE PHYSICAL DEFENSE SK30 NYT 45€ (57€) päivävoiteessa, joka sopii erityisen hyvin herkistyneelle ja moniallergiselle iholle. Tätä päivävoidetta kannattaa käyttää läpi vuoden couperosa- ja ruusufinni-iholle, joille uv-säteily on myrkkyä. 
Huippusuosittu SKINPERFECT PRIMER SK30 on nyt vain 39€ (norm.49€), joten sitä kannattaa ostaa useampikin tuubi. Tämä meikinpohjustusvoide on suojaava, hoitava sekä silottava ja moni käyttää sitä meikkivoiteen sijaan. 
iS Clinicalin uutuudet ovat myös tarjouksessa ja pääset kokeilemaan niitä alehinnoilla. EXTREME PROTECT PerfecTint SK40 NYT 76€ (95€) on unelman kevyt kosteuttava päivävoide, jota on saatavilla myös värillisenä. Puuterimainen PERFECTINT POWDER SK40 NYT 76€ (95€) on vuoden innovaatio ja sen helppous on monelle mieleen. 


Tehokas kotihoito vähentää uv-säteilyn haittoja 

Yhteen sopivat kotihoitotuotteet lisäävät niiden vaikuttavuutta ja nyt tarjouksessa olevilla tuotteilla saa hyvin toimivan kotihoitoyhdistelmän. Dermalogican BIOLUMIN-C SERUM NYT 62€-100€ (norm.78€-125€) olisi hyvä olla ihan kaikilla käytössä näin loppukesästä. Se on tehty vähentämään uv-säteilyn haittavaikutuksia ja sen ihoa korjaava ominaisuus on tärkeää kaikille. Samalla BioLumin-C Serum kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä sekä ehkäisee rypistymistä. 
Tämä seerumin päälle sopii hyvin myös tarjouksessa oleva Dermatuden CELL RECOVERY CREAM NYT 79€ (99€), joka hidastaa tehokkaasti ihon vanhenemista sekä ehkäisee ihon rypistymistä ja veltostumista. Tätä voidetta voi käyttää yö- sekä päivävoiteena ja päiväksi sen päälle voi laittaa esimerkiksi SkinPerfect Primerin, jossa on suojakerroin. 
Tehokas kosteuskylpy ja virkistäjä on iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE NYT 76€ (95€), jota voi käyttää pikanaamiona tai jättää vaikuttamaan yön ylitse. Tämän naamion jääkylmä raikastava vaikutus on ihanan rentouttava päiväunien ajaksi tai yön ylitse ja vaikutettuaan iho on kirkas ja virkeä heti aamulla.
On surullista, miten huonosti suomalaisnaiset hoitavat vartaloaan ja yritänkin tarjouksilla houkutella asiakkaita parempaan vartalonhoitoon. Nyt tarjouksena oleva BODY COMPLEX NYT 63€ (79€) on huomattavan tehokas kosteuttaja, jollaista vartalon iho todella kaipaa kesän hikoilun ja uimisen jälkeen. Body Complexin ihanan ylellinen koostumus tekee siitä mieluisan käyttää ja sen silottavat tulokset näkyvät nopeasti. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti