sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Vartalo kesäkunnossa

Hellepäivät ovat mahdollistaneet sen, että voi käyttää kesämekkoja ja pikkutoppeja ilman villatakkeja, mikä on harvinaista herkkua suomalaisille. Ennen kuin vartaloaan kokonaan paljastelee, kannattaa siistiä iho parempaan kuntoon ja kuoria hilseet pois.

iS Clinicalin Youth Body Serum on taivaallinen tuote, joka kosteuttaa, tasoittaa sekä pehmentää vartalon ihoa.

Vartalonkin iho tarvitsee hoitoa

Tilastojen mukaan suomalaiset ostavat vartalovoiteita vielä vähemmän kuin kasvovoiteita, eikä vartalokuorintaa käytä kuin pari prosenttia suomalaisnaisista. Suomen ilmasto rasittaa vartalon ihoa ihan yhtä paljon kuin kasvojakin ja talven kuivattama iho pitäisi hoitaa kuntoon.
Joskus näkee, miten sievään kesämekkoon pukeutunut nainen on niin kuiva iholtaan, että hilselevyt pölisevät ympärillä, eikä se näytä kovinkaan hyvältä. Varsinkin käsivarret, olkapäät ja sääret kuivuvat näkyvästi talven aikana ja niihin kannataakin tehdä viimeistään nyt tehohoitokuuri. 
Nuo TUOKSUSAIPPUASIENET (19€) ovat kivoja päivittäiseen pesuun, koska ne kuorivat samalla. Eikä niiden saippua kuivata yhtään, vaan se on enemmänkin geelimäinen ja huuhtoutuu helposti pois. Toinen helppo tapa vartalon kuorintaan on kuivaharjaus, joka myös vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Kuivaharjaukseen käytetyn harjan pitää olla pehmeä ja hellävarainen, jottei iho turhaan raappiinnu. 
Dermalogican vartalokuorinta THERMAFOLIANT BODY SCRUB (47€) on paras tapa poistaa hilseilevää, kuollutta solukkoa, koska se myös kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Thermafoliant Body Scrub kannattaa tehdä saunomisen loppupuolella, koska lämmön ja veden pehmentävä iho on helpompi kuoria. 
Tekee kuorinnan millä konstilla hyvänsä sitä pitää tehdä säännöllisesti 2-3 kertaa viikossa ja sen jälkeen iho pitää kosteuttaa hyvin. 
Tehokkain ja monipuolisin vartalovoide meillä on iS Clinicalin YOUTH BODY SERUM (148€), joka on suorastaan taivaallinen tuote. Sen voi levittää spraypullosta ohuena suihkeena ja vasta sitten se hierotaan ihoon. 


Suojaa myös vartalon iho auringolta

Vartalon iho palaa ihan yhtä helposti kuin kasvojen iho ja näin alkukesästä siinä on hyvin vähän mitään omaa suojapigmenttiäkään. Vartalolle tarkoitettu Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 (39€) on tehokas ja edullinen vartalovoide. 
Varsinkin olkapäät, rintakehä ja polvet palavat helposti ja niihin kannattaakin lisätä suojavoidetta pitkin päivää muutaman tunnin välein. Iltaisin aurinkovoiteet pestään pois ja laitetaan runsas kerros kosteuttavaa vartalovoidetta. Ellei vartaloaan ole yhtään hoitanut talvella, niin tässä vaiheessa se tarvitsee voidetta joka käänteessä, eikä sitä taatusti tule liikaa. 
Myös huulet ja silmänympärykset tavitsevat oman suojavoiteensa ja minulla on myynnissä uv-suojallinen huulivoide sk 30 (10€). Se on hyvä pitää vaikka taskussa ja lisäillä monta kertaa päivässä. Silmänympäryksille on Dermalogican TOTAL EYE CARE sk 15 (47€) ja siinä on myös hiukan hoitavaa pigmenttiä, joka poistaa silmänympäriltä tummuutta ja turvotusta. 



Tähtitarjoukset 5.7.2021 asti


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti