maanantai 5. heinäkuuta 2021

Pigmenttiläiskät kuriin

Pigmenttiläiskät alkavat olla näin keskikesällä voimakkaimmillaan, ellei niitä ole yhtään yrittänyt hillitä alkukesästä. Varsinkin hormonitoiminnan muutokset tuovat pigmenttiläiskiä kuten raskaus sekä imetysaika ja ilman hyvää aurinkosuojavoidetta ne ovat pahimmillaan tähän aikaan kesästä.


iS Clinicalin White Lightening -tuotteet ovat tehokkaimpia pigmenttiläiskien vaalentamiseen.


Hormonitoiminnan ja uv-säteilyn yhteisvaikutus aiheuttaa pigmenttiläiskiä

Hämmästelen välillä, miten vähän asiakkailla on tietoa pigmenttiläiskien syntysyistä. Eniten niistä kärsivät nuoret aikuiset, jotka ovat raskaus- ja imetysajan jälkeen useamman kesän voimakkaan kirjavia kasvoiltaan. Nykyään, kun on netissä saatavilla kaikkea mahdollista tietoa vauvoista ja raskausajasta, niin monelle on suuri hämmästyksen aihe, että pigmenttiläiskistä kirjava iho voi liittyä siihen.
Pigmenttiläiskät yleensä liittyvät hormonitoiminnan ja uv-säteilyn yhteisvaikutukseen ja monet ehkäisyvalmisteet ja hormonikierukka lisäävät pigmenttiläiskien syntymistä. Nykyisin myös moni muu lääkitys, esimerkiksi mielialalääkkeet, lisäävät pigmentin kasautumista. Näissä tapauksissa tärkeintä olisi ennalta ehkäistä uv-säteilyn määrää tehokkaalla aurinkosuojavoiteella.
iS Clinicalin Eclipse sk 50 (54€) on ehdottomasti edullisin ja tehokkain suoja uv-säteilyä vastaan. Se on myös tarpeeksi ohutta, joten näin kuumanakin aikana se ei valu tai tunnu tahmealta. Heti, kun saa tietää raskaudesta, kannattaa aloittaa Eclipse sk 50 käyttö oli vuodenaika mikä tahansa. Uv-säteilyn aiheuttamat läiskät tulevat näkyviin parissa viikossa ja aurinkosuojaa on järkevä käyttää koko raskaus- ja imetysajan.


iS Clinicalin tuotteet vaalentavat pigmenttiläiskät

Pigmenttiläiskät ovat yleistyvä ongelma kautta maailman uv-säteilyn voimakkuuden lisääntyessä ja uusia hoitotuotteita siihen kehitetään koko ajan. Dermalogican POWER BRIGHT DARK SPOT SERUM (98€) on uusin innovaatio vähentämään voimakasta tummuutta jo parissa päivässä. Se on ohut, hyvin imeytyvä seerumi, joka jo muutaman päivän käytön jälkeen haalentaa tummentunutta pigmenttiä. Samoin sen ihoa tasapainottavat ja hyvinvointia lisäävät vaikutukset kirkastavat ja nuorentavat ihoa. Power Bright Dark Spot Serumin päälle voi laittaa minkä tahansa ihotyypin mukaisen Dermalogican hoitovoiteen.
Tehokkain tulos pigmenttiläiskien vaalentamiseen saadaan aikaan iS Clinicalin WHITE LIGHTENING hoitotuotteilla. WHITE LIGHTTENING SERUM (15ml 89€ ja 30ml 155€) ja WHITE LIGHTENING COMPLEX (30ml 169€) on loistava yhdistelmä saada näkyvää vaalenemista ja tasoitusta aikaan kirjavalle iholle. Samalla on syytä käyttää Eclipse sk 50 uv-suojallista päivävoidetta, koska se estää pigmentin uutta tummentumista. 



HUOM. Tähtitarjoukset ma 5.7.2021 asti


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti