maanantai 26. heinäkuuta 2021

Silmänympärysihokin kärsii auringosta

Tänä kesänä olen huomioinut muutaman kerran, että asiakkaan silmäluomet ovat palaneet auringossa. Yleensä se tapahtuu veden äärellä tai uidessa ja eräskin asiakas kuvaili uineensa pitkään aurinkoon päin aikaisin aamusta ja siinä luomet paloivat.


Aurinkolasien lisäksi hyvä suoja silmäluomille on esimerkiksi Dermalogican TOTAL EYE CARE SK15 NYT 37€ (norm.47€).


Suojaa silmänympärykset

Paras suojaus silmänympäryksille ja silmille on hyvät aurinkolasit. Myös silmän pintakerros palaa samoin kuin ihokin ja siksi aurinkolasit ovat hyvin tärkeät. Uv-säteily on myös suurin syy harmaakaihiin ja siksi suositellaan aurinkolasit jo pikkulapsille. 
Dermalogican TOTAL EYE CARE SK15 NYT 37€ (47€) on aurinkosuojallinen silmänympärysvoide ja suosittelen sitä kaikille päiväkäyttöön. Se on hyvin ohut ja kevyt voide, joten se sopii aivan kaikille, myös nuorille. Total Eye Care:n alle voi laittaa täyteläisemmän silmänympärysvoiteen, jos se tuntuu liian kevyeltä yksinään. 
Aivan ihana kiinteyttävä tuote on Dermatuden LIFTING EYE DROPS (75€), joka on seerumimaisen ohut tehogeeli ja se toimii hyvin Total Eye Care:n alla. Muutenkin nämä Dermatuden silmänympärystuotteet ovat tutustumisen arvoisia! 
Silmänympäryksiin voi myös kevyesti taputella kaikkia kasvoille käytettäviä aurinkosuojavoiteitakin. Esimerkiksi iS Clinicalin ECLIPSE SK50 NYT 43€ (54€) on tarpeeksi hyvin imeytyvä, jottei se valu hien mukana silmiin. 
SKINPERFECT PRIMER SK30 NYT 39€ (49€) meikinpohjustusvoide levitetään aina myös silmien ympärille ja sekin on helppo keino suojata silmäluomet. Itse käytän lähes aina silmämeikkiä ja laitan pohjustukseen tämän Dermalogican SkinPerfect Primerin SK30. Myös luomivärit suojaavat ja estävät säteilyn osumista yläluomiin. 


Vähennä uv-säteilyn tuhoja silmäluomilla

Kaiken muun rasituksen lisäksi uv-säteily rypistyttää silmänympärykset hyvin nopeasti ja myös pigmenttiläiskät tulevat usein silmänympärysalueelle. Erittäin haastava tilanne on vitiligon eli valkopälven kanssa, joka aiheuttaa pigmenttikatoa ja täysin valkoisia läiskiä iholle. Tyypillistä on, että vitiligo-läiskä tulee silmien ympärille varsinkin miehillä ja se alue on sitten täysin suojaton uv-säteilyä vastaan. 
Paras aurinkosuojavoide vitiligon kanssa on tämä iS Clinicalin Eclipse SK50 beige eli kevyesti värillinen versio. Tuota kevyttä väriä ei huomaa ja siksi Eclipse SK50 beige on erinomainen tasoittamaan miestenkin ihon väriä.
Erinomainen tehohoito silmäluomille on Dermalogican STRESS POSITIVE EYE LIFT (57€) silmänympärysnaamio. Naamiotuubin voi pitää jääkaapissa ja levittää iltaisin kylmä geelinaamio silmien ympärille. Tämä naamio on loistava kosteuttaja ja se saa vaikuttaa yön ylitse.
Silmäpusseille hyvä apu on Dermatuden ANTI-AGEING EYE PADS (49€), jotka laitetaan silmien alle ja annetaan vaikuttaa vähintään puoli tuntia. Nämä lappuset poistavat turvotusta ja silottavat pikkuryppyjä. Suosittelen kokeilemaan ja samalla kannattaa kokeilla suunympäryslappuja ANTI-AGEING LIP PADS (49€), joihin olen itse ihan hurmaantunut. Nämä lappuset silottavat ylähuulen syviä juonteita ja tekevät huulista pehmeät sekä muhkeat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti