keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Kuumuus ja aurinko aiheuttavat couperosaa

Couperosa on hyvin tyypillinen iho-ongelma, jota moni suomalainen harmittelee. Meidän rankka ilmasto, liian vähäinen ihonhoito ja ohut iho on yleisin syy couperosan syntymiseen. Nyt tämä pitkäaikainen helle ja punoitus vielä lisäävät couperosan kehittymistä.


Dermalogican Ultra Calming Serum Concentrate NYT 49€ (norm.58€) on tehokas apu punoittavalle couperosa-iholle.


Couperosa eli laajentuneet pintaverisuonet

Couperosa tarkoittaa pysyvästi laajentuneita pintaverisuonia, jotka näkyvät ohuen vaalean ihon läpi sinipunaisena verisuoniverkostona. Lämmön vaihtelu on yleisin syy laajentuneisiin verisuoniin ja tupakka saa niitä aikaan varmasti. Ennaltaehkäisy on paras tapa hoitaa couperosaa eli iho pitäisi hoitaa niin, ettei sen oma suojamekanismi pettäisi.
Yleensä talven aiheuttamia lämmön vaihteluja pidetään suurimpana syynä couperosan syntyyn, mutta yhtä hyvin tämä hellekin rasittaa pintaverisuonia. Nyt, kun on näin kuuma kesä, ihon pintaverisuonet laajentuvat lämmön takia. Ne hoitavat tehtäväänsä haihduttaa lämpöä elimistöstä. Nämä laajentuneet pintaverisuonet saavat aikaan iholle punoitusta ja kuumotusta.
Siinä vaiheessa, kun verisuonet voivat supistua lämmön tasaannuttua, on aina muutama verisuoni, joka ei enää palaudu ja ne jäävät näkyviin punaisena juomuna. Mitä ohuempi iho on sitä enemmän nämä laajentuneet suonet näkyvät. Ellei ihon oma suojamekanismi ole kunnossa, sen pintaverisuonet reagoivat eniten. 


Ultra Calming tuotteet auttaa couperosaan

Tähtitarjouksessa oleva Dermalogican ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE NYT 49€ (58€) ja sen mukana lahjaksi tuleva matkakoko REDNESS RELIEF ESSENCE hoitosuihkeesta on erinomainen yhdistelmä vahvistamaan pintaverisuonten seinämiä ja hillitsemään punoitusta. 
Ultra Calming Serum Concentrate on kevyt seerumi, joka on tehokkaasti kosteuttava, punoitusta vähentävä ja pintaverisuonien seinämiä vahvistava. Sitä käytetään aamulla sekä illalla pari tippaa ja sen päälle laitetaan ihotyypin mukainen hoitovoide. 
Redness Relief Essence hoitovesi taputellaan iholle aina pesun jälkeen ja sen päälle tämä seerumi. Ultra Calming Serum Concentrate sopii kaikille ihotyypeille ja jokainen iho hyötyy sen kosteuttavasta vaikutuksesta. Tämä seerumi on erinomainen myös talvella ja helposti punoittava iho voi käyttää sitä läpi vuoden. Kannattaa siis ostaa useampi purkki näin edullisella hinnalla!






Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti