torstai 1. heinäkuuta 2021

Hikoilu haihduttaa kosteutta iholta

Alkuviikon aikana Nanolift ja Dermatude kasvohoidossa on käynyt useampia vakioasiakkaita, jotka käyvät hoidossa säännöllisesti 4-6 viikon välein ja käyttävät kotihoidossa meiltä ostettuja tuotteita. On ilo nähdä, että he näyttävät 10-20-vuotta nuoremmilta kuin muut saman ikäiset.

iS Clinicalin Hydra Cool Serum on erittäin tehokas kosteuttaja. 

Helteellä iho tarvitsee kosteutta

Joillakin on sellainen käsitys, että pitää juoda paljon, ettei iho kuivu. Tämä on virheellinen käsitys, koska ihoa ei voi kosteuttaa juomalla. Tietysti elimistölle on hyväksi runsas juominen helteellä, jottei ainakaan aineenvaihdunta hidastu kuivumisen takia. Ihoon tämä juominen tuskin vaikuttaa, koska ensimmäisenä muu elimistön aineenvaihdunta alkaa hidastumaan. Aineenvaihdunta hidastuu, kertyy turvotusta, virtsan eritys vähenee ja tulee huteran sekava olo. Vasta pitkäaikainen vähintään viikon verran kestänyt kuivuus näkyy ihossa, joten veden juomisen vaikutus ihon kosteutukseen on aika mitätön. 
Järkevintä on panostaa tehokkaasti kosteuttaviin kotihoitotuotteisiin, jotta ihon hyvinvointi pysyy tasapainossa. Hikoilun myötä iho haihduttaa koko ajan kosteutta ja siksi pitää käyttää tavallista runsaammin kosteuttavia tuotteita kotihoidossa.
Tuosta tarjouspakkauksesta WARM UP COOL DOWN NYT 115€ (147€) olenkin jo kertonut useammassa jutussa. Pakkauksessa mukana oleva HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE on nopea tehohoito palauttaa kosteus. Itse kyllä suosisin mieluummin joka päivä käytettävää kosteuttavaa seerumia ja vasta sen lisäksi tuo naamio tehostamaan hoitotulosta.

Kosteutta seerumeista

Kesällä kannattaa joka päiväiseen ihonhoitoon lisätä kosteuttava seerumi ja niistä tehokkain on iS Clinicalin HYDRA COOL SERUM (15ml 69€ ja 30ml 109€), jota voi käyttää myös silmänympäryksiin. Nuoret, joille riittää runsas kosteutus, voivat käyttää Hydra Cool Serumia pelkästään kosteusvoiteenakin. Dermalogicalla on saman tyyppinen kosteusboosteri SKIN HYDRATING BOOSTER 30ml (65€), mutta se on hiukan liian ohut käytettäväksi yksinään. Sen päälle kannattaa laittaa esimerkiksi CALM WATER GEL (46€) ”vesivoide”, joka on itsessään superkosteuttava. 
Kesän suosituimpia seerumeja on Dermalogican BIOLUMIN-C  SERUM (30ml 78€ ja 59ml 125€), joka sisältää runsaasti c-vitamiinia. C-vitamiini on erityisen tärkeää iholle kesäaikaan, koska se vähentää uv-säteilyn haittavaikutuksia. BioLumin-C Serum tasoittaa myös ihon väriä ja estää pigmentin kasautumista. 
BioLumin-C Serum on erinomainen panostus ihon tehohoitoon näin kesällä ja suosittelen sitä kaikille yli 25-vuotiaille. 




Tähtitarjoukset 5.7.2021 asti


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti