tiistai 6. heinäkuuta 2021

Tähtitarjoukset 19.7. asti

Tähtitarjouksena on Dermalogican ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE NYT 49€ (norm.58€) herkistyneen ihon seerumi ja saat sen mukana lahjaksi matkakoon REDNESS RELIEF ESSENCE rauhoittavaa hoitosuihketta (arvo 18€).

Vartalolle iS Clinicalin supertehokas YOUTH BODY SERUM 200ml NYT 125€ (norm.148€) vartalosuihke hajottamaan selluliittia, silottamaan ja kaunistamaan ihon pintaa. 

SUPERTÄHTITARJOUS! iS Clinical PURE RADIANCE COLLECTION NYT 270€ (norm. 365€) tehopakkaus pigmenttiläiskiä poistamaan ja ihon väriä tasoittamaan. Pakkauksessa on CLEANSING COMPLEX (52€), WHITE LIGHTENING SERUM 15ml (89€), WHITE LIGHTENING COMPLEX (169€) ja ECLIPSE SK50 (54€). 


iS Clinalin Pure Radiance Collection on todella tehokas pakkaus epätasaisen ihonvärin tasoittamiseen. 


Helteen rasittama iho tarvitsee rauhoitusta

Tämä pitkään kestänyt helle ja aurinko saa ihon ärsyyntymään, punoittamaan ja kihelmöimään. Hikoilu kuivattaa ja aiheuttaa hilseilyä iholle ja tarvitaan enemmän kosteutta ja suojaa. Kuumottelu ja aurinko laajentavat pintaverisuonten seinämiä ja couperosa syntyy helposti. Samoin ruusufinni puhkeaa jo muutenkin ärsyyntyneelle iholle. 
Erinomainen apu tähän on Ultra Calming Serum Concentrate NYT 49€ (58€) seerumi ja saat vielä sen mukana Redness Relief Essence hoitosuihkeen matkakoon. Tämä seerumi ja hoitosuihke yhdistelmä on tehokas rauhoittamaan punoitusta ja ihon ärsyyntymistä. Pesun jälkeen taputellaan iholle Redness Relief Essence hoitovesi, joka ei ole suihkepullossa täyteläisyytensä vuoksi, mutta se käytetään samoin kuin muitakin hoitosuihkeita. Redness Relief Essence rauhoittaa, supistaa pintaverisuonien seinämiä ja vähentää punoitusta. 
Ultra Calming Serum Concentrate seerumi on hyvin kosteuttava ja vahvistaa ihon omia suojamekanismeja. Tämä seerumi sopii kaikille ihotyypeille rauhoittamaan auringon ja hikoilun tuomaa punoittelua ja ärtymistä. 


Pigmenttiläiskät kuriin Supertähtitarjouksella!

Halusin vielä tämän kolmannen Tähtitarjouksen tähän vaiheeseen kesää, koska nyt tarvitaan tehohoitoa pigmenttiläiskille. Aurinkoinen alkukesä on aiheuttanut todella monelle asiakkaalle tummia ja näkyviä pigmenttiläiskiä, joita on vaikea edes meikillä peittää. Tarvitaan monipuolinen ja tehokas kotihoito-ohjelma, joka tasoittaa ihonväriä ja tekee ihosta heleän ja raikkaan. 
Pure Radiance Collection NYT 270€ (norm.365€) sisältää kaikki tuotteet, mitä pigmenttiläiskien poistoon ja ihon heleyttämiseen tarvitaan. Pakkauksessa on Cleansing Complex puhdistusgeeli, joka on meidän suosituin puhdistusaine. Seerumina on White Lightening Serum, joka hajottaa pigmenttiä ja vähentää pigmenttisolujen kasaantumista. Tätä seerumia käytetään aamulla sekä illalla ja aamuisin sen päälle laitetaan Eclipse SK50 aurinkosuojallinen päivävoide. Yöksi seerumin päälle levitetään White Lightening Complex hoitovoide, joka kosteuttaa ja vähentää pigmentin kasaantumista. 
Tämän tehohoidon tulokset alkavat näkymään jo 2-3 viikon käytön jälkeen. Erittäin tärkeää on suojata iho auringolta hyvin, jottei uutta pigmenttikasautumaa pääse syntymään. 

Upea vartalon iho!

Nykyisin on tapana ottaa selfieitä niin, että koko vartalo näkyy ja bikineissä ihon kunto näkyy hyvin. Youth Body Serum NYT 125€ (148€) on tehokkain markkinoilla oleva hoitovoide vartalolle. Youth Body Serum on paljon enemmän kuin kosteusvoide ja sen vaikutuksesta epätasainen selluliitti alkaa tasoittumaan. Tämä seerumirakenteinen hoitovoide imeytyy paljon syvemmälle kuin voiteet yleensä ja siksi sen vaikutuksesta muhkurainen selluliitti silottuu.
Youth Body Serum kosteuttaa ja poistaa nopeasti hilseilevän samean ihon pinnan. Ihon väri kirkastuu ja siitä tulee sileämpi ja tasaisempi. Youth Body Serum on helppo käyttää, koska se on spraypullossa ja kätevä levittää iholle. Vartalovoide on ohut ja kevyt, joten se imeytyy hyvin nopeasti. Laiskempikin hoitaja saa vartalon kauniiksi nopeasti, koska suihkeena oleva hoitoseerumi on niin helppo käyttää.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

1 kommentti:

  1. Anonyymi07:59

    Onko Inkeri sinulle tulossa myyntiin is clinicalin perfect tint powder tuotetta? Näin juuri somessa tästä mainoksen, olisi tähän helteeseen mahtava aurinkosuojallinen ehostus. Timo

    VastaaPoista