torstai 29. heinäkuuta 2021

Loppukesän tärkein tuote on BioLumin-C Serum

Ellei teillä vielä ole Dermalogican C-vitamiiniseerumia se kannattaa hankkia viimeistään nyt Tähtitarjouksesta. Voitte siirtää tällä hetkellä käyttämänne seerumin iltakäyttöön ja ottaa sen rinnalle BioLumin-C Serumin NYT 62€-100€ (78€-125€) käytettäväksi aamuisin.


Tähtitarjouksena molemmat Dermalogican tehokkaat BioLumin C-vitamiinituotteet!


C-vitamiini hidastaa ihon vanhenemista

Seuraan hyvin tarkkaan kosmetiikan ja sen raaka-aineiden kehittymistä ja tämä C-vitamiini on mielestäni tämän hetken tärkein hoitoaine. C-vitamiinin vaikutus ihon vanhenemisen hidastajana ei ole mikään uusi tieto, mutta pitkään oli ongelmana sen huono säilyvyys. 
Dermalogica kehitti vuosikausia tätä C-vitamiiniseerumia ja pari vuotta sitten he pystyivät kehittämään siitä raaka-aineen, joka pysyy pitkään stabiilina. Tuloksena oli BioLumin -tuotepari eli seerumi ja silmänympärysgeeli. Nyt ne säilyvät samanlailla kuin kosmetiikka yleensäkin eli avaamattomana pari vuotta ja avattuna noin vuoden. Tähtitarjouksessa oleva silmänympärysgeeli BIOLUMIN-C EYE SERUM NYT 60€ (75€) on myös erittäin pidetty tuote ja sitä voi käyttää yöllä sekä päivällä. 
C-vitamiinipitoisia tuotteita kannattaa käyttää ainakin kesällä, koska ne vastustavat uv-säteilyn ihoa vanhentavaa vaikutusta. Uv-säteily on ainoa tiedetty syy ihon vanhenemisprosessiin ja tutkimuksien mukaan C-vitamiini hidastaa tätä prosessia ja vähentää ihon rypistymistä ja veltostumista. 
Uv-säteilyn haittavaikutukset ihoon voi konkreettisesti todeta, kun vertaa oman pakaransa ihoa kasvojen ihoon. Pakara, joka ei koskaan ole auringon valossa, on tasaisen vaalea ja vailla pintaryppyjä ja velttoutta. Kasvot taas ovat monenkirjavat ja iho on huomattavasti vanhemman näköinen kuin tuo piilossa ollut peppu. 


C-vitamiinia myös silmän ympärille

BioLumin-C Eye Serum on todella suosittu silmänympärysvoide, koska se on monipuolinen ja helppo käyttää. Voisin sanoa sen olevan meidän silmänympärystuotteista helpoin ja käytössä edullisin. Tuo pieni tuubi riittää aamulla ja illalla käytettynä 2-3 kuukautta. 
BioLumin-C Eye Serum on siksikin helppo, että se käy aamulla sekä illalla, joten ei tarvita kuin tämä yksi silmänympärysvoide. Se on myös todella monipuolisesti vaikuttava ja se poistaa turvotusta, tummuutta sekä silottaa kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä. 
BioLumin-C Serum koko kasvoille on myös helppo tuote, koska se sopii aivan kaikille. Sitä suositellaan käytettäväksi aamulla ja illalla, mutta kuten alussa kirjoitin, niin se käy myös toisen seerumin rinnalla aamuisin. Jos teillä on käytössä joku muu meidän seerumeista, siirrä se yökäyttöön ja käytä BioLumin-C Serumia aamuisin. 
Ei kannata jättää toista seerumia odottamaan, koska yleensä se unohtuu ja ehtii kuivua pulloonsa. Hyviä tuotteita ei kannata näin hukata, vaan käyttää seerumit rinnakkain. BioLumin-C Serumin kanssa yöksi sopii oikein hyvin esimerkiksi PURE NIGHT (85€) yövoide tai tosi suosittu CALM WATER GEL (46€) kosteusgeeli. Aamulla seerumin päälle voi laittaa jonkun meidän aurinkosuojallisista päivävoiteista, jotka kaikki ovat ma 2.8. asti -20%! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti