keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Puuterimainen aurinkosuoja on upea keksintö!

Olen ihan täpinöissäni näistä iS Clinicalin ja Dermalogican uutuuksista. iS Clinicalin uusi PERFECTINT POWDER SK40 NYT 76€ (95€) jauhemainen aurinkosuoja on iso harppaus eteenpäin koko kosmetiikan kehityksessä.



PerfecTint Powder SK40 on uusi suosikkini

Kosmetiikkateollisuus kilpailee keskenään kuka kehittää parhaimman aurinkosuojatuotteen. Tällä hetkellä ihosyöpä on ongelma joka puolella maailmaa ja se, joka pystyy kehittämään asiakkaille mieleisen aurinkosuojatuotteen, on miljonääri. Kosmetiikkateollisuus työllistää todella paljon kemistejä, ihotautilääkäreitä ja muita tutkijoita saadakseen tuotteet aina vain paremmiksi ja nykyisin tärkeintä on hyvä uv-suoja. 
iS Clinical on nyt onnistunut tekemään läpimurron kehittämällä aivan uuden koostumuksen aurinkosuojaan. Siitä ei ole edes vihjaistu missään ennen kuin se tuli myyntiin, koska teollisuusvakoilu on kosmetiikkateollisuudessa hyvin tyypillistä. Itselläni ei ollut hajuakaan siitä, että aurinkosuoja voisi olla myös puuterimainen. Nyt, kun olen sitä saanut kokeilla, niin eihän sen helpompaa ole kuin sutia kasvoille tehokas kerros aurinkosuojaa. 
PerfecTint Powder SK40 vaikuttaa myös huokosia supistavasti ja se pitää ihon mattapintaisena. Samalla se myös kosteuttaa ja hoitaa, mikä on hieno ominaisuus puuterimaisessa tuotteessa. Tiedän, että moni inhoaa aurinkosuojavoiteita niiden rasvaisuuden ja tahmeuden takia, mutta nyt ei enää tarvitse siitä valittaa. Pakkausta on myös helppo pitää mukana, koska siinä on itsessään tuo suti eli mitään muuta sivellintä tarvita. 
Tietysti tätä puuteriakin kannattaa lisätä muutaman tunnin välein, jos on pitkän aikaa ulkona. Itse käytän nyt PerfecTint Powderia Youngbloodin mineraalimeikin korvikkeena. Laitan sen alle HYDRABLUR PRIMERin (51€) ja SKINPERFECT PRIMERin SK30 NYT 39€ (49€) meikinpohjustusaineet ja sitten niiden päälle useita kerroksia PerfecTint Powderia. Haluan jonkin verran peittävyyttä meikkiini, joten siksi laitan puuteria useampia kerroksia.


PerfecTint Powder SK40 sopii miehille ja naisille

Tietysti myynnissä on ollut jo pitkään meikkipuutereita, joissa on aurinkosuoja, mutta PerfecTint Powder SK40 on täysin eri asia. Se on ensisijaisesti aurinkosuoja, eikä meikki ja se on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Väripigmentti on paljon hienojakoisempaa kuin meikeissä ja sitä voi kuvailla jopa pölymäisen ohueksi. 
Värisävyjä on viisi, joista keskimmäiset sävyt Cream ja Beige ovat parhaita vaaleaihoisille. Tuo kaikista vaalein Ivory -sävy on aika valkoinen ja kaksi tummempaa ovat hyvin tummia. PerfecTint Powderia voi sivellä useita kerroksia, jos haluaa tehdä sillä peittävän meikin. Yksi kerros tuo hyvän suojan ja tasoittaa kevyesti ihon värin, mutta ei näytä meikiltä. 
Rasvoittuvalle iholle PerfecTint Powder on ihan mahtava tuote, koska se supistaa huokosia ja vähentää kiiltävyyttä. Eikä se myöskään valu hikoilun myötä, niin kuin paksumpi aurinkosuojavoide saattaa tehdä. 
Olen aivan varma, että PerfecTint Powder SK40 tulee olemaan aurinkosuojatuotteiden suosikki. Tänä kesänä huomaa selvästi, että ihmiset alkavat ymmärtämään aurinkosuojatuotteiden merkityksen ja niiden myynti on melkein tuplaantunut. Yleensähän uutuustuotteista ei ole tarjouksia, mutta halusin tämänkin Tähtitarjoukseen mukaan, jotta mahdollisimman moni voisi sitä kokeilla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti