perjantai 2. heinäkuuta 2021

Kosteuta silmänympäryksiä riittävästi

Hikoilu ja suusuoja vaikuttavat silmänympäryksiinkin kuivattavasti, vaikka sitä ei heti tule ajatelleeksikaan. Hiki on hyvin voimakkaasti ohutta silmänympärysihoa rasittava ja sen huomaa vasta, kun silmäluomet kirvelevät ja kutisevat.

Dermatuden Firming Eye Boost NYT 59€ on tehokas ja elvyttävä hoito silmänympäryksille.


Firming Eye Boost on erinomainen kosteuttaja

Nyt tarjouksena oleva silmänympärysvoide Dermatuden FIRMING EYE BOOST NYT 59€ (75€) on erittäin hyvä kosteuttaja silmien ympärille. Omat silmäluomeni ovat kuivahtaneet kevään aikana, mutta onneksi keksin hoidoksi tämän Dermatuden täyteläisemmän Firming Eye Boost silmänympärysvoiteen.
Silmänympäryksieni kuivuus johtuu mielestäni siitä, ettei hikoilu pääse normaaliin tapaan valumaan alas poskia pitkin. Suusuoja jotenkin nostaa alaluomea siten, että luomivakoon jää tavallista enemmän kosteutta. Koko päivän kosteana oleva ohut silmänympärysiho ärsyyntyy ja suorastaan rohtuu rikki.
Dermalogican INTENSIVE EYE REPAIR (53€) on ollut tähän asti meidän täyteläisin silmänympärysvoide, mutta nyt tämä Dermatuden Firming Eye Boost on selvästi tehokkaampi. Tämä helle on kelju rasite silmänympäryksille, jotka turpoavat ja keräävät nestettä silmäpusseiksi asti. Turpoaminen venyttää jo muutenkin ohutta ja helposti rypistyvää ihoa, joten se tarvitsee tehokasta hoitoa, jotta joustavuutta ylläpitävä kollageeni pysyy kunnossa. 


Tehohoitoa silmäpusseille

Dermatudella on myös erinomaiset silmänympäryslappuset hillitsemään turvotusta ja poistamaan silmäpusseja. ANTI-AGEING EYE PADS (49€) naamiolappuja pakkauksessa on viiteen käyttökertaan. Niitä voi käyttää 2-4 kertaa viikossa säännöllisesti tai pikahoitona silloin, kun silmäpussit eniten vaivaavat. Lisää tehoa saa, jos asettelee kylmäkääreen otsalle sekä silmien päälle, jolloin se rauhoittaa silmien verestävyyttä. Hikihän voi valua myös silmiin ja aiheuttaa kirvelyä sekä punoitusta. Tätä tilannetta varten apteekista voi ostaa allergiaan tarkoitettuja silmätippoja. 
Olen ollut tosi tyytyväinen näihin Dermatuden hoitotuotteisiin ja nyt erityisesti tähän Firming Eye Boostiin. Siinä on sekin etu, että samaa silmänympärysvoidetta voi käyttää aamulla ja illalla. Nämä Anti Ageing Eye Pads lappuset ovat minulla myös jatkuvassa käytössä aina silloin, kun silmäpussit suututtavat erityisesti. 



Tähtitarjoukset 5.7.2021 asti


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti