tiistai 27. heinäkuuta 2021

Kesän 2021 myydyimmät tuotteet

Kesää on vielä jäljellä, mutta nyt lomalla minulla on aikaa katsella tilastoja tuotemyynneistä. Olen numerofriikki ja minulle kaikki tilastot ovat mieleisiä. Yrittäjälle on elintärkeää seurata tilastoja, mutta minulle ne ovat myös mukavaa kesälukemista. :)

Hellekesän myydyin tuote tähän mennessä on Dermalogican Calm Water Gel.


Kesä-heinäkuun suosikit

Otan tarkasteluun vain nämä kaksi kuukautta kesä- ja heinäkuun, koska ne kertovat mitä tuotteita asiakkaat käyttävät hellekesänä. Ehdoton ykkönen voiteissa on ollut Dermalogican CALM WATER GEL (46€) kosteusvoide ja se on täysin ohittanut muutoin suosikkina olevan Intensive Moisture Balancen. Toiseksi suosituin on iS Clinicalin Tähtitarjous ECLIPSE SK50 NYT 43€ (54€) päivävoide aurinkosuojalla ja niistä tuo värillinen on suositumpi kuin väritön. 
Puhdistustuotteista suosituin on ollut läpi vuoden iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€) puhdistusgeeli, joka onkin aivan ihana pesugeeli kaikille ihotyypeille. Onneksi asiakkaat alkavat myös löytää Warming Honey Cleanserin (52€), joka on oma suosikkiputsarini, mutta sillä on vielä pitkä matka top teniin. Toivon kuitenkin, että jo ensi kesänä se olisi kymmenen suosikkituotteen joukossa, koska niin moni asiakas hyötyisi sen käytöstä.
Dermalogican Tähtitarjous SKINPERFECT PRIMER SK30 NYT 39€ (49€) meikinpohjustusaine on jo vuosia ollut top tenin kärkisijoilla ja onneksi se on sitä tänäkin kesänä. Nekin ihmiset, jotka eivät yleensä käytä aurinkosuojavoidetta, saavat tämän meikinpohjustusvoiteen myötä suojakertoimen 30 ja kauniin tasaisen ihon värin. 


Kuorinta ja kosteutus ovat suosiossa

DAILY MICROFOLIANT (51€) taikajauhe on onneksi myös noussut listalle, koska nyt kuorinta on aivan välttämätön. Monet tahmeat aurinkovoiteet eivät lähde kunnolla pois ja niihin iltapesun jälkeen Daily Microfoliant kuorinta tehoaa varmasti. 
Seerumeista suosituin on Dermalogican Tähtitarjous BIOLUMIN-C SERUM NYT 62€ (78€), joka pitäisi olla näin kesällä kaikilla. Se vähentää auringon vanhentavaa vaikutusta ja on erittäin tärkeä tuote hidastamaan veltostumista sekä rypistymistä. iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM (109€) on toinen seerumi top ten -listalla ja se on ärtyneelle sekä näppyläiselle iholle hyvin tarpeellinen. 
Silmänympärysvoiteista suosituin on Tähtitarjous TOTAL EYE CARE SK15 NYT 37€ (47€), mikä onkin hyvä juttu, koska se on meidän ainoa silmänympärysvoide, jossa on aurinkosuoja. Se on muutenkin niin miellyttävän ohut ja hyvin imeytyvä voide, että se pysyy joka kesän kestosuosikkina. Tähtitarjous DYNAMIC SKIN RECOVERY SK50 NYT 55€ (69€) voide on ollut vuosikausia suosituin päivävoide kesäisin, mutta nyt iS Clinicalin Eclipse SK50 uhkaa sen paikkaa. Pääasia kuitenkin, että aurinkosuojavoiteita on kolme kymmenen suosituimman tuotteen joukossa. Viilentävä naamio ja Tähtitarjous HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE NYT 76€ (95€) on aika yllättävästi noussut näin top teniin. Yleensä suomalaiset ovat laiskoja käyttämään naamioita, mutta ehkä tämän naamion jäätävän raikas vaikutus näin hellekesän keskellä innostaa asiakkaita.  
Näistä top ten -tuotteista suosittelen ihan kaikille erityisesti tätä viilentävää naamiota Hydra Intensive Cooling Masque ja Dermalogican BioLumin-C Serumia, koska niiden vaikutusta tarvitsevat aivan kaikki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti