lauantai 10. heinäkuuta 2021

Rauhoita helteen ärsyttämä iho

Tämä helle alkaa olla jo sietämätöntä, vaikka hoitola pysyykin kohtuullisen viileänä, koska sinne ei koskaan paista aurinko. Hoitohuoneessa minulla on viilennyslaite, mutta heti, kun menee ulos, alkaa hiki virtaamaan.

Dermalogican Ultra Calming -linjasta löytyy useita tuotteita rauhoittamaan ärtynyttä ja herkkää ihoa.


Hiki ärsyttää ihoa

Talvella jo kirjoittelin, että asiakkailla on tavallista enemmän iho-ongelmia ja ihottumia suusuojan käytön vuoksi. Nyt, kun muutenkin ärtynyt iho kylpee hiessä, ongelmat vain pahenevat. Hiki kuivattaa ihoa ja kirvelee, jos joku kohta on hiukankin rikki. 
Tämä helle on monelle atoopikolle sietämätön, koska iho ei pääse edes kesällä paranemaan. Kortisonivoiteet lisäävät auringon polttavaa vaikutusta ja jos käytätte niitä öisin, pitää päivällä suojata iho entistä huolellisemmin. Hyvä aurinkosuoja kaikille ihotyypeille on iS Clinicalin Eclipse sk 50 (54€), koska se imeytyy täysin, eikä jätä iholle mitään tahmeutta.
Nyt Tähtitarjouksena oleva ULTRA CALMING SERUM CONCETRATE NYT 49€ (norm.58€ + saat lahjaksi Redness Relief Essence hoitoveden) on hyvä laittaa vaikka tuon Eclipsen alle rauhoittamaan ihoa. Yleensä tekee mieli huuhtoa hikiset kasvot viileällä vedellä ja se helpottaakin kirvelyä hetkeksi. Kuitenkin huuhtomisen jälkeen pitää aina laittaa kevyt kosteuttava tuote korjaamaan veden kuivattavan vaikutuksen. Pelkkä vesikin on tosi kuivattavaa ja jos muutaman päivän huuhtoo ihoa useita kertoja päivässä, se kuivuu entisestään. Nopeasti kosteuden saa palautumaan hoitosuihkeilla, esimerkiksi ULTRA CALMING MISTillä (34€) tai ANTIOKSIDANT HYDRAMISTillä (46€). Myös tuo tarjouksenkin mukana tuleva REDNESS RELIEF ESSENCE (45€) on erinomainen rauhoittamaan kuivaa ärtynyttä ihoa. 


Ultra Calming Serum Concentrate on herkän ihon paras kaveri

Herkän ihon seerumi Ultra Calming Serum Concentrate on monen asiakkaan ihonhoidon perusta. Se on ollut myynnissä ainakin kymmenen vuotta ja se on yksi Dermalogican myydyimmistä tuotteista, mikä tarkoittaa sitä, että siitä myös pidetään. 
Ultra Calming Serum Concentrate kosteuttaa, mutta sen lisäksi se on erittäin rauhoittava punoittavalle ja ärtyneelle iholle. Atoopikoilla se ennalta ehkäisee kuivien läiskien syntymistä ja nopeuttaa niiden parantumista. Myös couperosa-iho sekä ruusufinni rauhoittuvat ja punoittelu vähenee.
Ultra Calming Serum Concentrate on erinomainen kaikille ihotyypeille, vaikka iho ei mitään rauhoittamista kaipaisikaan. Sen tasapainottava ja kosteuttava vaikutus on hyödyllinen aivan kaikille ja tähän vuoden aikaan se rauhoittaa myös auringon haittavaikutuksia. 
Harvoin seerumirakenteisen hoitotuotteen saa näin edullisesti, joten tähän tilaisuuteen kannattaa tarttua. Seerumi imeytyy paljon syvemmälle kuin voiteet ja niiden vaikutus on paljon muita tuotteita tehokkaampi. Tämä korkea vaikutusainepitoisuus tekee seerumeista vähän kalliimpia, mutta niiden teho on moninkertainen. Nyt saat vielä kaupan päälle Redness Relief Essence hoitoveden, joka on matkakoko ja riittää noin kuukauden käyttöön. Ellet ole aikaisemmin tutustunut tähän suosittuun rauhoittavaan hoitoveteen, pääset nyt kokeilemaan sitäkin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti