lauantai 17. heinäkuuta 2021

Ohjeita nuorten ihonhoitoon

 Kesälomat alkaa olemaan loppusuoralla ja koululaiset palailevat työnsä ääreen. Tässä kohtaa yleensä teen paljon TEINIPUHDISTUKSIA (67€) ja MINITEINIPUHDISTUKSIA (45€) ja nyt kannattaa tehdä ajanvaraus pikaisesti.

Teinipuhdistus auttaa ihon rasvoittumisen

Tämä Teinipuhdistus-nimi on vähän hölmö, mutta ei nimi hoitoa huononna:). Tätä työnimeä on käytetty lähes satavuotta ja se selventää hyvin, että kyse on nuoren ihonpuhdistuksesta. Varsinainen Teinipuhdistus 67€ tehdään noin 14v-20v.ja siinä menee aikaa tunnin verran. Hyvin nuorelle 10-13-vuotiaille Miniteinipuhdistus riittää ellei iho ole voimakkaasti rasvoittunut.
Näiden hoitojen yhteydessä arvioin ihon tilanteen ja neuvon ihotautilääkärille, jos se on tarpeen. Samalla annan kotihoito-ohjeet ja suunnittelen jatkohoitoa. Ihonpuhdistuksen tarkoituksena on vähentää ihon talineritystä ja tulehtuneita finnejä. Ihonpuhdistuksen avulla finnit ja tulehdukset pidetään kurissa ettei pääsisi tulemaan arpia. 
Hyvä yhdistelmä ihon rauhoittamiseksi on ihotautilääkärin antama lääkitys ja kosmetologin tekemä ihonpuhdistus. Valitettavasti ihon puhdistaminen sattuu hieman, koska muuta keinoa ei vieläkään ole kuin mustapäiden puristaminen. Olen kyllä oppinut tekemään työn nopeasti ja hellävaraisesti ja kaikki tulevat mielellään uudenkin kerran. 
Iho punoittaa saman illan, mutta aika vähäisesti. Seuraavana päivänä punoitusta ei juurikaan ole eikä ihoa missään tapauksessa saa rassata vereslihalle. Valitettavasti vielä nykyäänkin kuulen tästä repimisestä ja rassaamisesta mikä on aivan väärä tapa eikä sellaista saisi tehdä.
Ihonpuhdistuksen ja yleensäkin kasvohoidon jälkeen en suosittele saunomista ja nyt olisin myös varovainen uimisen kanssa. Järvivesissä on monenlaista pöpöä ja juuri hoidettu iho on alttiimpi tulehduksille.

Nuorten kotihoitoon Clear Start

Juuri nuorten kohdalla näen eniten miten väärät ihonhoitotuotteet aiheuttavat ongelmia. Toivoisinkin, että nuoret ja heidän vanhemmat hiukan perehtyisivät kotihoitotuotteisiin, koska CLEAR START (21€-29€) hoitotuotteilla saa todella hyvän avun epäpuhtaalle iholle.
Ne maksavat hiukan enemmän, mutta riittävät paljon kauemmin ja niillä saa hyviä tuloksia. Käytännössä ne tulevat halvemmaksi kuin moni markettisarja. Suurin ongelma kotihoidossa on, että yleensä ihoa kuivatetaan liikaa ja se vain lisää tukkeumia ja tulehduksia. Jo yksi Teinipuhdistus ja muutama Clear Startin kotihoitotuote antaa näkyviä tuloksia.
Aivan loistava on Clear Startin uutuus AQUA COOLING JELLY (26€) yö-ja päivävoide joka vähentää tulehduksia ja finnejä sekä supistaa huokosia. Aqua Cooling Jelly sulaa iholla lähes vesimäiseksi nesteeksi joka imeytyy hetkessä.
Toinen aika uusi tuote on FLASHFOLIANT (25€) kuorintaneste joka vain levitetään iholle ja se saa vaikuttaa yön ylitse. Tämän helpompaa ei kuorinta enää voisi olla. FlashFoliant hajoittaa ja sulattaa talitulppia ja mustapäitä ja vähentää oleellisesti finnien syntymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti