lauantai 24. heinäkuuta 2021

Yhdistä meikki ja aurinkosuoja

iS Clinicalin uutuudet ovat kosmetologeilta viety suorastaan käsistä, mutta onneksi maahantuoja on siihen varautunut ja tavaraa riittää. Puuterimainen meikki PERFECTINT POWDER SK40 NYT 76€ (95€) on aivan upea yhdistelmä aurinkosuojaa ja meikkiä.


iS Clinical uutuus EXTREME PROTECT SK40 PerfecTint NYT 76€ (norm.95€) on saatavilla myös kahdessa eri sävyssä.


Meikkikin hoitaa ja kosteuttaa

Tämä iS Clinicalin uutuus PerfecTint Powder SK40 on jauhemainen meikkivoide samoin kuin Youngbloodin NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€) mineraalimeikki. Kuitenkin PerfecTint Powder sk 40 sisältää uv-suojakertoimen ja on vaikutukseltaan kosteuttava sekä ihon vanhenemista hidastava.
Tuntuu, että tämä tuote on vastaus rukouksiin, koska nyt nekin ihmiset saavat hyvän uv-suojan, jotka eivät siitä oikein välitä. Nyt, kun tämä jauhemeikki sisältää sekä suojakertoimen 40 että runsaasti hoitavia vaikutusaineita, tulee yhdellä tuotteella kaikki mitä iho tarvitsee. 
Erityisesti rasvoittuva ja helposti kiiltävä iho hyötyy PerfecTint Powder sk 40 jauhemeikistä, koska se supistaa huokosia ja pitää ihon mattapintaisena. Värisävyjä tässä jauhemeikissä on viisi, mutta sävyt Cream ja Beige ovat selvästi parhaat vaalealle iholle. PerfecTint Powder sk 40 on hyvin ohutta ja hienojakoista ja siksi meikki ei jätä rajoja. Tämä jauhemeikki siistii ihon, mutta se ei näytä meikatulta. 
Värillisen päivävoiteen tyyppinen iS Clinicalin EXTREME PROTECT SK40 PerfecTint NYT 76€ (95€) on kolme tuotetta yhdessä purkissa. Siinä on aurinkosuoja 40, kosteuttava voide sekä kevyt väri yhdessä ja tämän helpompaa ei ihon suojaaminen enää voisi olla. Tuotteesta löytyy kaksi värisävyä, Cream ja Bronze sekä aivan väritön voide. Ehdottomasti paras sävy on mielestäni tämä Cream, joka sopii vaaleammallekin iholle.

Värilliset aurinkosuojavoiteet Dermalogicalta

Dermalogican kaksi värillistä aurinkosuojatuotetta ovat SHEER TINT sk 20 NYT 39€ (49€) ja SKINPERFECT PRIMER sk 30 NYT 39€ (49€), joka on yksi Dermalogican eniten myydyistä tuotteista ja suurin osa asiakkaista käyttää sitä kotonaan. 
SkinPerfect Primer sk 30 on meikinpohjustusaine ja sen tarkoitus on kaunistaa ihoa ja silottaa ryppyjä sekä tasoittaa värivirheitä. Koostumukseltaan se on niin ohut ja läpikuultava, ettei se näytä meikiltä, mutta ihon se siistii erinomaisesti. Sheer Tint sk 20 on hiukan peittävämpi ja sen voi laittaa suoraan puhtaalle iholle, koska siinä on kosteusvoidepohja. Suurin osa kuitenkin laittaa sen alle ohuen voiteen tai seerumin.
Nyt, kun kaikki aurinkosuojalliset tuotteet ovat -20% niin kannattaa ostaa suojavoide jo ensi kevättalvea varten. Näissä tuotteissa viimeinen käyttöönottokuukausi on noin vuoden päästä, joten ehditte hyvin käyttää ne loppuun alkukesän aikana. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti