maanantai 19. heinäkuuta 2021

Pinna palaa!

Nyt helle taitaa ottaa jo liian koville, kun ärsyynnyn pienistäkin asioista. Kyllähän tässä tunteetkin kuumenee, kun koko ajan hiki valuu, ilmastointilaiteet surisee ja rämisee ja tuulettimet lennättää kaikki paperitavaran, esimerkiksi kasvopaperit pitkin lattiaa. 


Insinööri vai kosmetologi?

Ensimmäinen kiukustumisen aihe oli uudenlainen meikkivoide jota otin kokeiltavaksi. Minulla on koko ajan kokeilut menossa, jos löytäisin jotain mielenkiintoista ja tarpeellista mitä asiakkaatkin tarvitsevat. Nyt on monelle ammattisarjalle tullut hoito-ja meikkituotteita joissa pakkaus on kehitetty entistä teknisemmäksi. 
Nämä tuotteet ehkä vetoaa nuoriin tai insinöörityyppeihin, mutta koska en kuulu kumpaankaan ryhmään saan ainoastaan kiukkukohtauksen, kun en saa mitään purkista ulos. Yleensä toimin ensin ja luen sitten vasta käyttöohjeet, jos niitä vielä tarvitsen. Minusta on ihan järjetöntä tehdäkkään niin hienoa voidepakkausta ettei sitä osaa käyttää ilman ohjekirjaa. 
Tuo meikkivoide oli tosiaan pakattu niin kummalliseen putkeen etten saanut sieltä mitään ulos. Aloin kokeilemaan tuotetta aamulla, kun olin töihin lähdössä eikä minulla ollut paljoa aikaa. Kokeilin ensin avata purkkia ilman ohjeita, mutta siitä ei tullut mitään. Luin ohjeet pikaisesti ja kokeilin uudestaan enkä taaskaan saanut purkkia auki. Siinä kohtaa hermostuin täysin ja meinasin heittää koko purkin roskiin. 
Minulle tuli myös kauhea tunne, että onko aika ajanut ohitseni jo niin pahasti etten enää osaa edes voidepurkkia avata. Tämä tunne meni onneksi pikaisesti ohitse ja jäljelle jäi vaan kiukku, kun en päässyt meikkiä kokeilemaan. Täytyy ilmeisesti varata pitempi aika ja käyttää kaikki insinööritaidot, että pääsen meikkivoidetta kokeilemaan. 


Pahvi täyttää roskikset

Toinen raivon aihe on iS Clinicalin ja Dermalogican pahviset esittelytelineet uutuustuotteille. Nekin on niin teknisiä etten saa niitä itse kokoon millään. Telineet ovat kuin Ikean huonekaluja joissa jokainen osa tulee erikseen. Sitten niitä pitää liimata, leikata, taitella ja teipata ja vaikka askartelen mielelläni en saa telineitä kokoon ilman verenpaineen nousua.
Olen nopea liikkeissäni enkä millään viitsisi nysvätä yhden pahvihökötyksen kanssa puolipäivää. Kiukustuminen tulee osittain siitäkin, että koen itseni ihan idiootiksi, kun en saa yhtä esitetelinettä kokoon. 
Harmittelen myös sitä miten paljon vien pahvia sen keräyslaatikkoon. Onneksi hoitolan kiinteistössä on pahvin keruu hyvin järjestetty eikä kukaan ole toistaiseksi hermostunut, kun minä melkein yksinään täytän pahviroskiksen. 
Verkkokauppa on nyt korona-aikana onneksi lisääntynyt mistä olen hyvin kiitollinen, mutta sen takia hoitolaan tulee useampi pahvilaatikko tuotteita päivittäin. Nuo pahvilaatikot ovat vaikeita käsitellä ja niin isoja etten voi niitä kierrättää oman verkkokauppani pakkauksina. 
Mikäli tämä helle johtuu ilmastonmuutoksesta tunnustan olevani osasyyllinen roskaamiseen ainakin tämän pahvin tuottamisen kohdalla. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti