keskiviikko 21. heinäkuuta 2021

Upeat uutuudet iS Clinicalilta!

iS Clinical on nyt jo ylittänyt itsensä tuotekehityksessä, koska uutuudet ovat niin upeita, ettei niitä osannut edes toivoa. Näiden uutuuksien myötä aurinkosuojatuotteiden kehitys on astunut monta askelta eteenpäin ja asiakkaiden on entistä helpompaa suojata ihoaan hyvin.


iS Clinicalin huikea uutuustuote on puuterimainen aurinkosuoja PERFECTINT POWDER SK40 NYT 76€ (norm.95€), joka myös hoitaa ja kosteuttaa ihoa.


Väriä aurinkosuojatuotteista

Ensimmäinen uutuustuote on EXTREME PROTECT SK40 NYT 76€ (95€), joka on neljänkympin aurinkosuojakertoimella oleva päivävoide. Sitä on saatavilla värittömänä ja kahdessa eri värisävyssä: Beige neutraali ja luonnollinen sävy, joka tasoittaa ihon värivirheitä ja Bronze, joka korostaa rusketusta ja sopii tummahiuksisille asiakkaille. Toistaiseksi otan hyllyyn vain tuon värittömän ja sävyn Beige, mutta tietysti voin asiakasta varten tilata myös Bronze-sävyn, eikä tuotteen tuleminen kestä kuin pari päivää. 
Extreme Protect SK40 on erittäin hyvin suojaava, vain fysikaalisia suoja-aineita sisältävä päivävoide. Voide vähentää ihon palamista ja hidastaa valovanhenemista sekä uv-säteilyn aiheuttaman ihosyövän syntyä. Samalla tämä voide on kosteuttava, silottava ja ihoa pehmentävä, joten ihon nuorekkuuskin säilyy hyvin sen avulla. 
Extreme Protect SK40 toimii niin kuin värillinen päivävoide yleensäkin. Sen voi levittää suoraan puhtaalle iholle, koska siinä on itsessään kosteuttava ja hoitava vaikutus. Värillisissä voiteissa väri on kevyttä mineraalipigmenttiä, joka levittyy hyvin, eikä jätä mitään rajoja kasvojen reunoille. iS Clinicalin ECLIPSE SK50 NYT 43€ (54€) aurinkosuojavoiteessa on myös värillinen versio, joka on huomattavasti suositumpi kuin väritön. Uskoisin, että tämä Extreme Protect SK40 uutuustuotekin olisi värillisenä suositumpi. 


Puuterimainen aurinkosuoja

Toinen uutuustuote iS Clinicalilta on PERFECTINT POWDER SK40 NYT 76€ (95€) puuterimainen aurinkosuoja viidessä eri värisävyssä. Tämä on uskomattoman kehityksen tulos ja vastaavaa ei ole koskaan ennen ollut. 
PerfecTint Powder SK40 käyttäytyy kuin puuterimainen meikki ja se on pakattu kapseliin, jossa on suti samassa. Tuotteessa on kaikki mitä tarvitset eli kosteuttava hoitovaikutus, meikkivoide ja tehokas aurinkosuoja. Muistutan vielä, että tämän puuterimaisen tuotteen suojakerroin on juuri tuo luvattu 40. Amerikassa aurinkosuojavoiteet lasketaan lääkeaineiksi ja ne käyvät läpi yhtä tehokkaan kotrollin, joten tämän suojakertoimen pitävyyteen voi taatusti luottaa.
PerfecTint Powder SK40 supistaa huokosia, vähentää ihon kiiltävää rasvoittumista ja samalla myös kosteuttaa. Puuterimaisuudesta huolimatta PerfecTint Powder SK40 on erittäin hoitava ja kosteuttava. Tuotteessa on viisi eri sävyä, joista vaaleaihoisille parhaiten sopivat Ivory, Cream ja Beige. Puuteri on niin ohutta ja hienojakoista, ettei se jätä rajoja, eikä iho näytä meikatulta. 
Olen vakuuttunut, että näistä uutuustuotteista tulee loppukesän suosikit. Näytteitä niistä ei ole olemassa, paitsi Extreme Protection SK40 värittömästä voiteesta. Näytteet olisivat pakkaustensa vuoksi hyvin kalliita, joten niitä ei kannata tehdä.
Tästä Tähtitarjouksesta kannattaa nyt ostaa tuotteet kokeiltavaksi. Harvinaista on, että uutuustuotteet ovat tarjoushinnalla, mutta halusin jokaisen pääsevän kokemaan nämä huipputuotteet mahdollisimman pian.




LOISTAVA TÄHTITARJOUS!

Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti