tiistai 11. lokakuuta 2022

Active Peel System on ammattitason tehohoito kotikäyttöön

iS Clinicalin koulutuspäivässä käytiin läpi myös heidän viimeisimmät uutuustuotteet, joita vuoden mittaan on tullut muutama. Hienoa oli huomata, miten hyvin kuluttajat olivat löytäneet Active Peel System (109€) kuorintahoidon kotikäyttöön.


Active Peel System on ehdottomasti paras tehohoito kotikäyttöön, mitä olen koskaan myynyt. 


Tehokas kuorintahoito kotona

Active Peel System on ammattitason kuorintahoito kotikäyttöön ja pidän sitä parhaana koskaan myymänäni tehohoitona asiakkaan kotona käytettäväksi. Se on myös niin helppo, että se tulee käytettyä. Olinkin ilahtunut, että Active Peel System oli jo koko Suomenkin topten-listalla, vaikka se tuli myyntiin vasta puolisen vuotta sitten. Tämä kertoo siitäkin, että asiakkaat itse kertovat tuloksista ystävilleen ja läheisilleen, koska ovat tuotteeseen niin tyytyväisiä.
Active Peel Systemissä on kaksi hoitovaihetta eli kaksi erilaista hoitolappua. Ensin pyyhitään puhtaalle iholle ykköslapun vaikutusaine ja se saa vaikuttaa kolme minuuttia. Tämä vaihe kuorii ja uudistaa ihoa ja tuntuu kihelmöivältä. Kolmen minuutin vaikutusajan jälkeen iholle pyyhitään kakkoslappusen vaikutusaineet ja hoito on siinä. Muuta ei siis tarvitse ja nuo kakkosvaiheen hoitoaineet saavat vaikuttaa yön ylitse.
Iho kirkastuu ja siliää ihan huomattavasti Active Peel Systemin avulla ja itse en tule toimeen enää ilman sitä. Se on myös helpoin ja nopein tehohoito, mitä ikinä olen käyttänyt. 
Sen näkyvä vaikutus kiinnostaa myös miehiä ja muutama asiakas jo harmittelee edes antaneensa miehen niitä kokeilla, kun nyt pakkaus on tyhjä yhtenään kahden käyttäjän vuoksi. :) 


Kuorinta on vastaisku vanhenemiselle

Ihmisen ikääntyessä kaikki elimistön toiminta hidastuu ja niin käy myös iholle. Ihosolukon uudistuminen hidastuu ja ihon pintaan kerääntyy harmaata hilseilyä enemmän ja iho rypistyy kuivuudesta. Tehokkain konsti ihon uudistumisen vauhdittamiseen on hyvä kuorinta. Kuorinta pitää olla tehokas, mutta samalla kontrolloitu, jottei se vaikuta liikaa.
Tämä kaikki on kohdallaan Active Peel Systemissä. Yleensä kuorinnan ongelmana on sen vähäisyys tai liian suuri voimakkuus ja nämä ongelmat on pystytty ratkaisemaan Active Peel Systemissä. Nuo kakkoslappusen hoitoaineet neutralisoivat kuorintavaikutuksen ja tuovat iholle täyteläiset ja vahvistavat hoitoaineet. Tämän takia Active Peel System toimii niin hyvin ohuella ja kuivallakin iholla, eikä iho kuoriudu liikaa. 
Pakkauksessa on viisitoista lappuparia ja niitä suositellaan käytettäväksi 2-3 päivän välein. Ensin kannattaa käyttää tiivis kuuri vaikkapa 10-14 päivää joka toinen ilta ja sitten voi välillä pitää useammankin päivän välin. Itse käytän Active Peel Systemiä vähintään joka kolmas ilta.
Kuulin koulutuspäivässä kollegalta myös hyvän vinkin matkailijalle. Yhden yön reissulle ei tarvitse muuta mukaan kuin pikkupullon Cleansing Complexia (60ml 29€), Active Peel System -lappuset ja aamuksi päivävoiteen. Näin kosmetiikkapussista tulee kevyempi ja pienempi. Kun on illalla käyttänyt Active Peel Systemin, iho on myös seuraavana päivänä hehkeä, vaikka yö olisikin huonosti nukuttu. Tämäkin on yksi live-koulutuksen eduista, kun aina oppii kollegoilta jotain uutta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti