sunnuntai 2. lokakuuta 2022

Pimeän Kaupan alennukset vielä tänään

Vielä on tämä päivä aikaa ostaa ihonhoitotuotteet Pimeän Kaupan alennuksella -20%. Syksy alkaa kääntyä talveksi ja iho tarvitsee entistä enemmän kosteutta ja hoitoa. Jokaisen kannattaa lisätä joku tehotuote ihonhoitoon talven varalle.


Vielä tänään on aikaa ostaa alesta tehokkaat suojaavat ja hoitavat tuotteet talven varalle.


Täyteläisyyttä voiteisiin

Minun myymissä voiteissa ei enää ole mitään paksuja tahnoja, joita asiakkaat helposti pelkäävät. Tehokkaatkin voiteet imeytyvät nopeasti ja vaikutusaineita on paljon, mutta niiden käyttö on helppoa ja miellyttävää. 
Täyteläisempiä voiteita talvikäyttöön on Tähtitarjouksenakin oleva iS Clinicalin Sheald Recovery Balm NYT 69€ (89€), joka kosteuttaa, mutta vahvistaa myös ihon omaa suojapintaa. Se sopii käytettäväksi yö- ja päivävoiteena sekä meikin alla. Missään tapauksessa ei pidä pelätä, että täyteläinen voide rasvoittaisi ihoa. Hyvälaatuisissa voiteissa ei ole tukkivia mineraalirasvoja eli vaseliineja, jotka voisivat lisätä ihon talineritystä.
Dermalogican talviajan voide on Super Rich Repair (100ml 149€-20% ja 50ml 93€-20%), joka myös käy yöksi ja päiväksi. Olen itse ”löytänyt” tämän voiteen uudestaan, vaikka myynnissä se on ollut jo vuosikausia. Käytin Super Rich Repairia jo kesälläkin, koska ikä ohentaa ihoa entisestään ja kaipuu täyteläisempiin voiteisiin on selvempi,
Huomioikaa myös, että Super Rich Repairista on saatavilla tämä 100ml tuplakoko, joka on käytössä pikkukokoa edullisempi. Yritän aina muistaa tarjota asiakkaille näitä tuplakokoja, jos niitä jostain tuotteesta on saatavilla. Kertaostona ne ovat arvokkaampia, mutta käytössä paljon edullisempia. 


Muista suojaavat tuotteet talveksi

Nyt on oikea hetki hankkia talvitakki ihollekin eli Barrier Repair (49€-20%), joka sulaa ihon pintakerrokseen ja suojaa ihoa tuulelta, sateelta, kuivalta sisäilmalta ja pakkaselta. Moni asiakas kertoo ompelevansa ja kutovansa talvivarusteita koiralleen, niin muistakaa nyt myös, että oma ihokin tarvitsee suojaa. 
Toinen hyvä suojaava ja kaunistava tuote on Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (52€-20%) meikinpohjustusaine, joka tasoittaa ihon värin ja silottaa pikkurypyt. Tietysti meikkivoidekin on erinomainen suoja ja meikin käyttöä kannattaa suosia ihan ihonhoidonkin takia.
Youngbloodilla on täysin väritön meikinpohjustusaine Mineral Primer (73€-20%), mikä silottaa ihon pinnan ja supistaa huokoset. Se siistii ihon tasaiseksi, mutta ei anna mitään väriä. Mineral Primer suojaa hyvin ihoa sateelta, ilmastoinnin puhallukselta ja kuivalta sisälämmitykseltä. Suosittelen sitä niille, jotka haluavat helpon ja nopean suojan iholle aamuisin. Myös pihatöiden homeita, itiöitä, multaa ja likaa vastaan Mineral Primer on hyvä suoja.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti