tiistai 4. lokakuuta 2022

Tähtitarjouksena rauhallinen iho

Tähtitarjoukset 17.10. asti ovat 



Näillä Tähtitarjouksilla rauhoitat, vahvistat ja suojaat herkkää ihoa tulevaan talveen.


Lämmönvaihtelut aiheuttavat punoitusta

Tämä on juuri se ajankohta, kun asiakkaat ovat eniten harmissaaan ihon punoituksesta. Punoitus on hyvin tyypillinen vaiva suomalaisilla, koska lämpötilamuutokset rasittavat pintaverisuonia ja monella on ohut ja vaalea iho, josta verisuonet näkyvät helposti läpi.
Couperosa-ihossa pintaverisuonet ovat jo laajentuneet pysyvästi ja suoniverkosto näkyy selvästi. Helposti punoittavaa ihoa kannattaa rauhoittaa ja hoitaa, jottei syntyisi couperosaa, joka onkin hankalampi hoitaa. 
Dermalogican Ultra Calming -hoitolinja on tarkoitettu herkälle iholle ja Ultra Calming Serum Concentrate seerumi on tehokkain kotihoitotuote vähentämään punoittelua. 
Ultra Calming Serum Concentrate sopii myös epäpuhtaalle sekaiholle, joka on herkkä ja pintakuiva. Seerumia käytetään aamulla ja illalla puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide. Sen pariksi hoitovoiteena on suunniteltu Calm Water Gel (52€), joka on myös kosteuttava ja rauhoittava voide. Noin 2-3 viikon säännöllisen käytön jälkeen iho alkaa rauhoittumaan.


Supertehokas uutuus

Youngblood on kyllä ylittänyt itsensä tehdessään näitä uusia ihonhoitotuotteita. Jo muutaman viikon käytön jälkeen voin sanoa, että tehokkuus on siirtynyt taas yhden askeleen eteenpäin. 
Intense Hydrating and Soothing Masque on todella tehokas kosteuttaja ja rauhoittaja. Halusin sen nyt heti Tähtitarjoukseen, koska ajattelin tulevaa pikkujoulukautta. Tämä naamio pitää ihon monta tuntia rauhallisena ja ihon punoitus vähenee. 
Silloin, kun haluaa ihon olevan parhaimmillaan, niin ensin käytetään tämä naamio, jonka vaikutus on 15 minuuttia. Se huuhdellaan pois, tehdään meikki ja iho pysyy tasaisena koko illan, eikä ole kirkuvan punainen. Säännöllisessä käytössä 3-4 kertaa viikossa naamio estää ihon ohenemista ja vähentää punoitusta sekä ehkäisee couperosan syntymistä. 





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti