lauantai 8. lokakuuta 2022

Ennalta ehkäise couperosa

Kaikkiin iho-ongelmiin paras hoito on aina ennaltaehkäisy ja varsinkin couperosan kohdalla ennakointi on tärkein asia. Lämmönvaihtelut, tuuli ja tuiskut ovat suurin syy couperosaan ja niiden vaikutukset pitää ehkäistä juuri nyt.


Dermalogican Tähtitarjous Ultra Calming Serum Concentrate hoitaa couperosaa, rauhoittaa punoituksia, kosteuttaa ja vahvistaa ihoa.  


Vahvista ihon oma suojakerros

Couperosaa eli laajentuneita pintaverisuonia syntyy, kun iho ohenee, eikä pysty enää suojaamaan verisuonistoa. Kuiva iho on aina ohut ja siksi ihon hyvä kosteutus on tärkeä osa hoitoa. Ihon kuivuessa sen oma suojabarriääri ohenee ja tavallaan kuluu pois ja verisuonikerros jää alttiiksi lämmönvaihteluille. 
Säännöllinen kasvohoito, esimerkiksi Nanolift-hoito (124€) vahvistaa ihoa ja pitää suojabarriäärin kunnossa. Talvisäällä kasvohoito on hyvä tehdä 4-8 viikon välein ja oikeilla kotihoitotuotteilla tuetaan kasvohoidon vaikutuksia.
Dermalogican paras hoitotuote couperosaan on nyt Tähtitarjouksena oleva Ultra Calming Serum Concentrate NYT 49€ (63€) seerumi. Tämä seerumi on ollut myynnissä jo useita vuosia ja näin talven koittaessa sen myynti moninkertaistuu. 
Ultra Calming Serum Concentrate rauhoittaa punoituksia, kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Herkkä ja ohut iho voi punoittaa monesta eri syystä ja tämä seerumi auttaa kaikkeen punakkaan ihoärsytykseen. Suosittelen seerumia aamulla sekä illalla ensimmäisenä puhtaalle iholle ja sen päälle voiteeksi sopii hyvin Calm Water Gel (52€).

Herkkääkin ihoa voi kuoria

Kaikki ihotyypit tarvitsevat kuorintaa, koska hilseilyä syntyy jokaiseen ihoon. Nyt Dermalogican uutuus Daily Milkfoliant (68€ ja pikkukoko 19€) mullisti kuorintakäsitykset herkkäihoisten kohdalla. Daily Milkfoliant rauhoittaa punoituksia ja vahvistaa ohutta ihoa, mikä on aivan ainutlaatuista kuorintatuotteen kohdalla. 
Kuorinnan jälkeen tunteekin heti, että iho on hyvin kosteutettu. Tunne on erilainen kuin yleensä kuorinnan jäljiltä. Kuorinnan jälkeen kannattaa laittaa naamio, joka vaikuttaa tehokkaimmin juuri kuoritulla iholla. 
Tähtitarjouksena oleva Youngbloodin Intense Hydrating and Soothing Masque NYT 54€ (66€) on erittäin hyvä tuote kaikille ihotyypeille, mutta punoittavalle couperosa-iholle se on suorastaan pelastus. Naamio saa vaikuttaa 10-20 min. ja sitä voi käyttää 2-4 kertaa viikossa. Tämän naamion säännöllinen käyttö todella vähentää ihon lehahtelua ja tasoittaa sinupunaista verisuoniverkkoa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti