maanantai 10. lokakuuta 2022

iS Clinicalin Top Ten

Olen hyvin innostunut kaikista tilastoista sekä vertailuista ja olen ymmärtänyt, että suurin osa lukijoistakin on niistä kiinnostunut. Tietysti yrittäjälle on elintärkeää tietää, miten yritys kehittyy ja verrata omaa toimintaa yleiseen keskitasoon.


iS Clinicalin huikean korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat mm. puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet ja tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät.


iS Clinicalin myynti koko Suomessa

Viime viikolla olleessa iS Clinical -koulutuksessa kävimme läpi kosmetiikan tulevaisuuden näkymät ja iS Clinicaliin liittyvät tilastot. Oli todella kiva kuulla, että globaalit talousasiantuntijat ovat laskeneet cosmeceutical -kosmetiikan myynnin kasvavan 8,4% vuosina 2022-2029. Tulevaisuuden näkymät ovat huomattavasti paremmat kuin monella muulla alalla. Tosin ennusteiden mukaan kasvu ei koske vuotta 2023 tai lähivuosia, mutta sellainen on kuitenkin odotettavissa.

iS Clinicalin maahantuoja A Class Beauty listasi kymmenen Suomen myydyintä tuotetta ja lista on nyt tässä:

  1. Cleansing Complex (55€)
  2. Sheald Recovery Balm (89€)
  3. Hydra-Cool Serum (15ml 72€ ja 30ml 112€)
  4. Active Serum (15ml 102€ ja 30ml 170€)
  5. Youth Eye Complex (125€)
  6. Eclipse SK50 PerfecTint (59€)
  7. Active Peel System (109€)
  8. Reparative Moisture Emulsion (120€)
  9. Pro-Heal Serum (15ml 113€ ja 30ml 183€)
  10. Copper Firming Mist (45€) 


iS Clinical Hämeenlinnassa

Tässä teen listauksen oman hoitolani kymmenestä myydyimmästä tuotteesta. Se on hiukan erilainen kuin koko Suomen lista ja analysoin tarkasti, mikä on syynä erilaisuuteen. Eniten pelkään, että jämähdän johonkin yhteen ajatustapaan ja suosittelen vain samoja tuotteita jatkuvasti. 
Tärkein syy, miksi seuraan tilastoja niin tarkasti on se, että sitä kautta pääsen kiinni siihen, miten minun suosittelema kotihoito konkretisoituu asiakkaan käyttämissä tuotteissa. Jos tilastoni poikkeavat kovasti yleisestä tasosta, siihen pitää löytyä syy, eikä se syy saa olla se, että minä poljen paikallani.


Eniten minua ihmetytti, ettei omalle listalleni mahtunut Active Serum ollenkaan, vaikka se on hyvin suosittu muissa kaupungeissa. Siihen on selityksenä asiakaskunta. Minulla käy vakioasiakkaita keski-iältään noin 50v. ja heidän ihonsa on hyvässä tasapainossa. Active Serum on tarkoitettu kaikenikäisille ja tasoittaa hyvin näppyjä ja sekaihon rasvaisuutta. Kuivalle vanhenevalle iholle se ei ole tarpeeksi kosteuttava ja ei sovi ainakaan talviaikaan. 
Itse myyn iS Clinicalilta eniten Pro-Heal Serumia, joka sopii herkistyneelle couperosa-ihollekin ja se on myös kiinteyttävä. Nimenomaan kosteutus ja kiinteytys nousee esiin tässä omassa listassani. Se on harmillista, että ainoa listan aurinkosuojallinen voide on viimeisenä. Tämä tarkoittaa sitä, että minulla on vielä paljon tekemistä aurinkokeratoosin ehkäisyssä. Suojakertoimellisen voiteen pitäisi ehdottomasti olla kolmen myydyimmän tuotteen joukossa ja kymmenen joukossa useita muitakin aurinkosuojatuotteita. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti