tiistai 18. lokakuuta 2022

Tähtitarjoukset 31.10. asti

 

Uudet Tähtitarjoukset voimassa ma 31.10. asti.


Kaula kiinteämmäksi

Kaulan hoidosta olen melko huolestunut, koska se helposti unohdetaan kokonaan. Sitten viisikymppisenä asiakkaat hätääntyvät ja kysyvät, mitä kaulalle voisi tehdä. Siinä vaiheessa kosmetologin hoidoilla ei ole mahdollista saada sileää ja kiinteää kaulan ihoa, vaan ennalta ehkäisevä hoito pitää tehdä ajoissa.
Neck Fit Contour Serum kyllä auttaa jo rypistynyttäkin kaulaa, koska se vahvistaa ihon pintakudosta ja poistaa kuivuudesta johtuvaa ryppyisyyttä. Kuitenkin paras tulos saadaan, kun säännöllinen kaulan hoito aloitetaan noin nelikymppisenä. 
Helpompaa hoitosysteemiä ei enää voisi olla kuin roll-on-tuubissa oleva Neck Fit Contour Serum. Siitä on nopea pyöräyttää kaulalle sopiva määrä kaulaseerumia. Neck Fit Contour Serumia käytetään aamulla sekä illalla leuan kärjestä dekolteelle asti. Kuivuus aiheuttaa monelle iholle nyppymäistä epätasaisuutta, jota kutsutaan ”kananlihaihoksi”. Sellainen iho saadaan silotettua säännöllisellä Neck Fit Contour Serumin käytöllä. Samoin roikkuva helttamainen leuan alusta kiinteytyy jonkin verran kaulaseerumin tehokkaan lifting-vaikutuksen myötä. Myös poikittaisjuovat eli syvät rypyt pehmenevät ja kokonaisuutena kaula näyttää paremmalta. 
Jokaisen kotihoitotuotteisiin pitäisi kuulua kaulavoide, koska meillä kaikilla on kaula. Kaulavoiteen elvyttävä vaikutus on huomattavasti tehokkaampi, kuin kasvoille tarkoitettujen tuotteiden. Neck Fit Contour Serumia ei pidä käyttää kasvoille, koska se ohuemmalla kasvojen iholla voi aiheuttaa punoitusta ja kihelmöintiä. 


Torju turvotus silmien ympäriltä

Youngbloodin Eye Impact Quick Recovery Eye Cream on hoitolani tehokkain voide silmäpusseille. Tämä YB:n silmänympärysvoide on ollut myynnissä pitempään kuin muut ihonhoitotuotteet, joten olen jo kuullut ja nähnyt paljon hyviä kokemuksia sen käytöstä. 
Eye Impact Quick Recovery Eye Cream tuntuu heti tehokkaalta, koska sen viilentävä vaikutus säilyy silmän ympärillä pitkään. Se on ohut voide pumppupullossa ja noin puolikas pumpun painallus kerrallaan riittää. 
Ensisijaisesti tämä silmänympärysvoide on tehty turvotukseen, mutta se on myös kosteuttava ja ennaltaehkäisee rypistymistä. Se sopii hyvin myös meikin alle ja sitä suositellaan käytettäväksi aamulla ja illalla. Koska Eye Impact Quick Recovery Eye Cream on tehokkaasti aineenvaihduntaa vilkastuttava, se turvotuksen poiston lisäksi vähentää tummuutta silmien ympärillä. 
Lähes jokaisella naisella kertyy turvotusta määrätyssä kuukautiskierron vaiheessa ja vaihdevuosi-iän ylittäneillä turvotus on valitettavan yleistä. Olen nähnyt asiakkailla tosi hienoja tuloksia Eye Impact Quick Recovery Eye Creamin käytöstä. Noin 2-3 viikon käytön jälkeen pullein turvotus ja silmäpussit vähenevät näkyvästi. 




Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat ensimmäisenä tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje TÄSTÄ

2 kommenttia:

  1. Anonyymi15:54

    Miten silmänympärysvoide eroaa dermalogican vastaavasta tuotteesta?

    VastaaPoista
  2. Inkeri22:15

    Tämä YB:n Eye Inpack Quick Recovery Eye Cream on täysin erilainen kuin mikään Dermalogican ja iS Clinicalin silmänympärysvoide. Sen päätarkoitus on turvotuksen poisto ja aineenvaihdunnan elvytys. Jo ensimmäisellä levityskerralla huomaa viilentävän vaikutuksen.
    Noin 2-3 viikon säännöllisen käytön jälkeen turvotus vähenee ja myös tummuus laantuu joka johtuu myös hitaasta aineenvaihdunnasta. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos turvotus on ongelma.


    Inkeri

    VastaaPoista