keskiviikko 12. lokakuuta 2022

Kapillaarit kuntoon

Luin erään kauneushoitolan mainoksesta, että he kehottivat asiakkaita tulemaan kasvohoitoon, joka saa kapillaarit kuntoon. Mietin sitä lukiessani, olenko aivan pudonnut kärryiltä, jos luulen, ettei suurin osa asiakkaista tiedä, mikä on kapillaari.


Youngbloodin Tähtitarjous Intense Hydrating and Soothing Masque rauhoittaa punoituksen, kuumottelun ja kutinan nopeasti.


Kapillaarit eli pintaverisuonet

Olen aina pyrkinyt siihen, että puhun asiakkaille selkeästi, enkä käytä lääketieteen sanastoa tai slangisanoja, joita kosmetologit käyttävät keskenään. Kapillaari sanaa käytetään aina kosmetologien koulutuksessa, mutta asiakkaille puhuttaessa minusta pitää sanoa pintaverisuoni. 
Kuitenkin se on totta, että säännöllisillä kasvohoidoilla pystytään suojaamaan pintaverisuonia niin, ettei couperosaa syntyisi. Couperosahan on pintaverisuonten eli kapillaarien laajentumista ja katkeilua. Se näkyy sinipunaisena verkostona poskipäillä ja nenässä. 
Ohut ja kuiva iho on altis näihin pintaverisuonivaurioihin ja siksi ohuen ihon omaa suojapintaa pitää vaalia kaikin keinoin. Pintaverisuonten laajentuminen syntyy yleensä lämmön vaihteluista. Sisätiloissa oleskellessa pintaverisuonet ovat täynnä verta ja ne ovat laajentuneet. Ulos pakkaseen mennessä pintaverisuonten pitää supistua muutamassa sekunnissa, jottei elimistö haihduta omaa sisäistä lämpöään liikaa. Osa pintaverisuonista ei kestä tätä rasitusta ja ne jäävät pysyvästi laajentuneiksi ja syntyy couperosaa. Sitä enteilee voimakkaasti punoittava iho, joka kertoo siitä, että pintaverisuonten seinämillä on vaikeuksia supistua.


Tähtitarjoustuotteilla vahvistetaan pintaverisuonten seinämiä

Tämän hetken Tähtitarjoustuotteet Dermalogican Ultra Calming Serum Concentrate NYT 49€ (63€) seerumi ja Youngbloodin Intense Hydrating and Soothing Masque NYT 54€ (66€) naamio ovat kumpikin vaikutukseltaan punoitusta rauhoittavia ja pintaverisuonia vahvistavia.
Ultra Calming Serum Concentrate on vanha tuttu tuote, jolla on vakiintunut käyttäjäkunta ja ellet ole sitä vielä käyttänyt, tutustu siihen nyt. Se on ohut maitomainen seerumi, joka rauhoittaa punoituksia ja kosteuttaa. Ultra Calming Serum Concetrate ehkäisee myös ihon veltostumista ja rypistymistä, koska sen sisältämät peptidit stimuloivat ihon omaa kollageenisynteesiä, mikä pitää ihon joustavana. 
Toinen rauhoittava ja vahvistava hoitotuote on tämä Intense Hydrating and Soothing Masque, joka rauhoittaa punoituksen, kuumottelun ja kutinan nopeasti. Sen runsas aloe vera -pitoisuus poistaa tulehdusta ja parantaa ihon omaa kosteustasapainoa, joka vahvistaa ihoa. Naamio on nopea tapa saada punoitus rauhoittumaan ja yleensä noin 10-15 minuutin vaikutusajan jälkeen kuumotus sekä punoitus on selvästi vähentynyt.
Kumpikin tuote on erinomainen stressaantuneelle iholle. Stressi näkyy ihossa nopeasti ja yleensä se aiheuttaa juuri tätä punoitusta ja herkistymistä. Tuotteiden kosteuttava vaikutus nopeuttaa stressinäppylöiden ja tulehdusten parantumista. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti