torstai 20. lokakuuta 2022

Active Peel System on tämän vuodenajan tärkein kaunistaja

Olen ollut itse tosi innostunut iS Clinicalin Active Peel System (109€) uudistavasta tehohoidosta heti, kun se tuli vuoden alussa myyntiin. Otin sen välittömästi jatkuvaan käyttöön omassa kotihoidossani. Nyt ne kehut, mitä tuotteesta kuulin syysseminaarissa, vakuuttivat minut entistä varmemmin.


iS Clinicalin Active Peel System -kuorintahoitolaput on tehokkain myymäni hoitotuote kotikäyttöön.


Active Peel System moninkertaistaa kotihoidon tehoa

Active Peel System on ensimmäinen ammattitason tehohoito kotikäyttöön. Tuotteiden happopitoisuus on kuitenkin täsmätty niin, ettei iho kuoriudu liikaa ja hoidon kakkosvaihe rauhoittaa ja elvyttää ihon toiminnot yötä varten. 
Minua viehättää sekin, että tehohoidon käyttö on todella nopeaa ja helppoa, kun pesun jälkeen ei tehdä muuta kuin pyyhkäistään hoitoaineet ihoon. Active Peel System käy lähes kaikille ihotyypeille, paitsi äärimmäisen herkälle iholle. 
Active Peel Systemissä on hoitolappupareja 15 kappaletta, joita käytetään 2-3 päivän välein. Ykköslapusta pyyhitään puhdistetulle iholle vaikutusaine, joka irrottaa kuolleen solukon, puhdistaa huokoset ja hajottaa huokosiin pakkautuneen talin. Samalla ihon väri kirkastuu, pigmenttiläiskät tasoittuvat ja ihon väri näyttää heleän terveeltä ja tasaiselta. Tämän ykköslapun annetaan vaikuttaa noin kolme minuuttia ja sen jälkeen iholle levitetään kakkosaine, joka silottaa, rauhoittaa ja pehmentää ihoa.


Active Peel System käy lähes kaikille

Tässä vaiheessa vuotta Active Peel System sopii lähes kaikkiin iho ongelmiin:
  • auringon tuomat pigmenttiläiskät vähenevät
  • sisäilman kuivattava vaikutus ei pääse rasittamaan ihoa enempää
  • kaikki hoitotuotteet imeytyvät paremmin
  • iho silottuu silmin nähden ja pikkurypyt katoavat
Active Peel System kannattaa aina pyyhkiä koko kasvoille ja myös kaulalle. Tuon kakkostiivisteen jälkeen kannattaa levittää kaulaan ja rintakehään vielä Neck Fit Contour Serum NYT 69€ (87€), jonka vaikutus vain tehostuu. Kaula kannattaa ottaa varsinaiseen tehokäsittelyyn ennen talviajan kuivattavaa vaikutusta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti